היי שאלה

daniellee3

New member
היי שאלה

יש מישהו שמכאן שהטסטר נגע לו בהגה והוא עבר בכל זאת!??!

aviGODFATHER

New member
לי הוא נגע בבלם...

זה לא היה ממש ברקס, הוא פשוט טיפה האיט את הרכב (זה לא ב-100% כי הרגשתי את הדוושה יורדת מעט אבל יכול להיות שהוא לא נגע בכלל) ועברתי

NewUser4

New member
כעיקרון

ברגע שהבוחן צריך להתערב בנהיגה כדי למנוע סכנה (בלימה או הזזת ההגה) אז הוא צריך להכשיל. אבל, ייתכן מצב בו הבוחן בלם בטעות או הזיז את ההגה בטעות או שהיה פזיז מדי בהחלטה להתערב. אף על פי שמקרים כאלה נדירים, הם קורים, והבוחן יתעלם מההתערבות שלו.

daniellee3

New member
../images/Emo207.gifולא קשור-

את מישהו מכם הכשילו בטסט, עיררתם ויצאתם זכאים!? או אתם מכירים מישהו כזה!? זה ממש חשוב...

MrJacKasS

New member
ישנם כאלה אנשים

שערערו ויצאו זכאים אבל גם אם תצאי זכאית בערעור (למרות שאם הוא נגע בהגה הסיכוי שהערעור יתקבל שואף לאפס), אלו תהיינה ההטבות שתקבלי: 1. תידרשי במבחן חוזר 2. לא תצטרכי לשלם אגרת טסט (116 ש"ח), אולם את התשלום למורה הנהיגה את תצטרכי לשלם 3. לא תצטרכי לחכות שבועיים אני הייתי ממליץ לך להמנע מהתסבוכת של הערעור, ולקבל את הכישלון ולהתאמן לטסט הבא.

daniellee3

New member
אני מניחה שכולם כאן יודעים

שמורי נהיגה ממש אבל ממש לא בעד ערעור על הטסט, אלא, כמו שאתה אומר, הם אומרים שצריך לקבל את הכשלון ולהתאמן לקראת הטסט הבא. אם המורה שלי אפילו הציע לי להגיש, אני חושבת שהמקרה קצת אחר. חוץ מזה, גם התלמיד שהיה אחרי בטסט מגיש ערעור. מה אתם אומרים על טסטר שנרדם באמצע הטסט!? (נשמע הזוי לא!?)

Krishi

New member
טסטר שנרדם בטסט?! חח... אכן הזוי

בכל מקרה, זה שמורה נהיגה בעד הגשת ערעור לא אומר בהכרח שהם יזכו בערעור.. סך הכל גם המורים לא תמיד אובייקטיבים ויותר בעד התלמידים שלהם.

למעלה