היי... שאלה

היי... שאלה

מישהו אולי יודע או יכול להביא לי קישור לרשימת שירים שתהיה בהופעה של רוג'ר ווטרס? ובכלל אם למישהו יש פרטים מיוחדים על ההופעה שגם יוסיף... תודה מראש

הסטליסט המדוייק אינו ידוע

אך אפשר להתרשם מהסטליסטים של ההופעות הראשונות בטור. אלו, מופיעים בשרשורים העוסקים בהופעות אלו, בפורום. לכן אני ממליצה לקרוא, פשוט, את השרשורים העוסקים בהופעות אלו, בעמוד זה והעמודים הקודמים.

עוד שאלה... ../images/Emo9.gif

אם אני גרה בצפון ת"א ואני רוצה שיהיה לי בהופעה עצמה מקום סביר שאני אוכל לראות גם בלי המסכים אז מתי פחות או יותר אני צריכה לצאת...?

וואלה, לא יודעת

אני לא רוצה שאנשים כאן ילחצו (בשני המובנים של המילה, הפעיל והסביל). תגיעו מתי שתגיעו. המרחק בין צפון ת"א ללטרון, בנסיעה, הוא כ-30 דקות. לא כולל פקקים.

טוב. תודה... אני רק מקווה

שהרבה אנשים ישנו שם יום קודם כי אחרת באמת לא יהיה לי מקום טוב

הסט-ליסט פורסם, נבדק ואושר

Happiest Days [the wall] Another Brick In The Wall [the wall] Mother [the wall] Shine On You Crazy Diamond [wish you were here] Have A Cigar [wish you were here] Wish You Were Here [wish you were here] Gunner's Dream [final cut] Southampton Dock [final cut] Fletcher Memorial Home [final cut] Perfect Sense [amused to death] Leaving Beirut [no album] Set The Controls For The Heart Of The Sun [saucerful of secrets] Sheep [animals] DARK SIDE OF THE MOON: Speak To Me Breathe On The Run Time The Great Gig In The Sky Money Us And Them Any Colour You Like Brain Damage Eclipse; In The Flesh [the wall] Vera [the wall] Bring The Boys Back Home [the wall] Comfortably Numb [the wall].

הסטליסט גם השתנה בין ההופעות

ויש שמועות שחלק מהשירים יבוטלו במהלך הטור. היינו, הוא אין בהכרח סטליסט קבוע לכל הטור, או סופי.

זה מה שיש כרגע

הכל יכול לקרות עד שהוא יגיע לישראל. אבל גם האמרגן שמפיק את המופע של ווטרס במוסקבה פירסם את אותו הסט-ליסט של ליסבון, כך שהסט-ליסט הזה הוא בהחלט בסיס מצוין לקבל החלטות. בכל אופן, אף אחד לא מצפה לדיוק סטטיסטי של 100 אחוזים, כי החיים מלאי הפתעות והסט-ליסט אינו תעודת ביטוח.

רומאיו

New member
הסט ליסט לא השתנה בכלל

אותם השירים בדיוק נוגנו בכל ההופעות עד כה. השינוי היחיד שנעשה הוא בסה"כ החלפת הסדר של שני שירים אחד בשני. ואכן שני שירים אמורים להיכנס לסט ליסט בהמשך הטור במקום STC ו- LB.

הם מנוגנים כבר עכשיו

איננו יודעים אם הסטליסט ישתנה בהמשך הטור, ואם כן - כיצד. אמנים אינם נוהגים לפרסם מראש את הסטליסט שלהם, מטעמים מובנים. כל השאר זה ספקולציות. ניתן לשער, שווטרס לא ישנה הרבה את הסטליסט שנוגן עד עתה, בגלל שהוא אינו חובב אילתורים, והכין גם קליפים ואפקטים מראש. אבל עד שלא נראה ונשמע בעצמנו, לא נדע בוודאות.

המון תודה

ודרך אגב, אתה אורי ברייטמן כותב הספר על פרוג רוק ("רוק מתקדם משנות ה-60 ועד היום")??

וואי יש לי את הספר וממש אהבתי!

הייתי גם בהשקה שלו שנה שעברה בצוותא עם ההופעות של מג'נטיק ושליחי הבלוז... גם האתר שלך על רוק מתקדם מעולה...!

רומאיו

New member
מצטרף למחמאות

גם אני רכשתי את הספר ונהניתי מכל רגע. כאחד ששנים יוצר מוסיקה המושפעת מכל אותן "דמויות" עליהן הספר מדבר, זה תענוג אמיתי לפתוח את הספר אחת לאיזה זמן מוגבל ולקבל השראה. ממליץ בחום על הספר. אפשר דרכו להכיר תרבות שלמה ולהקות מעולות (אחרי הכל, זה לא התחיל ולא נגמר עם רוג'ר ווטרס וחבורתו...).

תודה על המחמאות

אני גם ממליץ על הספר של מוטי רגב "רוק מוסיקה ותרבות", בעיקר בגלל שהוא מאוד נגיש. ויש ספרים טובים בחו"ל כמו "רוקינג דה קלאסיקס" של אדוארד מקאן (Macan).

למעלה