אני נכנסת לפייסבוק דרך האפליקציה,כותבת נניח סטטוס,זה הגיוני שלא ניתן למחוק אותו דרך הנייד אלא רק אם אני במקרה ליד מחשב? זה מבאס נורא,כי אצל חברה שלי שיש לה אייפון היא יכולה בקלות...
כשאת גולשת דרך הנייד, גם דרך הדפדפן הוא הפייסבוק מזהה גלישה מהנייד ואז האפשרויות מוגבלות. תנסי לגלוש ולהכנס לאופציה "עוד" שם תבחרי באופציה האחרונה desktop site ואז זה ממש כאילו את גולשת ממחשב שולחני ואת יכולה לעשות הכל. אצלי זה עובד
לא התכוונתי לעוד הזה. כשאת גולשת בדפדפן לאתר פייסבוק יש את השורה הכחולה שבה רשום פייסבוק מתחת יש עוד שורה שכתוב בה פרופיל הודעות חברים תמונות עוד הכתובת היא http://touch.facebook.com או שתנסי לרשום בדפדפן את הכתובת הרגילה www.facebook.com
אני כבר יומיים בחיפוש אחרי זה...סוף סוף,ואני כמו סתומה כותבת בטעות עם שגיאות (רק כי אני כותבת מהר ושולחת בלי להסתכל מתוך הרגל) ואז בהודעה שלי מתקנת...!מעולה תודה
אבל נראה לי S...יש דרך לבדוק יותר טוב? דרך האפליקצייה לא מצאתי דרך למחוק הודעה נניח אחרי שכתבתי אצל חברה משהו אלא רק לכתוב שוב עם התיקון,אבל אם אני נכנסת דרך הפורטל אני כן מצליחה,כאילו שאני דרך המחשב.