היי שוב

אילת44

New member
היי שוב../images/Emo24.gif

הי לכולם עדכונים קצת... קודם כל אני בקשר עם זוג חדש מקסימים וכרגע לא אוסיף עוד חוץ צזה שאנחנו אוטוטו חותמים על החוזה בפני הועדה (זה לקח קצת זמן בגלל שכל הניירת כבר שם -גם שלי וגם שלהם מחתימה קודמת) ליידי בל נראה לי שאני אהיה בהריון לאחר הלידה שלך מקווה שיהיה לך יותר קל בסוף למרות שזה לא ממש יכול להיות.. אבל אוטוטו זה נגמר ותחזרי לעצמך את צריכה חופשה לשכב על הגב בבריכה או בים ולא לעשות כלום (אילת למשל) קצת התעדכנתי במה שהיה פה לאחרונה לא ממש יצא לי לכתוב מירב אני מצטערת ... אני עדיין לא קיבלתי מחזור בגלל הזריקה האחרונה של הדקפפטיל אני ממש רותחת מזה . מן תחושה שנדפקתי מכל הסיפור הקודם אבל אני לא מוותרת אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף . אירית הבנתי שהמפגש היה משהו משהו אולי בפעם הבאה .

בנדה1

New member
הי אילת, ברוכה השבה.

לפני הכל הערה קטנה, "הספור הקודם" אלה חברים שלנו שממש לא עשו שום דבר רע, נהפוך הוא. לא בדיוק ברור לי על מה את חשה "שנדפקת" אבל לא נפתח את הנושא, רק להבא, היי זהירה בבחירת המילים, לי זה מאוד חורה גם אני יכולה לעמוד במקום שהם היו ולא היית רוצה לחוות את מה שהם חוו. חוץ מזה אני רוצה לאחל לך המון הצלחה בסיבוב הנוכחי ותביאי הריון מהר כי זקוקים פה לעובר נוסף.

אולה *

New member
אני רוצה להיחס לנקודה אחת

הי אילת! כאשר פונדקאית נכנסת להסכם היא מודעת לסיכונים וסיבוכים שבדרך (או לפחות צריכה להיות מודעת). דקפפטיל יכול לעכב מחזור, ואני בטוחה שזה הוסבר לך לפני שקיבלת את הזריקה. לכן, נראה לי די תמוהה "לרתוח" ולהרגיש כאילו "נדפקת". ניתן להביא את המחזור בעזרת כדורים, הדרך מאוד מקובלת בטיפולי פוריות - חבילה אחת של ארגסט תעשה את המלאכה. מאחלת לך הרבה הצלחה עם הזוג החדש!

מירבי*

New member
הי אילת

מאחלת לך בהצלחה עם הזוג החדש קחי בחשבון שאותו פרוטוקול טיפול שקיבלת ב"סיפור הקודם" יכול להינתן לך גם הפעם, זה חלק מהעניין אילת וחשוב להבין את זה, אף אחד לא נתן לך טיפול ש"ידפוק" אותך, המטרה היתה לעשות הריון. לכי על זה מכל הלב אילת. בהצלחה

איילת שלום

אותך אני לא מכירה, אבל את הזוג ה"קודם" שלך אני ועוד מכירה. הדבר האחרון שאפשר לומר עליהם הוא שהם "דופקים" אנשים. הם הזוג הכי הגון ונעים הליכות שאני מכירה וכל כוונותיהם ודרכיהם טובות וישרות. כיון שהם חברים בפורום הזה, אני חושבת שיכולת לבחור בניסוחים מעודנים יותר. בקשר לדקאפפטיל, אפשר לפתור את הבעיה בקלי קלות, או ע"י ארגסט או על ידי פרוגילוטון או אפילו על ידי גלולות. בכלל, נהוג אחרי טיפולי פריון שלא צלחו עם פרוטוקול עם דקא, לחשוף אחר כך את הרירית לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי לא לעכב את המחזור. בהצלחה עם הזוג החדש, והלוואי ותביאי להם את האושר המיוחל.

