היי שבוע טוב

oriel ahamud

New member
היי שבוע טוב

הייי לכולם. אני מקווה שאתם זוכרים אותי וגם בקושי אם גם לא כזה כותב פה בפורום או עונה לאנשים פה.
מי שזוכר אותי או שלא, כתבתי פה פעם הרבה זמן והייתי בפגישות לפני שנים...

אז... כיום אני בן 27 עדיין גר בבאר שבע, אומנם חידוש - שעברתי לגור לבד בשכירות אבל בבאר שבע.....
אני עובד במפעל אריזה ליד באר שבע.

יצאתי מהארון לפני חבר שבהמשך יצא החבר מנייאק, בגלל שהוציא אותי מהארון, וסיפר כמעט לכל אנשי המפעל (אולי רק למחלקה שבו אני עובד).
כיום לאחר כשבועיים בערך, אני לא יכול להגיד שאני מרגיש משוחרר אבל עדיין כואב לי על אותו חבר שסיפר והבטיח שלא יספר... וכרגע אני לא כזה סומך עליו .

יש עוד מספר דברים שאני רוצה לשתף אבל לא הכל צריך להיות מסופר פה, בעיקר ברחבי האינטרנט, אז תסלחו לי בבקשה.

כיום אני חיי חיים חילוניים ולא מעניין אותי כלום מבחינת הדת והכלל...

לא מעניין אותי מהחבר המניאק שהייתי איתו בקשר המון שנים (מגיל 18 עד 16 או 25) והיו חלק שראו אותו במפגשים של הפורום בעבר.... כן, הוא מניאק ולא אכפת לי שיקרא את ההודעה הזאת. שילך לקיבימינאט!!!

שהוא ידע, שאין מצב שאני מתנהג כמו הטיפש שהייתי פעם! הבן אדם הזה שינה לי את החיים מהחרא אל עוד יותר חרא.

יש לי שום חרטות ויש הרבה דברים שאם יכולתי הייתי משנה, אם הייתי חכם כמו אז.. והייתי יודע להבדיל בין טוב לרע הייתי עכשיו אולי חיי חיים נהדרים, אבל זהו שלא!
הרבה אנשים מצליחים יש בעולם , זה מגיע ל 1,000,000 אנשים שיודעים להצליח ולתת הכל בשביל הצלחה.
אני לא אוהב לקטר הרבה, אבל זה המצב , נשבר לי שאני לא יכול להצליח כמעט בכלום.

אני לא יודע למה אני נכנס לפה וכותב את זה , כי פשוט נמאס לי.
אני רוצה לברוח למקום רחוק מהדרום... הנורא.
אני רוצה להתקדם בחיים, אבל לא יכול!
רוצה לברוח מכל מה שחייתי בו, לשכוח מהכל!!! לשכוח מהמשפחה לשכוח מאף אחד במשפחה לא יודע להכיר באחר וברצונות שלו!
אין לי רצון לכלום, אין לי רצון לשנות דברים, להזיז, לטרוח למשהו טוב, שיגיד שאני גאה בעצמי, ההורים שלי גם ככה לא יהיו גאים בי אם בכלל , בצדדים שעשיתי ועוד אעשה.

אני יודע שאני בן 27 ולא בחור צעיר בן 18 או 21 .
אכלתי הרבה חרא בחיים וגם עכשיו לא קל, אני לא מצליח לצאת מהסבך הזה ולפרוח מחדש.
בצבא אכלתי גם חרא , בקיצור לא חיים נורמליים.

איני בשקט רוב הזמן, ראשי טרוד במחשבות על הרבה דברים. ואין מנוח , אי אפשר פשוט להעיף את המחשבות הללו.

סליחה על החפירה.

לילה טוב .

למעלה