היי,שוב שאלה????

נושי77

New member
היי,שוב שאלה????

בני נכה צה"ל מעל 20% ,האם בגלל שהוא מתגורר בביתי מגיעה לנו הנחה בארנונה??? כך נאמר לו על ידי עו"ס ממשרד הבטחון ומשום מה נראה לי תמוה.הדירה רשומה על שמי. אני נושאת את שם נעוריי ובני את שם אביו,האם יש בכך בעיה??? תודה מראש ושוב יישר כוח.

תשובה

קיימת אפשרות להנחה של שני שלישים באם בנך נכה הזכאי לתגמולים או למענק לפי חוק הנכים (תגמולים ושיקום). לגבי שאלת המחזיק אז ניתן לרשום את הדירה לצרכי ארנונה גם על שמו ובכל אופן צריך לפנות בעניין ולא לוותר מראש. האם בנך עדיין חייל? אין באמור משום ייעוץ משפטי מסוג שהוא.

תשובה נוספת

אבקש להוסיף גם כי לאמהות חד הוריות מגיע הנחה בארנונה של עד 20%. אין באמור משום ייעוץ משפטי מסוג שהוא

נושי77

New member
היי נדיר-שוב תודה רבה.

בני כבר לא חייל.זכאי לתגמולים ממשרד הבטחון - (נכותו לצערי מעל 20%). למה הכוונה שהדירה תרשם על שמו??? בטאבו או רק לצרכי ארנונה?לא מבינה כל כך. אפרופו נכות הוא נכה כמה שנים האם ישנה הנחה רטרו? אנני חמדנית אבל חוסר הידיעה שלי עולה לי בכספים רבים שמהם יכולים להנות ילדיי. אני אכן חד הורית אבל בניי כבר גדולים(עברו 18) ואמרו לי שאני לא זכאית לכלום. שוב תודה רבה מראש. יישר כוח!

נושי77

New member
שאלה נוספת לקודמת...

היותו של בני נכה צה"ל מקנה לנו הנחה באגרת טלביזיה ללא כל שינוי שם. האם בארנונה עצם העובדה ששמותינו שונים מהווה בעיה?? חזרתי לשם נעוריי מיד לאחר גירושיי.

למעלה