היי שוב....

פנינית23

New member
היי שוב....

אם אני כבר פה.... אשתף אותכם ואותך עומר, במשהו שקורה לי. הכרתי מישהו חדש. אנחנו יוצאים כבר שבועיים. נפגשנו לפחות 7 פעמים.... ואנחנו מדברים כל יום. אני מרגישה, שהוא לא ממש מעורה בעולם שלי. עולם הרוח שלי. אני מדברת איתו על אנרגיות, ועל טיפולים...ואני מוצאת שהוא לא ממש מתחבר לעולם הזה. מדהים כמה שהעולומות של שנינו שונים. הוא בקטע של כלכלה, ועד לפני שבוע הוא היה קצין בצה"ל. ישנה כימיה. ויש ריגוש (ממש מסויים, אבל יש.) אם הייתם במקומי, הייתם ממשיכים עם קשר כזה? קשר עם מישהו שלא ממש מהעולם שלכם? ולפעמים לא מבין אותו אפילו? ואם אחליט להמשיך, יש לכם אולי דרך, להראות לו את העולם שלי, איזשהו חלון....דלת... אל העולם הרוחני הזה.... תודה רבה !! יומטוב (לילה טוב בעצם...) פנינית

פנינית

אני חושב שזה לא נכון לצפות שכל מי שאנחנו מכירים יהיה כמונו ויחשוב בדיוק כמונו. זה בעיקר לא נכון כאשר בונים זוגיות. אני מאמין שבזוגיות טובה על כל אחד למצוא לעצמו את מרחב המחייה שלו לבנות את העולם שלו מבלי שבן זוגו יכפה את עצמו עליו. אם במפגש ביניכם יש ריגושים ויש פרפרים בבטן אז תלכי עם זה. אם עולם הרוח לא מעניין אותו, לא נורא, הוא אוהב אותך בגלל מה שאת ולא בגלל העיסוקים שלך. חוץ מזה שכל אחד מתפתח ויכול להיות שבעוד זמן מה הוא יתחיל להתעניין בעולם הרוח ואולי...את בכלכלה. גם מי שעוסק בעולם רוחני אוכל ורואה סרטים והצגות ורוחץ כלים בכיור ושותל צמחים בגינה ועובד ומגדל ילדים, ואגב, גם מי שעוסק בכלכלה או משרת בצבא אמור לעשות את כל זה. שתהיה לך אהבה טובה ושבוע טוב.

קיבלת עצה טובה מהאלטרואיסט

קודם כל, לפני שפה מעליבים את הכלכלה, התואר הראשון שלי הוא בכלכלה, ועד לפני ארבע שנים הייתי הרבה יותר כלכלנית מהילרית, ועבדתי כמתכנתת מחשבים, מה שאני עושה גם היום, ככה שלא להסתכל על בנאדם שבוחר בתחומי עיסוק ריאליים ולחשוב שאבוד לו, וגם לא לחשוב שאי אפשר לשלב. העצה הכי טובה שיש לי לתת לך במיקרה הזה הוא - מה שהאלטרואיסט אמר, פלוס - העניין לא צריך להיות אם הוא בתחום או לא בתחום. העניין הוא האם הוא מכבד, האם את מרגישה שיתוף אמיתי ודחיפה קדימה, מההתייחסות שלו, וביחד עם זה - האם את מרגישה שאת מאמינה בו בדרך שהוא בחר ומאחלת לו את כל הטוב, בלי שיהיה כמוך או שיאמין בדברים שאת מאמינה? אני חושבת שמרחק בין בני זוג הוא לא בדרך חיים, אלא באמונות ובמקום שהם עושים בלב אחד בשביל השני. אז אלה הדברים שלדעתי כדאי לבחון. חוצמזה, כיף שיש מישהו חדש.. ההתרגשויות, ההתאמות הקטנות... כיף, לא? תתחדשי!

פנינית23

New member
תודה! אתם צודקים...

קודם כל, כן. התחלה של זוגיות תמיד היא החלק הכיפי ביותר :) התרגשויות...ופרפרים....וחיוך טיפשי כזה על הבוקר.... הפחד שלי, הוא שאותם אורחות חיים שלנו, שהם שונים מאד מאד, יהוו מוקש עוצמתי בהמשך. ובהמשך, הרגשות יהיו הרבה יחותר עמוקים ויהיה קשה יותר להרפות. בגלל זה אני ממש טרודה..... ולא מצליחה לתת לעצמי להנות מכל ה"ההתחלה" הזאת. אני חייבת למצוא דרך, ולהראות לו את העולם. כל פעם שאני מנסה לדבר על זה, אני מאבדת ת'בטחון שלי, ומתחילה לגמגם!! (אולי אני עצמי לא מאמינה באמונה שלמה בדרכי זו???) עומר- איך באמת הגעת להיות הילרית רוחנית מטכנאית מחשבים ראלית...? מי /מה פתח לך את החלון לעולם היפיפה הזה....??? אולי זה יתן לי איזה רעיון לפתוח גם לו.... עומר ואלטרו...תודה!!! יומטוב!!!! פנינית

