היי... שוב אני...

yoavon1

New member
היי... שוב אני... ../images/Emo13.gif

תגידו... יש אפשרות להציג קבצי avi שצולמו במצלמה דיגיטלית בפוקט היקר שלי? תודה...

castroman

New member
אז ככה

עם AVI יש קצת בעיות - בכל מקרה תנסה להמיר את הקובץ או לMPEG ותנגן אותם בעזרת POCKET TV או לחלופין תמיר אותם לWMV ותצפה בהם באמצעות Media Player המצורף למכשיר (יש תוכנת המרה של מיקרוסופט שמתאימה את הסרטים בדיוק לגודל ולתוצרה של הPPC).

kill bill

New member
לאחר חיפוש..

האם התכוונת לתוכנה Plus! Sync & Go for Pocket PC ? אשר באה בחבילת Plus! Digital Media Edition ?

kill bill

New member
תודה אבל..

אני לא חושב שזו התוכנה ש castroman התכוון אליה.. (מוצר של מייקרוסופט יהיה בטח יותר ידידותי) בכל אופן תוכן להסביר לי מה זה VIRTUAL DUB MOD ? אני יודע ש VIRTUAL DUB זו תוכנה אשר משנה את הפורמט של הסרט מה זה MOD ?

Chooch

New member
בעייתי

הAVI האלה כנראה בפורמט MJPEG ואני חושב שהוא לא נתמך במדיה פלייר כמו שאמרו צריך להמיר את הקובץ אני ממליץ לDIVX/XVID ולצפות עם POCKETDIVX או POCKETMVP

kill bill

New member
האושר !! האושר !!!

מצאתי את התוכנה שממירה קבצים לפורמט שהפוקט יכול לקרוא בקלות שם התוכנה Windows Media Encoder ואגב התוכנה שקודם הזכרתי Plus! Sync & Go , מסנכרנת אוטומטית קטעי וידאו כגון קליפים וחדשות ישר מהאינטרנט אבל היא בתשלום.

castroman

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק
לזה התכוונתי - ברח לי השם, תודה על הלינק

ron20

New member
כמה דברים נוספים ../images/Emo26.gif....

ה media encoder ממיר קבצים ל WMV כפי שראיתם ... היתרונות שלו הם: - יחס נפח / איכות טוב - תמיכה מובנה ב CE - פשטות: קיים אפילו פרופיל אופטימלי לפוקט בתהליך ההמרה. אבל ... (תמיד יש אבל) WME לא מסוגל להמיר את כל סוגי הקבצים - ואם דיברת על AVI ... זהו קובץ שהסיומת שלו לא אומרת כלום על סוגו (מעבר לכך שזה קובץ וידאו) AVI יכול להיות "טהור" כמו ה "BMP של הוידאו" , הוא יכול להיות דחוס בהמון צורות , יכול להיות DIVX .. ולכן כשאומרים AVI לא ברור מה עומד מאחוריו. בכל מקרה, ב WME מטפל רק במספר קידודים וב MPG, הוא לא מסתדר עם המון קצבי וידאו כמו real, qtime , divx וכו ... אם במקרה הוא פותר לך את הבעיה ומצליח להסתדר עם הקבצים של המצלמה הדיגיטלית - זה נחמד אם לא יש צורך בפתרונות אחרים (הולך ומסתבך) ... בכל מקרה צריך להבין שבנוסף לעובדה שאין נגן שתומך בכל הפורמטים ומתעדכן תדירות - הפוקט PC אינו שווה בעוצמתו ל PC ... קבצי וידאו דחוסים דורשים משאבים רבים, אפילו PC עם 256 RAM ומעבד חזק פי כמה בהשוואה לפוקט מתאמץ להפעילם ולכן רצוי להתאים באמצעות WME קבצים לפוקט (כאמור יש פרופיל) - לגודל המסך, מספר פריימים סביר וסאונד סביר ...

kill bill

New member
סיכום מסקנות

כמו שרון אמר , רצוי מאוד להפוך את קבצי הוידאו לקבצי WMA אשר מותאמים לניגון על הפוקט , בעזרת ה WME , אומנם ה WME מטפל במספר קידודים (כמו שרון אמר) לכן , הצעתי להשתמש בתוכנה VIRTUAL DUB MOD אשר יודעת לטפל במספר גדול של קידודים ולהפוך בעזרתה את הקובץ הנתון לקובץ ללא קידוד ואז שאנחנו מקבלים קובץ ללא קידוד יהיה ניתן בקלות להתאים אותו לפוקט בעזרת ה WME . (קובץ ללא קידוד עלול לקחת הרבה מקום , אז אפשר להפוך לקידוד שה WME יכול לקרוא במקום)

ron20

New member
כמה הערות למסקנות ../images/Emo8.gif

א. קואים לי ירון ...
ב. vitual dab תוכנה מצויינת אבל היא ממש לא למשתמש הממוצע, אין בה קיצורי דרך אין בה אשפים וצריך לדעת לעבוד איתה. ג. קובץ לא מקודד הוא עצום בגודלו (לא מאמין שיש לך כאלו קבצים) ... יש מוקדדים ל mpg ו avi שדוחסים אותו לרמות סבירות (ועדיין גדולות) ד. מומלץ להמיר ל WMA רק לצורך הרצה / צפייה שכן: - צריך לזכור שקובץ שאיכותו צומצמה לצורך ביצועים/נפח, לא יוכל להיות משוחזר לקובץ האיכותי המקורי (ניתן תמיד לצמצם, קשה יותר לשפר ...) - קובץ WMV יחסית סגור ומאד קשה יהיה לשנות אותו, לערוך אותו וכו ... לכן מומלץ להשאיר עותק איכותי בפורמט דחוס (סטנדרטי) אך גמיש, ולקודד ב WMV את הקטעים שרוצים לראות בפוקט ... ניתן כמובן לקודד באיכות גבוהה יותר לצרכים אחרים אבל כדאי לשמור בצד קובץ בפורמט פתוח לשינויים.

למעלה