כל עקבה לטובה
D danielle23 New member 29/4/06 #8 זה שודר כמה פעמים בערוץ 3 אין לי מושג אם ביס אבל בהוט אני יודעת בטוח. אתמול היו כמה פרקים בלילה נדמה לי שזה היה ביניהם, הפרק האחרון. זה היה בשעה 3 ומשהו AM. אם יש לך הוט אז אולי היום יהיה שידור חוזר אבל אני לא בטוחה.
זה שודר כמה פעמים בערוץ 3 אין לי מושג אם ביס אבל בהוט אני יודעת בטוח. אתמול היו כמה פרקים בלילה נדמה לי שזה היה ביניהם, הפרק האחרון. זה היה בשעה 3 ומשהו AM. אם יש לך הוט אז אולי היום יהיה שידור חוזר אבל אני לא בטוחה.
פ פשושית 23 New member 30/4/06 #27 ../images/Emo26.gif../images/Emo87.gif נכון שאנטוני פארקר מזכיר קצת את וונטורת מילר? במבנה פנים קצת לא?
../images/Emo26.gif../images/Emo87.gif נכון שאנטוני פארקר מזכיר קצת את וונטורת מילר? במבנה פנים קצת לא?
S SHNI23 New member 30/4/06 #34 ואללה ? לא מכירה מה שכן אתמול היתה תוכנית בערוץ 2 48 שעות היה שם אחד רווק הוא לא דומה לו אבל יש משהו קטן שדומה מישהו יודע על מה אני מדברת?
ואללה ? לא מכירה מה שכן אתמול היתה תוכנית בערוץ 2 48 שעות היה שם אחד רווק הוא לא דומה לו אבל יש משהו קטן שדומה מישהו יודע על מה אני מדברת?
ה הקוסמת 22 New member 30/4/06 #38 שנינוש איזה באסה קצת באשמתי אתמול קראתי ברפרוף את פרקים 20-22 ואחר כך תרגמתי אותם איפה שהוא איזו טעות זה ממש ממש פרטני..... אוף אסור לי להתפתות לספויילרים האלה...
שנינוש איזה באסה קצת באשמתי אתמול קראתי ברפרוף את פרקים 20-22 ואחר כך תרגמתי אותם איפה שהוא איזו טעות זה ממש ממש פרטני..... אוף אסור לי להתפתות לספויילרים האלה...