היי שוב,

levyhouse

New member
היי שוב,

לאור ההצלחה שהניתוח שלכן גרף בני משפחתי ביקשו ניתוח- ברשותכן כמובן יש פה צילומים של אימי היא בת 55 אחותי גלית בת 25 ובעלי מישל בן 34 תודה רבה רבה

levyhouse

New member
מישל

ושוב המון המון תודות!!!!!

avorly

New member
לגבי מישל,

1. טיפוס מאוד רגשן. מאוד. זו לא שאלה, זו קביעה. 2. סובל מבעיות עיכול? 3. כשכועס- שומר בבטן? 4. סבל מאפנדציט? עבר ניתוח להסרתו?

levyhouse

New member
../images/Emo23.gifהיי אורלי.....

לגבי מישל, בעלי- כשהוא כועס הוא די מפנים אבל באיזה שלב זה מתפרץ החוצה, הוא סובל מבעיה של כליות, לא ידוע על אפנדיציט... מה אומרת הבוהן ברגל כשהיא יותר נמוכה? יש אפשרות לדעת על עיסוק? אני אשמח לדעת יותר...בכל מה שתמצאו לנכון נ.ב זה ממש כייף לקרוא את הניתוחים שלכם וזה עושה חשק להכיר טוב יותר את הנושא שוב המון תודות,

avorly

New member
levyhouse

לגבי עיסוק - לפי דעתי צריך לחשוב על משהו רוחני. בוהן קטנה יותר- מחזיק בתוכו המון, ממש בוער. נוסף לכך- לפעמים מקטין ראש.

avorly

New member
לגבי גלית:

1. גם פה יש משהו שקשור לכאבי ראש, מיגרנות, סנוזיטיס. אולי כדאי לבדוק למה ההקשר המשפחתי לרגישות כזו. 2. האם השינה שלה טובה, או שהיא לא מפסיקה לחשוב גם תוך כדי שינה? 3. סובלת מבעיות עיכול?

levyhouse

New member
היי אורלי...

האם תוכלי לומר לי על תחום עיסוק? לימודים? על זוגיות? על בריאות?- כרגע אחותי מקוררת אבל אינה סובלת מסינוסיטיס, האם את רואה חיים מעבר לים? אורלי המון המון תודות על הניתוחים, כמובן שאשמח תמיד לשמוע עוד

avorly

New member
levyhouse

לצערי עתיד ומעבר מגורים לא יודעת איך רואים בכף הרגל. אולי פעם אלמד
זוגיות- היא בעצמה לא כ"כ שלמה עם זה. הייתי ממליצה קצת לצאת לטבע, אולי אפילו לנסות ללכת יחפה על אדמה חרושה.

avorly

New member
levyhouse,

אני שוב מציינת שניתוח מלא ומפורט אפשר לעשות רק על-ידי הסתכלות ונגיעה ברגליים. גם לגבי האם יש לי מספר שאלות, בהנחה שהיא הסכימה לכך שרגליה יופיעו אצלנו: 1. האם היא נוטלת תרופות כלשהן לתקופה ארוכה? כלומר תרופות כרוניות? 2. האם גם אמך, כמוך, סובלת מסנוזיטיס, או כאבי ראש, או מיגרנות? 3. האם קיימת בעיה כלשהי באוזן שמאל? 4. ישנה בעיה כלשהי בעיין ימין? 5. שאלת אינטואיציה- אמך חולת סכרת במקרה?

../images/Emo23.gifלגבי אמא

אני לא יודע האם להיות אישי מידי אבל מדובר פה בהרבה דברים מאוד חזקים ! דבר 1 סליחה על הכתב אני דיסלקטי אז ככה: אימך עברה המון בחיים שאני אומר המון אני רואה לפי ניתוח פשוט של כף הרגל שיש בה המון רגש מצטבר כלומר : שהיא טיפוס מאוד רגיש שמאוד לוקחת דברים בצורה מאוד אישית אני גם רואה שהיא שומרת המון דברים בלב . כאילו קשה לה לדבר כרגע מעבר לזה אני רואה חסימה חזקה מאוד באזור הכתפיים . מה שמעיד לי על כל פנים שהיא לוקחת אחריות הרבה אחריות אך היא לא מצליחה להתמודד עם זה ודבר זה משפיע המון . על המערכת העיכול . כלומר בגלל שהיא סוחבת המנון היא מרגישה תשושה מאוד כלומר בעברית היא מרגישה שכל הזמן היא צריכה לבצע את המטלה לבד. מעבר לזה רואים שהיא גם סובלת מכאבים באיזור המותנים כלומר כרגע יש לה בעיה של יציבות והצמדות לקרקע . מעבר לזה רואים פרידה מאוד חזקה מאדם קרוב מאוד . קשה לשייך את זה לאן אם זה להורים , קהילה משפחה וכו . בגדול אמא שלך אוהבת מאוד ליצור דברים אוהבת המון לתת ולעשות את המייטב רק שהיא נראה לי לוקחת יותר מידי אחריות מאנשים אחרים וקוברת את עצמה בתוך אוקיינוס שלבסוף יהיה קשה לה לשחות עם הזרם . ויש כמובן עוד המון דברים להגיד שזה נראה לי יותר אישי אז אם תרצי במסרים אשמח להסביר וכל מה שנותר לי לאחל לך שיהיה לך את היום הכי קסום שיש בעולם שלך עדי, רפלקסולוג הולסטי .

levyhouse

New member
עדי,אני אשמח לקבל ממך מסרים נוספים

לגבי פרידה מאדם קרוב- יכול להיות שזה מאבא שנפטר לפני שנתיים, או ממישהו אחר? אפשר יותר פירוט? אימי אכן נורא רגישה,אימי עברה ניתוח עורף לפני 3 שנים לערך, אשמח אם תוכל לומר עוד דברים נוספים? אפשר גם פרטים על עיסוק? המון המון תודות והרבה אור ושמחה

*g99

New member
היי..

אני רוצה להודות לך שהבאת צילומים של כפות רגליים. אני מתבוננת בהם ומנסה לנתח אותם,אחרי קראיה של התשובות שמחתי לדעת שאני מנתחת לא רע בכלל את כפות הרגליים. זו דרך טובה בשבילנו המטפלים להתנסות,למרות שאין כמו עיסוי וניתוח כפות הרגליים בפועל. כפי שכתבה לך המנהלת בעבר,צריך אוצץ לפרסם תמונות של כפות הרגליים,ועל כך אני מעריכה אותך כפול
תודה רבה.

levyhouse

New member
אנחנו עושים את זה בכייף

ואני מאוד שמחה לראות שזה תורם המון לכולנו תודה רבה רבה ... ואני אשמח אם תרצי להוסיף עוד... אז שוב תודה לכולכם

למעלה