אילת44

New member
זוהרה

הסבירי לי במילים פשוטות יותר מה עושים עם האסטרוגן ופרוגסטרון... רופא הנשים שלי אמר לי להמשיך עם ההורמונים שקיבלתי בשביל להמנע מתופעות הלואי שיש לי והמשכתי כשלושה שבועות אבל כבר יותר מידי זמן לא מומלץ במיוחד כי לא קיבלתי מחזור וזה כבר לא עובד גם כך

אני לא יודעת בדיוק מה קיבלת

אבל במילים הכי פשוטות. דקא ארוך מדכא את ציר הפעילות שבין ההיפותלמוס לבלוטת יותרת המוח. עקב כך, מדוכאת הפרשת ההורמונים FSH ו LH . כך למעשה לא יתפתחו זקיקים (המפרישים אסטרוגן ולא תיבנה רירית) וכמובן שלא יהיה ביוץ (שהעדרו ימנע כמובן עליית פרוגסטרון). בקיצור, זה כמו להיות בגיל המעבר עם כל התופעות בחבילה. פרוגילוטון או גלולות, פשוט דואגים לאזן את התמונה, מבחינת רמות ההורמונים בדם (אסטרוגן ופרוגסטרון), נבנית רירית, והיא מתפרקת (וסת). ברגע שמגיעה הווסת, אפשר להתחיל לבנות רירית לקראת החזרה. ארגסט זה רק פרוגסטרון. הוא יכול לעזור במידה ונבנתה רירית מינימלית, מה שלא תמיד קורה אחרי דקא ארוך, לעיתים בגלל חוסר חשיפה מספקת לאסטרוגן, הארגסט לא יספיק כדי להביא וסת (לא נבנתה רירית אז אין לו מה לפרק)... מקווה שהייתי ברורה. בהצלחה

אילת44

New member
השאלה שלי היא האם

האם עלי לקחת את זה בבליעה או וגינלית או מה?

אילת44

New member
זוהרה תודה אבל השאלה שלי

מה עלי לעשות כדי לקבל מחזור? קיבלתי אסטרופם ואסטרוגן (אם אני לא טועה!)

ברוכה השבה אילת ../images/Emo39.gif

שיהיה המון בהצלחה עם הזוג החדש ! אני שמחה שחזרת לפורום אבל מצטערת שאלה התחושות שלך לגבי "הסיפור הקודם". אם לא שמת לב לאף אחד לא היתה כוונה "לדפוק אותך", וחבל נורא שככה את מרגישה. אני מקווה שתצליחי כבר בנסיון הראשון להביא את האושר הנכסף לזוג המיועד. דרושות פה בדחיפות עוד פונדקאיות בהריון לפורום !!! שיהיה

אחרי שהבהרת את עצמך שם בהודעה ההיא

אני יכולה לומר לך יקירה שיהיה לך הרבה בהצלחה הפעם, שההריון יבוא בקלות ללא כל בעיות טכניות או אחרות. והערה קטנה לגבי כמה דברים שנכתבו כאן, בחוזה שאנו חותמות ואני מתכונת לנו הפונדקאיות אנו לא מתחייבות לקחת סוג מסויים של תרופות(הורמונים), ולעפמים אני מאמינה בכל אופן שישנם הורמונים מסויימים שכן יכולים לדפוק בכל המערכת ההורמונלית הנשית ועם כל הכבוד אני בטוחה ששום אישה לא תרצה להזיק לעצמה ובטח שלא פונדי. לכן אני מבינה מאיזה נקודה כתבת אילת, גם לי קשה לקבל את הכוריגון או הדקפפטיל כתרופות תומכות בהריון של IVF ברגע שיש את האולטגסטון והגסטון שלא מזיקים כמו הדרקה והכוריגון שהם גורמים לתופעות לדעתי מיותרות. לכן אני יכולה להבין מהכין הגעת עם הטענה שנדפקת בפעם הקודמת, מקווה שהפעם הפרוטוקול שלך יהיה יותר קל, ופחות עם תופעות לא רצויות. בכל מקרה בהצלחה בדרכך החדשה, וכמה חבל לי אילת שבחרת בדרך ההיא שאני אם יכולתי הייתי משנה את הגלגל אחורנית בחזרה ובמהירות. כי אין ולא יהיה לעולם כמו המרכז של מירבי!!!! ובסיבוב הבא שלי בעזרת השם אם יהיה לי כוח אני צמודה אליה וכל מי שאוכל להמליץ לו רק היא המיוחדת מכולם והרגישה לפונדי.. לדעתי פה טעית ובגדול!! ובכל זאת מקווה שאתבדה והכל ילך חלק. המון

