היי.. שאלה

i s i c k e

New member
היי.. שאלה

אני מאוד התלהבתי מהנושא חלום צלול.. ורוצה לנסות.. אך דבר אחד מטריד אותי.. הקטע של האנשים הולכים בחדר ומרגישים שנוגעים בך אבל זה בעצם לא אמיתי.. אני ממש ממש מפחד מזה וזה מה שמונע ממני לנסות.. יש שיטה שבה זה לא קורה? אני ממש מפחד ומצד שני ממש ממש משתוקק לעבור חווית חלום צלול.. תודה, טל

jast

New member
שוב...

ניראה לי שאתה מתכוון לשיתוק שינה... זה לא יקרה לך כל כך מהר.. בגלל שאתה מתחיל לחלום חלומות צלולים.... וגם אם כן, לא נורא.

i s i c k e

New member
לא שיתוק שינה.. המעבר לחלום..

בשלב מסוים סביר להניח שתתחיל לשמוע קולות שישמעו לך מציאותיים לחלוטין כמו דלתות שנפתחות ונסגרות בבית, אנשים ( מוכרים או לא מוכרים ) שהולכים בבית או סמוך למיטתך ומדברים בקול או כל דבר דומה אחר. יתכן גם שתרגיש נוכחות כל שהיא בסמוך אליך, חשוב לא לפחד מתופעות אלו, זהו רק סימן מעודד לכך שאתה כבר קרוב מאד לכניסה לחלום, דע לך שזהו שלב שאתה עובר בעצם בכל לילה כאשר אתה נרדם אך בצורה לא מודעת, למרות שהקולות ישמעו אמיתיים לגמרי עליך להרגיע את עצמך ולדעת כי הם רק פרי דמיונך. לכל הקטע הזה התכוונתי..

i s i c k e

New member
ועוד

תופעות נוספות אשר יתכן ותתנסה בהן הן תחושה של מישהו אשר נוגע בך, נשען עליך או אפילו יושב עליך ( תופעה זו מכונה "הזקנה" או "המכשפה" ) כמו כן במידה ותתאמץ לפקוח את עיניך בשלב זה יתכן מאד ותבחין בדמויות או אנשים העומדים בחדר ואף מביטים בך, אל תתן למראות להפחיד אותך, אל תשכח שחלקים במוחך נמצאים כרגע במצב של תחילת חלימה ואילו חלקים אחרים נמצאים במצב של עירנות מלאה ומודעות, בשלב זה מוחך נמצא במצב כימי מיוחד במינו העלול ליצור אפקטים מסוג זה בהם משתלבים יחד מציאות ואפקטים של חלימה והזיות, חשוב מאד שתשאר רגוע ותמשיך בתהליך.

worrywort

New member
זה קורה רק ב-WILD

לא בשיטות הרגילות. אם תלך לישון רגיל ופשוט תנסה לעשות כל שביכולתך במהלך היום כדי שבעת החלימה תבין שזה חלום, לא תשמע קולות ולא שום דבר מפחיד.

worrywort

New member
לא ניסיתי אבל זה אמור להכניס אותך

לשיתוק בשלב מסויים, אם לפני או אחרי החלום. אז אם זה מפחיד אותך לא כדאי.

silverhawk

New member
למי שמצליח אותה, העין השלישית היא

יעילה ביותר. עם זאת, מרבית האנשים מוצאים אותה לא נוחה ומתקשים להשאיר את המבט נעוץ בכיוון ה'עין השלישית'.

i s i c k e

New member
חחח אני כל יום מנסה

והעינים0 פשוט לא נשארות שם.. חממש קשה... אוףףף זה ממש קשה ליצור חלום צלול...:| יש לי חבר שכל הזמן מספר לי על החלומות שלו ושוא שונא להצתעורר ושהוא ממש אוהב לחלום.. הוא מספר לי שכל מה שהוא ממש שולט בחלום והוא לא יודע איך זה והוא מכיר ממש הכל אבל הוא לא יודע מה זה חלום צלול אז הסברתי לו... היה לו גם המון שיתוק שינה.. וכאלה.. הוא עכשיו התלהב מהעניין..

worrywort

New member
איזה פחדנים ../images/Emo13.gif

כל עוד אתה יודע שזה הזיות שלך ולא באמת, אז פשוט תסגור את העיניים ותתעלם :)

למעלה