היי שאלה :)

היי שאלה :)

היי לכולם מה נשמע??! אני לא יודעת אם הבעיה שלי כל כך קשורה לפורום הזה, אך אם תוכלו לעזור לי אני ממש ממש אשמח! אז ככה .. דוד שלי חלה בסוכרת לא מזמן, ויש לו תשוקה מאוד גדולה לממתק הזה (אני מקווה שתבינו ל-מה אני מתכוונת) שהוא למעשה בננה בצורת חצי ירח מצופה שוקולד אני מנסה למצוא לו את זה אך ההגבלה היא (כפי שכבר בטח הבנתם...) שזה צריך להיות ללא סוכר מישהו יודע אם דבר כזה קיים בכלל או של איזה חברה הממתק הזה ואז אני אתקשר ואשאל אותם?! בכל מקרה, תודה רבה לכולכם! ומחכה לתשובות או רעיונות חלופיים...

Ronen49

New member
תיצרי קשר עם החברה

ממתק ספיציפי זה דבר שקשה למצוא אז בכול מקרה אם קיים אחד כזה, עדיף לך ליצור קשר עם החברה ולראות לאן משווקים כאלה מעבר לזה דוד שלך הולך על חבל מאוד דק. אם הוא רק לאחרונה חלה בסכרת, הוא צריך ללמוד את כל הדברים שמסביב לפני שהוא אוכל ממתק כזה או אחר. בהצלחה :)

קודם כל תודה!

אני ניסיתי להתקשר לטיב טעם כי אמרו לי שמוכרים שם אבל זה כבר לא נכון, ולכן אין לי מושג מהי החברה... ובקשר ל'ללמוד את כל הדברים שמסביב' מה הכוונה? האמת היא שהוא לא מתענין כ"כ אלא עושה דברים על דעת עצמו ואיך שמתאים לו... מה צריך ללמוד? אולי אני אעזור לו... ושוב, טנקיו!

moran f

New member
יש הרבה מה ללמוד

על תזונה (לא, זה לא רק סוכר), על איזון, על דרכים להימנע מבעיות נפוצות, דברים שצריך לשים לב אליהם... למיטב ידיעתי יש דיאטניות (ואולי גם אחיות) שמתמחות בסכרת והן יכולות להסביר את זה הכי טוב. שווה לנסות לשכנע אותו לפנות לקבלת עזרה כזו.

הוא קיבל עזרה כזו אך

הוא לא ממש שם לב לזה ביום-יום או שהוא פשוט צם לפעמים .... אני כבר מזמן הפסקתי להבין אותו...

Ronen49

New member
אז ככה:

אם הוא לא יתייחס למה שאמרו לו, הוא ימצא את עצמו מהר מאוד בבית חולים בגלל היפו\היפרגליקמיה. יש גם סיכוי טוב שהוא ילך לישון ולא יקום (זה גם עלול להוביל למוות) בגלל רמות סוכר\אינסולין נמוכות. הכל תלוי בסוג הסכרת ובאיך שהוא מחליט להתייחס אליה...

למעלה