איילת בהצלחה

חבל שאת חשה ש"נדפקת" מהסיפור הקודם וזכרי שהדרך בנויה גם ממהמורות לפעמים.

emuna4

New member
חייבת להתייחס

קודם כל ברוכה השבה ושיהיה בהצלחה. נראה לי שאחרי הכל המצב טוב: דניאל זורחת ומאושרת לקראת הגשמת החלום ואת מצאת זוג חדש ומקסים. ההערה שלי היא לגבי הטיפול- גם אני עברתי (אישית) בעבר טיפולים עם דקפפטיל במחזור IVF וזה טיפול מקובל. לא נשמע לי שנעשו פה פשרות או "קיצורי דרך" בטיפול בגלל שמדובר בפונדקאית וזו בהחלט נקודה עקרונית. ברור שהתחושה שלך קשה מכיון שאת גם סובלת מתופעות לוואי וגם לא הצלחת בתהליך אבל לא היתה יד מכוונת שגרמה לזה. העובדה היא שכל אשה מגיבה לטיפול באופן אחר ולכן בטיפול הבא את יכולה להעלות את הבעיה ולבקש לבדוק אלטרנטיבות. ההחלטה הסופית על פרוטוקול טיפול היא החלטה רפואית ששני הצדדים לחוזה מחויבים בה. מקווה שהסיבוב הבא יגיע מהר ויעבור בקלות ובהצלחה.

miri71

New member
מסכימה עם אמונה זוכרת תחושות איומות

בעקבות זריקת דקפפטיל שקבלתי. לגבי ה"דפיקה": את יודעת, כשאני הולכת בבוקר לעבודה (ואני יוצאת מהבית לעיתים קרובות לפני 7 בבוקר), חוזרת מאוחר בערב עם מיגרנה אחרי יום מפרך ומרגישה שעשיתי מעט מאוד כדי להצליח בעבודה שלי, זה באמת מתסכל, במיוחד כשהשכר שלי הוא בכלל לא גבוה. אבל מה שברור לי הוא שכשמתחייבים למשהו ויודעים שאמור להגיע תגמול עבור זה -יש גם רגעים קשים והרגשה שאת מתאמצת וסובלת כשאחרים לא חווים זאת. אבל בסוף מי שמתאמץ, מוכן להקריב את עצמו ע"מ להתקדם ומסוגל לעמוד בתסכול - מגיע לדבר הרצוי. הייתי ממליצה לשקול ברצינות את צעדייך ולקבל כמה שיותר אינפורמציה על התהליך, אחרת תרגישי "נדפקת" שוב וחבל. ועוד - קצת יותר אמפטיה, אם אפשר. בהצלחה

mondani5

New member
הי מתוקה !!!!

כן המפגש היה מאד מוצלח ,האמת שתכננתי לעשות מפגש נוסף בגינה על האש בפסח ,אך חמותי בבית חולים מונשמת בלי הכרה ודחינו זאת. אני שמחה שגם לך הסתדר ומאחלת לך היקלטות מהירה והצלחה בהמשך. בידידות אירית

למעלה