היי, שאלת תם .

קובי2003

New member
היי, שאלת תם .

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בפוטבול. יקח לי עוד קצת זמן להבין מי נגד מי וקצת היסטוריה ומבנה של הליגות. עד אז , איך קולטים שידורים ישירים מארה"ב של המשחקים ? יש לי הוט ואין לי בעיה לרכוש צלחת לווין. תודה מראש

REDSKINS

New member
יש לך מידי שבוע שידורים של משחקים

בפוקס ספורט יש לך שני משחקים בערוץ המזרח התיכון METV יש גם שנ משחקים ובESPN משחק אחד (השבוע במקרה יש שני משחקים) יש לי יס אז אני לא יודע את המספרי ערוצים אבל אתה יכול לבדוק באתר של הוט. חוץ מזה אתה יכול לרכוש שידורים במחשב באתר של הNFL , הבנתי מחברי הפורום שזה מאוד מומלץ , האיכות HD והתמונה לא נתקעת. השידורים האלו יקרים נכון לעכשיו בגלל שעברו 6 משחקים מנוי מלא יעלה 445 שקלים ומנוי למשחקי הקבוצה שאתה אוהד יעלו לך 295 שקלים. חוץ מזה יש כל מיני אתרים שמראים את המשחק לייב אבל האיכות בדרך כלל גרוע התמונה נתקעת והם באיחור של כמה דקות אבל אם אתה ממש רוצה לראות משחק לפעמים זה עדיף על כלום. לי אישית מספיקים המשחקים שמושדרים כל שבוע בפוקס ספורט , METV וESPN . לגבי צלחת לווין בשביל לקלוט את המשחקים אני לא מבין מישהו אחר יצטרך לענות לך.

RoyBehar

New member
שידורים + מס' ערוצים

נכון מה שכתב REDSKINS, רק להיפך - שני משחקים (משחקי הלילה של סאנדיי נייט ומאנדיי נייט) משודרים בESPN, בעוד שבפוקס משודר משחק אחד כל שבוע (השבוע משודרים שניים כי החליטו לצ'פר אותנו) הערוצים המשדרים: METV - ערוץ 73 בהוט - משחק 1 בראשון ב19:00 (יחזור ל 20:00 כשבארה"ב יעברו לשעון חורף), משחק שני בראשון ב22:15 (יעבור ש/עה גם, כנ"ל כל השאר מן הסתם) FOX ספורטס - ערוץ 60 בהוט - משחק 1 ב19:00 ביום ראשון (השבוע דאבל ביל, משחק גם בעשר) ESPN - ערוץ 52 בהוט - משחק הסאנדיי נייט (02:20 בלילה בין ראשון לשני), משחק המאנדיי נייט (02:30 בלילה בין שני לשלישי) וכמובן, למיטיבי לכת עם אינטרנט מספיק מהיר ותקציב - GAME PASS HD - חבילה לכל העונה עולה 230 דולר בערך וכוללת את כל המשחקים המשודרים ואת ערוץ NFL נטוורק לייב + VOD ) ברוך הבא ותהנה, זה ממכר

קובי2003

New member
היי , תודה לכולם .

תודה רועי , אני מאמין שלא אתמכר קשות - אין לי המון זמן ובטח אצפה רק באלו שמשודרים מוקדם יחסית ( וגם שם בטח ארדם על הספה עד שאשתי תבעט בי
. מאחר ויש לי ממיר מקליט תמיד אוכל לראות משחקים מאוחר יותר. שוב תודה לכולם .

קובי2003

New member
האמת - יש המון מקרים שאני במשרד בשעות מאד

מאוחרת, במיוחד בימי שני. יש מצב לקבל לינק או יותר לאתרים שמראים בחינם ?

Lablabla

New member
ככה..

אין צורך לקנות צלחת. בימי ראשון יש בערוץ המזרח התיכון שני משחקים, ב19:00 וב22:00, בפוקס ספורט נראה לי ב19:00 ובespn יש את הסאנדיי נייט ב02:00. ביום שני יש בespn את ה``משחק המרכזי``, המאנדיי נייט ב02:00. לי יש יס אז אני לא יודע להגיד לך את המספרי ערוצים. חוץ מזה, ברוך הבא!

למעלה