היי שוב
.

Oo just oO

New member
היי שוב../images/Emo13.gif.

רציתי לשתף שוב, אחרי פעם שעברה.:) באותו יום שישי הלכתי אל הידיד ליומולדת, והיה בהחלט כיף. שישי שלאחר מכן ישנתי אצל אותו הבחור. אנלא יודעת מה בקשר ל"שיחה" שהוא רצה, אבל היא לא ממש התנהלה. בינתיים כל מה שהוא רוצה זה קשר בלתי מחייב (יזיזות בשפת העם), והוא רואה שזה לא הכי מפריע לי, למרות שהייתי מעדיפה קשר שהוא אמיתי, ולא סתם. מצד שני כניראה שיאן ביננו יותר מרגשות אפלטוניים, אז חבל להכנס לקשר סתם. הוא ידיד טוב שלי, לא הייתי רוצה לאבד אותו, אבל קורה שלפעמים כשהוא שואל אם בא לי להפגש אני יודעת מה היא המטרה שלו, וזה לא קוסם לי. הוא יודע שיש לי גבולות ושבעיקרון אני רק רוצה שהוא יהיה ידיד שלי, אולי פה ושם משהו, אבל זה לא מונע ממנו לרצות. ואני יודעת שאני שווה יותר מדי ובגלל זה לפעמים כשאני חושבת על זה, נהיה לי מוזר, אבל ככה זה
בכל מקרה אני יודעת שפעם הבאה שניפגש, אני לא אתן לזה לגלוש מדי, זה יהיה בדיוק כמו שני ידידים שנפגשים. וזה הכל.
ואותם חברים שלא יכולתי לפגוש באותה הפעם- אני פוגשת מחר. אז הכל הסתדר
תודה על העיצות בפעם שעברה! Oo just oO

Oo just oO

New member
אממ

יזיזות אני מניחה :| למרות שזה לא על בסיס קבוע ואנחנו ידידים נורא טובים וכאלו :|

resputin

New member
Hmf

אם אתם ידידים נורא טובים ואת לא ממש רוצה איתו יזיזות [קבועה, או משהו תחת הגדרת "יזיזות", כי 'משהו קטן מפעם לפעם' בין ידידים זה רחוק מהתפיסה הרגילה של "יזיז"], לא עדיף להסביר לו את זה או\ו לרדת מכל העסק? זה יכול סתם לפגוע בידידות שלכם וחבל.

צימעס

New member
שאלת הגדרות

אתמול, בשיחה עם תל-אביבית-מתחילה, ניסינו לברר איך קוראים למישהו שמעולם לא היתה שום כוונה להגיע אתו למיטה, וככל הנראה זה גם לא יקרה לעולם. הנחנו ש"ידיד" (כלומר - פעם קראנו לזה כך), אבל מסתבר ש (כדבריך) "'משהו קטן מפעם לפעם' בין ידידים זה רחוק מהתפיסה הרגילה של 'יזיז'", ולכן המלה "ידיד" לא טובה לתאר את מה שהתכונו אליו. אז...? (אני הצעתי "חבר טוב").

De-Panther

New member
חבר טוב זה כמו ידיד טוב?? כי אז אני

יכול להרוס לכן גם את זה אני נחשב לידיד טוב של מישהי... ובכל זאת הייתי שמח ומאושר אם היה קורה איזשהו אקט בינינו

Mנטה

New member
הממ..... אצלי אין סקס בין ידידים

מצד שני אצלי אין כל כך סקס באופן כללי, אז אולי זה לא נחשב.

resputin

New member
ממ

כאן כבר נכנסים להגדרות של סטרייטים והלב"טים למושגים "ידיד\חבר" ו-"ידידה\חברה". סטרייט יש חברים, ידידות וחברות. להומו יש חברות\ידידות [לא רלוונטי], ידידים[בלי קשר רומנטי] ו-חברים. זה מסתבך
ידיד בהגדרה זה מישהו שלא הגעתי או אגיע איתו למיטה, או הגעתי ממש ממזמן וזה לא יקרה בהווה\בעתיד. יזיז בהגדרה זה מישהו שתכלית הקשר שלנו מסתכם פחות או יותר בסקס. הוא יכול לשעשע מזמן לזמן בלי קשר לסקס, סתם לצאת למקומות וכו', אבל עיקר הקשר הוא סקס. אני לא נוטה לשכב עם ידידים שלי, ככה שאין לי לזה יותר הגדרה, אבל כמו שאלאניס אמרה "Special friend with benefits"

אושר מ

New member
אני לעומת זאת..

אף פעם לא הבנתי את הקטע של כל הבנות להגיד על בחור ידיד במקום חבר. כלומר גם אם מישהו הוא חבר (לא ה-חבר אלא סתם חבר, כמו חברה), יגידו עליו שהוא ידיד, כדי שלא יסיקו מזה שהוא החבר או שהם מעוברים יותר מזה.. אני עד היום דובקת בחבר. למה? כי ידיד זה פחות ערך. בכל מקרה, אני לא מקבלת הגדרה של ידידים שלפעמים שוכבים... ידיד זה ידיד, ועם יזיז (שאין לי ובטח לא יהיה לי לדעתי), שוכבים.

למעלה