היי שאלה..

taltal3001

New member
היי שאלה..

היום בבוקר היה לי טסט... הכל הלך נהדר.. לא הערות, לא התערב ולא כלום.חנייה מושלמת. אבל בסוף הטסט שבאתי להתחלף עם הנבחנת השניה התקרבתי מדי למדרכה והטסטר נגע לי ביד (שהייתה עם ההגה) ומיד הסטתי את ההגה... ברוב המקרים נגיעה בהגה זה נכשל?

talush2005

New member
טלוש ../images/Emo201.gif

זו מיטל דרך אגב מהקומונה והאיסיי .... איזה חוסר מזלל יוו ממש שבאתם להתחלף אני לא מאמינה פשוט!!!!!!!!! מי כמוני יכולה להבין אותך כרגע? ואת יודעת למה לא רק בגלל שנכשלת....... כל כך מצטערת בשבילך! אם את צריכה משהו את יכולה לדבר איתי..

buda11

New member
):

בהצלחה בהמשך! אם עישתי את כול הטסט טוב בטוח תעביר בטסט הבא! בהצלחה !!

Nicolush

New member
טלוש שלום מה איתך בובה נעלמת לנו

עשית טסט משהו מה התחדש

talush2005

New member
עזבי סיפור עצוב כמו של פותחת ההודעה

אם תסתכלי . אותו דבר- נגררתי עם זה לצבא =/

Nicolush

New member
לא נורא בובה אני בטוחה שתעברי בקרוב

זה לא נורא שנסחבת עם זה לצבא עוד מעט יהיה לך רישיון אבל על תפסיקי ועל תחשבי על להפסיק אני מחזיקה לך אצבעות ותראי שעוד מעט הוא יהיה שלך בהצלחה נשמה

בהצלחה בפעם הבאה../images/Emo140.gif

באסה להכשל בשנייה האחרונה. לפעמים הדרך מבאסת-אבל התוצאה שווה הכול!!!
המון בהצלחה בפעם הבאה

Yakird12

New member
אווי !!

ממש מצטער בשבילך מאמי , אני מקווה שתעברי טסט הבא .

לא נורא, נקס טיים האני ../images/Emo13.gif

חבל שהרסת בסוף אבל זה לקח לא להמעיט מערך הטסט גם בסופו (בחנייה) לא נורא, פעם הבאה את עוברת...

taltal3001

New member
זה כ''כ מבאס!!

אני מתגייסת ביום ראשון, ואני מתגייסת בלי רישיון!! איך אני אמורה להוציא רישיון באמצע השירות הצבאי שלי?!!? איך!??! אני לא מבינה את זה!!!! אוף :[ , נמאס לי.. תודה לכל התומכים.. אוהבת.. :]

יש אפשרות.

תתחנני למפקד שיתן לך לצאת כמה שעות בשביל טסט ולחזור לבסיס אח"כ או שאם את תיהיי ג'וניקית כל יום בבית, תבקשי את הטסט הכי מאוחר, וכמו שכתבתי בשורה הראשונה את רחמיי מפקדך.

אז יש בפורום-

שתיים עם שם דומה(טלטל וטלוש) ושתיהן מתגייסות אוטוטו(שבוע הבא שתיהן-אם הבנתי הכול נכון) בכל אופן:מה שלא יהיה,שיהיה לכן המון הצלחה-אני בטוחה שתצליחו לארגן את הענינים עם המורה לטסט בזמן שיתאפשר לכן מבחינת הלו"ז שלכן. שיהיה גיוס קל ומהנה

talush2005

New member
כן אנחנו באותו יום

ולי קוראים מיטל ולה טל חח זה סתם כינוי אצלי.

למעלה