היי שבת שלום!

love410

New member
היי שבת שלום!

כן גם אני חד הורית לילד בן 11 וחצי ואני עייפה הכל לבד ושאני אומרת הכל אני מתכונת לזה כאילו כמה אפשר להיות לבד לגדל לבד ובמיוחד שהילד חולה ולומד בחינוך מיוחד למה הכל צריך להיות קשה בחיים האלה ואני את האמת כבר נהיתי עצובה מהלבד שלי ומהבדידות שלי רוצה קצת להיות מאושרת אבל זה לא יוצא זה מצרך שאזל מהמדפים ואין לדעת מתי המפעל ייצר שוב אזזזזזזזזזזזזזזזזזז מה עושים בשביל להיות מאושרים שוב?ואני אחת שניסיתי הכל באמת ושלא תבינו אותי לא נכון אני חולה על הבן שלי פשוט אני עייפה והכל תפל לי אז אנשים יקרים שבת שלום.

love410

New member
בנות אף אחת לא מזדהה איתי

לכולן קל אז שיבושם לכם חשבתי שזה פורום לתמיכה כנראה טעיתי.

למה שלא תרשמי לאיזה חוג?

תצאי קצת בערב...תכירי אנשים.. תעשי משהו שאת נהנת ממנו... זה באמת קשה להיות אמא כל הזמן... דבר שעוזר לי, זה לקחת שעה לעצמי, הפסקה קטנה מהילד, ולעשות משהו שאני אוהבת, או סתם להירגע קצת...לצאת לטייל בקניון...מה שבא לך. תתפלאי כמה שעה קטנה יכולה להועיל... בהצלחה!

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגדל ילד זו אכן משימה לא קלה לכל הורה. כשיש שניים הנטל מתחלק (בד"כ) בין שני ההורים. לגדל ילד לבד קשה פי כמה. תמיד צריך להיות שם בשבילו. תמיד צריך להחליט החלטות בנוגע אליו ולעתידו בעצמך. את צריכה לאסוף את השברים ולחפש את האושר בתוכך. ולהתחיל בצעדים קטנים ובטוחים. מיצאי לך תחומי עיניין או תחביבים התחילי לטפח את עצמך ולתת יותר לעצמך. את אמנם אמא אך לפני הכל את בן אדם...

למעלה