היי.... שאלה..

R o t e m u s h

New member
היי.... שאלה..

איבר המין הזכרי... כמה זה קטן? ואני בת.. סתם מעניין אותי לדעת...

R o t e m u s h

New member
אז המממ....

לדעתך, אם קרה לי ששכבתי עם מישו וגם יש לו משו כמו 7 ס"מ בזיקפה וגם זו הייתה הפעם הראשונה שלו וזה לא הצליח... ההסבר לזה שזה לא הצליח הוא.....? כאילו הגיוני שזה בגלל הסיבות הנ"ל? פשוט אני מנסה למצוא הסבר

ההסבר הוא שהוא היה נטול תחת הרבה

לחץ מפני שזו היתה הפעם הראשונה שלו.. והגודל כן קובע, לחבר שלי יש 20 ס"ם מטורפים של זין שחור

R o t e m u s h

New member
אבל ניסינו כמה פעמים

כאילו זה האקס שלי והמממ אחרי תקופה מסוימת יחד שכבנו לשנינו פעם ראשונה והמממ ניסינו כמה פעמים לא פעם אחת בודדה... ולא אחת אחרי השניה כל כמה ימים וזה לא הלך... הוא כל הזמן יצא ממני... ולדעתי בגלל שהיה לו קטן יחסית אז המממ הוא לא הצליח להישאר בתוכי... עם כל האקט שכאילו זזים וזה...

מה זה "כמה פעמים"../images/Emo35.gif

ו...אני לא מצליחה להבין את זה...את לקחת סרגל ומדדת 7 ס"מ
הגודל הממוצע שמדובר עליו הוא סביב ה13 ס"מ. אבל זה ממש לא משנה. למעט מקרים חריגים, אפשר להסתדר עם כל דבר. אם שניכם לא מנוסים,לא הייתי ממהרת "להפיל את האשמה" על גודל איבר המין שלו.

R o t e m u s h

New member
מזקירה יקרה...

כמה פעמים- פחות מעשר.. נפרדנו המממ לא לקחתי סרגל ומדדתי אבל הייתי בקרבת הזין שלו הרבה... ויש לי עין חדה אז אני מעריכה שיש לו בערך 7 ס"מ אני לא מחפשת להפיל את האשמה רק מנסה להבין מה היה לא בסדר בגלל שאני מרגישה שהסקס הבא שאני אעשה- קרב ובא... ויש טיפה חוסר ביטחון בגלל אותו ניסיון עם האקס.. אז אני רק מנסה להבין... הצלחת להבין עכשיו?? אולי???

למעלה