היי שאלה

sivan1207

New member
היי שאלה

אמממ יש מצב שיעלו את השידורים של רמת אביב ג'? בגלל שראיתי שזה חזר...כל יום..

../images/Emo46.gifמה דעתך להסתכל בארכיון

באמת מה נסגר כולם פה שואלים שאלות שנשאלו 10000000 פעם

sivan1207

New member
מה דעתך להיות נחמד?

מה הקטע... בסה"כ שאלתי שאלה.. אולי אתה רוצה שאני אקרא 60 דפים לחפש משהו קטן שבספק אם שאלו אותו.. במקום לכתוב לי את התגובה הזאת יכולת לענות... יותר פשוט.. איף איזה אנשים.. תראה זה שאתה חורש את הפורום הזה...ויודע כל הזמן מה מדברים פה לא אומר שגם אני אמורה לדעת זאת הפעם הראשונה שלי לי בפורום הזה.. אז במקום להיות נחמד אתה תוקף.... אז אנשים במקום לתקוף.. תכתבו תשובה או אם זה ארוך ואין כוח תשימו לינק.. או שבכלל אל תתערבו.. גועל נפש.!!!!

sivan1207

New member
אנשים בפורומים מחפשים לצאת

על אנשים אחרים..זה מטריף לפעמים שיאוו.. מה כאילו ממש מחפשים איפה לדחוף הערות או להתנסות ולפגוע.. כאילו שאם הייתי יודעת..ששאלו את זה כבר הייתי שואלת את זה שוב כי משמעם לי...

קודם כל תירגעי ודבר שני זה לא כזה

מסובך למצא את התשובה תהליך של כמה שניות את הולכת לחיפוש מתקדם רושמת רמת אביב ג בנושא ובתוכן וכל מה שנאמר על הסדרה מופיע לך

sivan1207

New member
אני מאוד רגועה...

פשוט זאת האמת... לא חשבתי על זה... כי לא חשבתי שמישהו שאל את זה.. במקום להתעצבן ישר. פשוט אפשר לדבר ברור - ובצורה יפה.. ולא בעצבים... כי זה די דוחה..

קודם כל זה בריא להיות רגועה דבר

שני אם רשמת בחיפוש ראית שבערך 20 הודעות על רמת אביב ג נרשמו ולפי רוב התשובות נראה לי שזה כרגע לא יעלה למרות שלא הצלחתי למצא תשובה רשמית וסופית מהמנהל

האמת את צודקת סליחה שככה ישר

תקפתי

למעלה