היי... שוב אני...

Je Cours

New member
היי... שוב אני...

(אני כבר מתחילה להרגיש ממש לא נעים עם חוסר הבקיעות שלי...) אז עכשיו אני מבקשת ספויילרים לעונה החמישית מכיוון שאני אדם לא ממש חזק ושוב (כן, שוב) הפסדתי פרק אחד (להפעם). אז הפעם שאלתי היא: איך זוט חזר (בפרק של היום)? הוא חנק את ג'ק והפחיד את מאוס וזה עם השער המוזר... זה הוא או שזה כפיל? אח תאום שלא ידעתי עליו ? כול ספויילר יתקבל בברכה (ועם חשש קל) Thanks

זה לא תאום

זה מתחזה...קוראים לו דריל...מגה וג'אבה שלחו אותו בשביל להפחיד את כולם... דרך אגב...היום היו שני פרקים למי שלא שם לב!!!

Je Cours

New member
שיט !!!

אז אתה רוצה להגיד לי שהפסדתי שצתי פרקים השבוע ?! דאמט.... מתי זה היה ? בשש וחצי ?(הפרק השני) אה, ושכחתי- תודה

אני לא זוכר מתי זה היה

אבל גם אני לא ראיתי את כולו... חבר בא אלי ואמר לי שיש השבט...ואמרתי לו שזה כבר נגמר...והוא אמר לי שיש עכשיו... הדלקנו וגילינו שהוא צודק...

PrideForEver

New member
היו שני פרקים? ../images/Emo12.gif

באמת????? אני ראיתי רק אחד,זה עם ההלוויה של פרייד
אבל לא נורא,יש לי את כל העונה מוקלטת בכל מקרה
ובתשובה לשאלה,כפי שמושבניק שרוף על אגם אמר זה היה שחקן שמגה סחר שיתחזה לזוט,ונאשלת השאלה למה דווקא כולם חושבים שהוא נורא דומה לזוט ולא כל אלה מהזוטיסטים שגם התחפשו כמו זוט?

זאת באמת שאלה טובה

אבל כל הזוטיסטים לא מחופשים הכי טוב... גם אל תשכחי שיש לו עדשות שעושות את כל הפחד הזה שיש לזוט בעיניים (הוא מפחיד לא פוחד)....

PrideForEver

New member
לדעתי כולם נראים אותו דבר,חחחח

ואף אחד מהם אפילו לא מתקרב למראה של זוט האימתי,ובטח שלא דריל
ובכלל אני לא מבינה,מה הם כולם שם לא רואים טוב,או מה? כאילו זה לא כזה קשה לראות שזה לא הוא

לא, ליז צודקת

זה עוד אחד מהמקרים של הקמצנות והחובבנות של קלאוד9 ושמישהו יאמר שהם לא חובבניים

Je Cours

New member
גם לפי דעתי

כולם נראים שם כמו אחים.... חשבתי שגם זה שמביא את המרגלים לאבוני דומה לשוט כמו שתי טיפות קולה, אבל כנראה שהשאר (שם בסדרה) לא. זוט היה הרבה יותר שאווה

Je Cours

New member
ותגידו- מזה פרה טרייב ?

ראיתי בגלריית תמונות הרבה תמונות שלא נראו ממש חלק מהסדרה, כמו תמונות עם בגדים נורמליים יותר וללא ציורים על הפנים. תחילת הסדרה (שלא ראיתי כמובן
) התחילה ככה? בעולם לפני הווירוס? או שזו גרסה מאוחרת יותר שאומרת מה קרה לפניי (כמו בסנדק אם מישהו מבין...
)? היה מוזר לראות את טרודי בלי שער סגול ואת מרטין בבגדי בית ספר... הזוי למדיי...

PrideForEver

New member
פרה טרייב זה לפני הוירוס

לפעמים יש פלאשבאקים של מה שהיה לפני הוירוס.

זה היה פרק אחד ונחמד

שהסביר מה קרה בדיוק בין אבוני בריי טרודי ומרטין/זוט. הפרק היה ממש לפני פרוץ הנגיף ולכן הוא התרחש בבית ספר

LuNa MaJnUnA

New member
נורא נחמד../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif

אני אוהבת את הפלאשבקים האלה.

למעלה