היי שאלה

adidas88

New member
היי שאלה

אני במכונית הכחולה האם מותר לי לעשות פרסה למרות שאין לי פניה שמאלה? שאלתי שני שוטרים וכל אחד מהם ענה לי תשובה שונה אשמח לקבל את חוות דעתכם. אין שום תמרור האוסר פרסה ואין חיצים על הכבישים המכוניות הצבעוניות חונות...

lsd600

New member
במקרה הזה, מותר רק כאשר:

א. אין תמרור שאוסר זאת. ב. את לא מפריעה לתנועה. ג. יש לך שדה ראייה. אם יש לך נתיב שמאלי שבו את יכולה להמתין עד שלא יהיו מכוניות ממול, והמכוניות של הכיוון שלך יעקפו אותך בנתיב הימני, ואין תמרור שאוסר זאת, מותר.

Marble Arch

New member
החץ מורה "ישר בלבד"

ולכן אסור. אם לא היה חץ כזה, והיה תמרור האוסר פניה שמאלה, היה מותר. אני טועה?

lsd600

New member
היא אמרה שאין חיצים על הכביש!

החצים בציור מסמלים את כיוון התנועה בשבילנו, כדי שנדע שאנחנו לא בטוקיו...

LuLiLoPiLaTo1

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif

מישהו יודע אויל כמה עולה שליחת ה-SMS לאתר "למד"? מישהו למד באתר זה ויכול להמליץ עליו? תודה מראש

כן..

אני למדתי דרך האתר הזה.....אתר ממש טוב.... שליחת ההודעה עולה 5 שקל לחודש לגלישה בלתי מוגבלת(לחודש אחד...) יש שם את תנאי השימוש...תיכנסי לשם ושם הכל מפורט הרבה יותר... בהצלחה....!

קחי בחשבון

שאת צריכה לקחת את האתר הזה בערבון מוגבל.. כבר מצאו שם כמה טעויות בעבר..

אני אומנם לא יודע

איזה ספר הוא נתן לך.. אבל בספר שדרכו אני למדתי (ולדעתי הוא משאיר לכל הספרים האחרים אבק) חוץ מטעויות דפוס אין טעויות..

LuLiLoPiLaTo1

New member
הוא עוד לא נתן לי חח

אבל אני מניחה שבשיעור הראשון הוא יביא..כנראה אני אאלץ לחכות עד אז:/ תודה!

lsd600

New member
דיייי ביג דיל..

אפשר לחשוב איזה טעויות מצאו שם.. אפשר לעבור רק עם "למד" עם -0 טעויות... אל תפחדו, תלמדו עם זה חופשי...

לא אמרתי שזה תמיד קריטי..

אני עצמי למדתי גם בעזרת למד ועברתי.. אבל בטח גם אתה שמעת אנשים שהתלוננו שנכשלו בגללם..

lsd600

New member
בגללם בטוח לא...!

מי שחורש את למד ולומד את הכל מהכול, יעבור -100%... מי שעושה טובה ללמוד ומחפש להוציא מהם את הטעויות, כך גם תראה התאוריה שלו....

ולכן לא פסלתי אותו

כפי שעושים רבים.. פשוט אמרתי לקחת אותו בערבון מוגבל- לא להסתמך עליהם במאת האחוזים..

למעלה