עוד תמונות אפשר למצוא בגלרית הפורום
G g a g a New member 31/12/03 #28 חח אפילו ***אני*** מכירה אותן ../images/Emo3.gif אבל תודה פוצקי איך בתקשורת אגב? הכל טוף? 4U|
T tulchi New member 31/12/03 #30 הכל לא טוב אולי יהיה טוב בסמסטר הבא, אבל תודה על ההתענינות. וכדי שזאת לא תהיה הודעת עוף- אני לא הכרתי את התמונות. חבל שיש יותר סיכוי שאני אמצא תמונה של רנדי שעוד לא התוודעתי אליה, מאשר תמונה של גייל
הכל לא טוב אולי יהיה טוב בסמסטר הבא, אבל תודה על ההתענינות. וכדי שזאת לא תהיה הודעת עוף- אני לא הכרתי את התמונות. חבל שיש יותר סיכוי שאני אמצא תמונה של רנדי שעוד לא התוודעתי אליה, מאשר תמונה של גייל
G g a g a New member 31/12/03 #34 חסונים אינדיד../images/Emo99.gif והתמונה השנייה הכחולה של רנדי ממש מדימה. פשוט צועקת:" תעשו ממני טפט!!!" או שבעצם היא צועקת "אם יש לכן זמן פנוי וכח תעשו ממני טפט!!!"
חסונים אינדיד../images/Emo99.gif והתמונה השנייה הכחולה של רנדי ממש מדימה. פשוט צועקת:" תעשו ממני טפט!!!" או שבעצם היא צועקת "אם יש לכן זמן פנוי וכח תעשו ממני טפט!!!"
S starlight10 New member 31/12/03 #36 Yummy../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה מהספר? |מקנא|
T tulchi New member 31/12/03 #37 מי שעשה העמדה לתמונה הזאת צריך לקבל בעיטה בתחת. איה, את חושבת שיום אחד נזכה לראות את הפנטזיה מתגשמת?
A ayaliar Well-known member 31/12/03 #38 אני הייתי הופכת את פיטר מזיזה את רנדי ימינה (מחוץ לפריים) ומקרבת מאד את פיטר לגייל. ומבקשת מכל השאר לעזוב את הסט. וכן הילה, זה מהספר
אני הייתי הופכת את פיטר מזיזה את רנדי ימינה (מחוץ לפריים) ומקרבת מאד את פיטר לגייל. ומבקשת מכל השאר לעזוב את הסט. וכן הילה, זה מהספר