היי שבוע קסום לכולם

odeliaabut1

New member
היי שבוע קסום לכולם

היי לכל החברים היקרים אני מקווה שהכל טוב אצלכם אני פונה בבקשה לעזור לי לתרגם את השיר של דספינה וונדי "הצעירה שלך" ככה הוא נקרא אם אפשר לעזור לי אני אשמח שיר מדהים, מומלץ מאוד וחודר ללב אז שיהיה אחלה שבוע שמחה לקרוא את ההודעות של כולם שיהיה לנו רק ככה כיף על הלב תשמרו על עצמכם ומי שיעזור לי תודה רבה מראש ולנוטיס היקר שנוסע יום חמישי תשמור על עצמך תעשה חיים בשביל כולנו, ואל תשכח לברר על בעלי ולהודיע לו שאני מגיעה תרקוד בשביל כל הפורום, ותצלם תמונות שנרגיש שהיינו איתך יחד

notis12

New member
תודה אודליהמו

נכון הדבר אני בע"ה ביום חמישי בבוקר אני בטיסה לאתונה לראות את הגדול מכולם : נוטיס ספקיאנקיס וגם את יאניס פלוטרכוס וכמובן בתוכנית שלי לבקר בככר "פסירי" לכל מי שמכיר יש שם מקום מדהים שנקרא " היא אורהה אלדוס" מבטיח לחזור ולשתף את כולם בחויות ותמונות וכמובן לחברתי היקרה אודליה אני אברר היכן ומתי מופיע אנדוניס רמוס {בעלה} ואלי אביא לך מזכרת ממנו. אז עד אז למי שיש איזה שהיא בקשה מיוחדת ממני { אבל באמת מיוחדת }יכול לפנות אלי בפרטי .

odeliaabut1

New member
נוטיס תחטוף אותו אני אשלם כופר

אני מבטיחה אני אשלם כופר רק תביא אותו איתשה המיוחדת שלי שתעשה חים ןתהנה זה הכל רק שתהנה ותשמור לי על מאיה מו

rodedy

New member
נוטיס ההנאה מובטחת

ראיתיו פעמיים אמנם הפופולריות שלו ירדה אך ההופעה מהממת הוא לא מאכזב נותן את המקסימום וישמח להצטלם אתך על הבמה אך!!!!!!!!!!! הייתי מתחלף איתך.

12אניהיא

New member
הייייייייי אודליה שבוע טוב

מה שלומך? מקווה שעכשיו הכל טוב וניראה אותך כאן הרבה יותר...

odeliaabut1

New member
תהיי בטוחה חמודה

היי ענתי מה שלומך? אני מקווה שהכל טוב תהיי בטוחה שאני מפה לא זזה לשום מקום, הייתה לי בעיה במחשב והיא תוקנה ועכשיו אני חזרתי לנשום טוב כי היה לי עצוב בלי הפורום נכון שאת מסכימה איתי שנוטיס צריך להביא לי את רמוס? כי אם אני אסע אני יודעת מה יקרה ענת אתם תשמעו בחדשות : צעירה ישראלית נעצרה באמצע הופעה של רמוס כי סירבה לפנות את הבמה היא נעצרה, ושוחררה בערבות על ידי הפורום היווני של קהילת תפוז אז תעזרי לי לשכנע את נוטיס כי אם לא אני נוסעת

12אניהיא

New member
טוב אם כך אז נוטיס אולי תביא לה

משו ממנו. אנחנו לא יכולים לשלם ערבות.

the greek

New member
אודליה בבקשה

Το κοριτσάκι - Βανδή Δέσποινα Δεν σε ενδιαφέρει πως αισθάνομαι Και αν με όσα λες πονώ ή προσβάλλομαι Ήθελα να 'ξερα δεν ντρέπεσαι Έτσι να μου συμπεριφέρεσαι Τι σόι άντρας είσαι εσύ ρωτώ που με κερνάς μονάχα πόνο Και δεν σε νοιάζει που για σένα εγώ στο κλάμα πάλι βαλαντώνω Το 'ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου Και έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου Δεν μ' αγαπάς πια όπως στις αρχές Και πάνω μου ξεσπάς πολλές φορές Και λόγια λες που χαρακώνουνε Και ανεπανόρθωτα πληγώνουνε Τι σόι άντρας είσαι εσύ ρωτώ που με κερνάς μονάχα πόνο Και δεν σε νοιάζει που για σένα εγώ στο κλάμα πάλι βαλαντώνω Το 'ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου Και έκανες ξανά να κλαίει το κοριτσάκι σου הילדונת – דאספינה וואנדי לא איכפת לך איך אני מרגיש ואם כל מה שאת אומרת, אני כואב ונעלב רציתי לדעת, אין לך בושה? ככה להתנהג אליי איזה מין "גבר" אתה, אני שואל, שאתה "מכבד" אותי רק כאב ולא איכפת לך שבשבילך בבכי אני מתפרקת ושוב פעם הלילה ביגון שלך ושוב גרמת לילדונת שלך לבכות את לא אוהבת אותי כמו בתחילה ועליי את "מפרקת" לעיתים קרובות ומילים קשות את אומרת ואנשים חסרי תקנה משלמים את המחיר איזה מין "גבר" אתה, אני שואל, שאתה "מכבד" אותי רק כאב ולא איכפת לך שבשבילך בבכי אני מתפרקת ושוב פעם הלילה ביגון שלך ושוב גרמת לילדונת שלך לבכות TO KORITSAKI THEN SE ENDIAFERI POS ESTANOME KE AN ME OSA LES PONO E PROSBALOME ITHELA NA 'XSERA THEN NDREPESE ETSI NA MU SIMBERIFERESE TI SOI ANDRAS ISE ESI ROTO PU ME KERNAS MONAXA PONO KE THEN SE NIAZI PU GIA SENA EGO STO KLAMA PALI BALANDONO TO 'RIXSES KE PALI APOPSE TO FARMAKI SU KE EKANES XSANA NA KLEI TO KORITSAKI SU THEN M' AGAPAS PIA OPOS STIS ARXES KE PANO MU XSESPAS POLES FORES KE LOGIA LES PU XARAKONUNE KE ANEPANORTHOTA PLIGONUNE TI SOI ANDRAS ISE ESI ROTO PU ME KERNAS MONAXA PONO KE THEN SE NIAZI PU GIA SENA EGO STO KLAMA PALI BALANDONO TO 'RIXSES KE PALI APOPSE TO FARMAKI SU KE EKANES XSANA NA KLEI TO KORITSAKI SU

yannhs

New member
תיקונים קלים:

הילדונת שלך – דספינה וואנדי, מילים ולחן : פיבוס לא איכפת לך איך אני מרגישה ושעם כל מה שאתה אומר- אני כואבת ונעלבת אך רציתי לדעת, אתה לא מתבייש ככה להתנהג אליי? איזה מין "גבר" אתה, אני שואלת, שאתה "מכבד" אותי רק כאב ולא איכפת לך שבשבילך בבכי אני מתפרקת ושוב פעם הלילה פיזרת את הרעל שלך ושוב גרמת לילדונת שלך לבכות אינך אוהב אותי כמו בתחילה ועליי אתה מתפרץ פעמים רבות ואומר מילים שמשאירות חותם שגם אם אני מכפרת עליהם- הן מכאיבות...

yannhs

New member
תיקון לעצמי: שורה אחרונה

" והן פוגעות בי ( המילים) ללא כפרה/תקנה"

למעלה