היי שאלה

היי שאלה

מישהו (או מישהי)פה יודע במקרה אם וונטרות' מילר הופיע פעם בסדרה ג'ואן מארקדיה? אני יודעת שזו שאלה משונה פשוט ראיתי עכשיו סוף של אחד הפרקים ואיש מאוד מאוד דומה לוונטרות הופיע שם רק שהסצינה הייתה בגשם והוא לבש כובע של מעיל שכיסה חצי מהפנים שלו והיה חשוך ככה שאני לא ממש בטוחה. מישהו יוכל לעזור? תודה

danielle23

New member
הוא שיחק שם את ריאן האנטר

האדם שהציל את אדם. ואם לא ראית את הסדרה עד הסוף אז הוא משחק גם בפרק האחרון, בתפקיד קצת יותר גדול.

SHNI23

New member
נכון קצת, ואפורה משהו אבל בסדרה

זה נראה אחרת הוא זה רק אני או שהוא נראה מסטול הוא נראה ממש עייף!!!!!!!! וכאילו אין לו כוח להיות שם ?

SHNI23

New member
לא הגזמת לפי מה שהבנתי הוא פשוט

מעדיף להיות בבית ולראות טלויזיה והלו"ז בטח צפוף רצח כי הם בשיא עכשו

תעבירי אותו קצת אליי... ../images/Emo152.gif

אני החלטתי שהסימן של זורו זה מילר לפי הקליפ של מריה קארי...

אח אח לא אסור לי לחמוד אותו

יש לו מישהי....... אבל בשבילי הוא עדין הגבר הכי יפה שראיתי בחיים אחריו מילר...

SHNI23

New member
יש לו מישהי??? איזה באסה!!!

למילר אין מישהי עד כמה שאנחנו יודעים עם המיסתוריות שלו יכולים להיות לו 8 ילדים
אני מבחינתי רוצה סצנות שלו עם שרה קצת כדי לפסול לגמרי את הנושא של הזהות המינית שלו
מתי את נוסעת לראות בהצגה את קרייג

SHNI23

New member
אין לי מושג קשה לדעת אצלה אם היא

רצינית או לא ....היא ניראת נחושה לכי תדעי...

אמרת שזה קלייב אואן לא?

תראי אני בלי שום קשר רוצה לטוס לארצות הברית ועל הדרך לראות מחזה שלו אני לא טסה במיוחד...

SHNI23

New member
מה פתאום!

איזה אחד מאופרת סבון !!! אני כבר אמרתי לך!!! אני בתור טיול לחו"ל (אף פעם לא ההיתי ) רוצה לארה"ב אין לי מושג מה אני יעשה על הדרך משהו בטוח אני יעשה פשוט נורא מסקרן אותי נראה לי ממש ממש שונה מהארץ וזה גם כשהיה לי
וכשאני אסיים את כל ההתחייביות שיש לי יש לי עוד שנה שנתיים לחלום ברור שאני יכולה לנסוע לשבוע שבועים אבל טיול של כמה חודשים זה עוד שנה שנתיים לצערי

למעלה