היי, שוב אני

hadaronet

New member
היי, שוב אני

התחלתי לקחת את החבילה השלישית שלי ברצף לפני יומיים, ועכשיו אני די מפחדת שעשיתי מעשה טיפשי. לפני כמה זמן ענית לי על הודעה דבר כזה: " אם את לוקחת חפיסה שלמה אז זה דוחה לך את המחזור ב- 3 שבועות. אם את לוקחת רק 7 גלולות נוספות - זה ידחה בשבוע ואם רק 3 גלולות - ב- 3 ימים. מקוה שאת מבינה את העיקרון." האמת שלא הבנתי, נניח שעכשיו לקחתי 3 גלולות יותר, אז בעוד 3 ימים אני מקבלת את המחזור כרגיל במידה והיום אני לא לוקחת עוד גלולה? זה יעשה לי עיכוב בחפיסה ובכל פעם אני אצטרך לקנות עוד אחת כדי להשלים את ה3 ימים לא? הרבה בנות לוקחות את הגלולות חודשים רצופים? זה בטוח לא מזיק? זה נשמע לא טבעי ולא בריא...

shaiganot

New member
היי

זה לא מדע מדויק. אי אפשר לדעת מתי יגיע המחזור בדיוק. יש כאלה שמהגלולה האחרונה מקבלות אחרי שלושה ימים ויש כאלה שאחרי יום. אין בעיה לקחת ברצף, הרבה בנות עושות את זה.

Lyro

New member
...

אין שום בעיה לקחת כמה חבילות ברצף (בלי הפסקה של שבוע). רוב הרופאים ממליצים לא לחבר יותר מ-6 חבילות (אבל עד 6 אפשר). אין עם זה שוב בעיה בריאותית והרבה בנות עושות את זה..

רומנteaת

New member
לפי מחקרים

אין שום בעיה לקחת גם 12 ברצף, כלומר שנה. מעבר לשנה זה פשוט לא נבדק אז לא ידוע אם יש עם זה בעיה או לא. למעשה העניין של שבוע הפקה בין חבילה לחבילה הוא לא הכרחי, ועושים אותו רק בגלל שהנשים עצמן שמשתמשות בגלולות התלוננו על כך שמפריע להן שאין את התהליך הטבעי של דימום פעם בחודש, אבל בבסיס אין בכך שום צורך. אבל אני חושבת שבכל מקרה אם מחליטים לקחת רצוף כדאי להתייעץ עם רופא.

למעלה