היי! שאלות

GoLd FlOwEr

New member
היי! שאלות../images/Emo13.gif

איך אני יודעת מהי המשכורת שאני מקבלת בשירות לאומי? לא רשום לי בשום מקום.. וכמה ימי חופש יש בשנה?

Reut l

New member
בנוגע

לימי החופשה למיטב ידעתי זה 22 ימים אם את משרתת חמישה ימים בשבוע ו- 26 במידה שאת משרתת שישה ימים בשבוע... בהצלחה :)

GoLd FlOwEr

New member
תודה../images/Emo140.gif

ולמישהו יש מושג בקשר למשכורת? לא כ"כ נעים לי להתקשר ולשאול לגבי זה..

../images/Emo20.gif

שוב. זה תלוי בכל מיני גורמים... אבל בכללי זה לא עובר את ה900 ש"ח בחודש. (אם אני לא טועה)

שלא תתפסי אותי במילה...

זה יכול להיום גם פחות. יש כאלה מקבלים 600 ש"ח ויש כאלה יותר.

NobleRed

New member
מיצי| חברה שלי עושה שירות בדימונה

ומקבלת 1000 שקל לחודש:) וגם אחות של חברה אחרת שירתה באילת וקיבלה 1000 וטיסות...

GoLd FlOwEr

New member
../images/Emo51.gif

כנראה שאני פשוט אצטרך לחכות ולראות..:) ושאלה אחרונה - הבנתי שרק למי שיש אישור יכול לעבוד בשנת שירות, איך משיגים אישור לעבוד ומה התנאים לקבל אותו?

לי ידוע לא הרבה בקשר לזה . . . ../images/Emo13.gif

אמממ, את אישור העבודה מקבלים מוועדה מסויימת שיושבת כמה פעמים בשנה,והקרטריונים קשורים במצב הכלכלי של ההורים שלך + שלך עצמך ->זה לפחות מה שאני יודעת.... בכל מקרה, דברי עם הרכזת ועדיף כבר עכשיו. . .כי לפי מה שאני יודעת, הוועדה יושבת באוקטובר.

מלני04

New member
יש ועדה גם אחרי החגים

האישור הוא ל12 שעות שבועיות, את צריכה אישור מהאחראי שלך שמסכים שתעבדי מעבר לשירות, את חותמתשתעבדי רק במידה והעבודה לא תפגע בשירות שלך. בנוסף מבקשים משכורות של ההורים, דף חשבון בנק עדכני שלך, מכתב אישי ולא ממש זוכרת מה עוד אבל תדברי עם הרכזת שלך והיא תסביר לך. בהצלחה!

מצ"ב הפרטים המדוייקים בקשר לזה !!!!

עבודה: על פי תקנות הביטוח הלאומי מתנדב בשירות הלאומי לא יעבוד, לא יהא עובד עצמאי ולא ילמד לימודים סדירים, אלא עפ"י הוראות האחראי ובאישור הוועדה המייעצת, בהתחשב במצבו הכלכלי/חברתי של המתנדב. הגוף המוכר יאשר עבודה, בהיקף של עד 12 ש"ש בסה"כ בתנאים הבאים: א. העבודה תעשה מבלי לפגום בתפקודו של המתנדב במקום השרות. ב. מצבו הכלכלי חברתי של המתנדב מצדיק מתן אישור עבודה עפ"י חוות דעת עובדת סוציאלית. ג. המעסיק ינקה את מיסי הביטוח הלאומי ושאר ניכויים כדין.

למעלה