היי,שוב שאלת פייסבוק..

היי,שוב שאלת פייסבוק..

אני נכנסת לפייסבוק דרך האפליקציה,כותבת נניח סטטוס,זה הגיוני שלא ניתן למחוק אותו דרך הנייד אלא רק אם אני במקרה ליד מחשב? זה מבאס נורא,כי אצל חברה שלי שיש לה אייפון היא יכולה בקלות...

binon

New member
האפליקציות לא זהות

והן גם לא מושלמות. אם רשמת סטטוס ואת רוצה לבטל תגלשי לפייסבוק דרך הדפדפן ותבטלי משם

binon

New member
זה קצת מורכב

כשאת גולשת דרך הנייד, גם דרך הדפדפן הוא הפייסבוק מזהה גלישה מהנייד ואז האפשרויות מוגבלות. תנסי לגלוש ולהכנס לאופציה "עוד" שם תבחרי באופציה האחרונה desktop site ואז זה ממש כאילו את גולשת ממחשב שולחני ואת יכולה לעשות הכל. אצלי זה עובד

חיפשתי....אין לי

ב"עוד" יש את הוסף סימנייה,הוסף קיצור דרך לבית,הוסף הזנות RSS, חפש בדף,מידע אודות הדף,שתף דף,הורדות והגדרות...

binon

New member
חיפשת בעוד הלא נכון ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי לעוד הזה. כשאת גולשת בדפדפן לאתר פייסבוק יש את השורה הכחולה שבה רשום פייסבוק מתחת יש עוד שורה שכתוב בה פרופיל הודעות חברים תמונות עוד הכתובת היא http://touch.facebook.com או שתנסי לרשום בדפדפן את הכתובת הרגילה www.facebook.com

וואו! תותח! תודה תודה!

אני כבר יומיים בחיפוש אחרי זה...סוף סוף,ואני כמו סתומה כותבת בטעות עם שגיאות (רק כי אני כותבת מהר ושולחת בלי להסתכל מתוך הרגל) ואז בהודעה שלי מתקנת...!מעולה תודה

שלוקמן

New member
../images/Emo243.gifאיזה מכשיר יש לך?

נתחיל בזה שלפייסבוק יש המוון אפלקציות, חלקם טובות יותר וחלקם פחות..
יש מכשירים של חברת (HTC) - שהפייסבוק הוא בכלל ויגאט (friend stream) ניתן לרשום סטטוסים ולמחוק..
יש אפלקציה של פייסבוק באנדרואיד (הרשמית) שגם כן מאפשרת מחיקה והספה של סטטוסים.
כמו כן ניתן להוסיף ולמחוק סטטוס דרך האתר שלהם בסלולר..

אמ...מקווה שאני לא טועה

אבל נראה לי S...יש דרך לבדוק יותר טוב? דרך האפליקצייה לא מצאתי דרך למחוק הודעה נניח אחרי שכתבתי אצל חברה משהו אלא רק לכתוב שוב עם התיקון,אבל אם אני נכנסת דרך הפורטל אני כן מצליחה,כאילו שאני דרך המחשב.

למעלה