קבלה ודמיון

אני מאמינה, שמי שנכנס לזוגיות בגלל שהשותף "דומה" לו, גוזר על עצמו חיים ללא שינוי, או ריחוק, בסופו של דבר. לפי הבנתי, הפרמטר לבדיקה הוא קבלה, ולא דמיון. אם הבנאדם מקבל, הוא יקבל אותך ם אם עוד חמש שנים תחליטי להיות משהו אחר לגמרי... ומה שיהיה חשוב לו זה האושר שלך. השאר - הרבה פחות חשוב! באמת, את נשמעת חסרת ביטון בדרך הזו בעצמך. אני מציעה - דברי איתו פעם אחת באופן גלוי לגמרי, כאילו שהוא חברה שלך, בלי לחשוש, ותראי מה התגובה שלו. את ראוייה למישהו שיקבל אותך ואת האמונות והתחביבים שלך. קודם כל - לא הייתי טכנאית מחשבים
היית ,ואני עדיין, מהנדסת מחשבים. קשה לי להגיד מה היה הדרייב שדחף אותי בסופו של דבר לעשות את השינוי, כי סדיעבד אני יכולה להצביע על מלא דברים עוד הרבה לפני, אבל ללא ספק המציאות שלי נשברה והשתנתה כשאיבדתי מישהי שהיתה כמו הילדה שלי. היא היתה בת חמש וחצי ומתה מסרטן בריאות. אז נפתחתי בעיקר לעולם התיקשור, כי רציתי לשמר את הקשר, ומשם - תראי מה קרה... ודרך אגב, לא עשיתי איזה מעבר חד, אני עדיין עוסקת בכלכלה ובמחשבים, ביחד עם הטיפולים האנרגטיים וסדנאות היצירה הרוחנית שאני מעבירה. הרבה פעמים אנשים מרימים גבה כשהם שומעים את זה - כאילו - איך את מצליחה לעשות משהו כל כך הגיוני וגם משהו כל כך חסר הגיון? וזה, אני חושבת, נורא לא נכון לחשוב ככה, כי אין סתירה בין הרוחניות לעולם הריאלי. תסתכלי על הספרים של ד"ר דיפאק צ'ופרה, ד"ר בריאן וייס - ותראי שהלוגיקה משתלבת יופי בעולם הרוחני. אני באמת מציעה לך לבדוק, להשיג את הספר "שורשים ושיעורים בזמן" של ד"ר בריאן וייס. אני לא מכירה אחד שנשאר "חילוני" אחרי שהוא קרא את הספר הזה...

פנינית אנא ממך...

קראתי את הודעתך האחרונה ואני חושב שאת תעשי טעות אם תנסי לכוון אותו אל הדרך שלך. אז קודם כל קראי את הערתי לגבי היין והיאנג, ותתני לו להתפתח לכיוונים שמתאימים לו. אני גם חושב שאם שניכם תתעניינו תמיד באותם נושאים יהיה לכם משעמם בסופו של דבר. לגבי חלונות: לדעתי אין מישהו שפותח אותם, הם נפתחים מעצמם ולכן אל תנסי לפתוח לחבר שלך חלונות ולהתוות לו כיוונים. אם הזוגיות ביניכם תחזיק מעמד (ואני מקווה שכן), והוא יכבד ויאהב אותך כפי שעומר ציינה, הוא יתחיל מאליו להתעניין בעולם שלך ואז אולי ייפתח לו חלון, ואם לא אז לא נורא, העיקר שהוא יאהב אותך. בדבריך: "אני חייבת למצוא דרך להראות לו את העולם..." את בעצם מציינת שאין לו עולם או שאת חייבת ללמד אותו ובכך את הופכת להיות שיפוטית לגבי העולם שלו (שאני בטוח שהוא קיים ובגדול) ואת בעצם מבטלת את העולם שלו בפני העולם שלך ומנסה לכפות עליו את עולמך. תתארי לעצמך שהוא היה כותב בפורום של כלכלנים שהוא חייב למצוא דרך להראות לך את העולם. איך היית מרגישה עם זה? תההי חופשיה, אל תהיי לחוצה ואל תנסי לקשור את האהבה שלך אל הרוחניות שלך. אם צריך להיות קשר הוא יווצר מאליו. ותזכרי: כאשר אנחנו לחוצים אנחנו נעשים כפייתיים, לא טבעיים, שיפוטיים ו...שוברים את הכלים. לחיי האהבה.

וחוץ מזה פנינית...

יתכן שהניגודים בינכם הופכים אתכם ליין ויאנג ואז אתם בעצם משלימים זה את זה וזה הכי נהדר שיכול להיות בעולם. לחיי האהבה

פנינית23

New member
צר לי לאכזב....

חברים יקרים.... נתתם לי המון חומר למחשבה...בנוסף לדברים שכבר היו. אתמול בלילה, דיברנו. והחלטנו יחד, שזה לא ילך.... באחת הנקודות שלו,הוא אמר והדגיש, שהוא לא ממש מתחבר לעולם שלי, וזה כן מפריע לו. כי לפעמים זה ניראה לו מוזר. (לא אהבתי את זה בכלל). והיו עוד דברים שהעלנו יחד שזה לא לכאן, אבל שורה תחתונה, הבנו שלא כדאי להתאמץ....ושכדאי לחתוך עכשיו לפני שהקשר יתחיל להעמיק והרגש יתערב באופן אגרסיבי:) ואז קשה להיות אובייקטיבים.... ככה זה לפחות אצלי... בקיצור עומר ואלטרו ידידיי..... אני ממש מודה לכם! שיחקתם אותה.... ותתפללו בשבילי....שאמצא את שלי מהר מהר! כי לא כיף לי לבד... :( יאללה... שיהיה לילה טוב פנינית

לפעמים, לדעת לסיים נכון זה לאפחות ח

בטוח שתמצאי אהבה ותזכרי: "אין דרך אל האושר - האושר הוא הדרך" - בודהה

למעלה