היי שאלה

היי שאלה

בעקבות דעות מנוגדות אנא עיזרו לי ליישב מחלוקת האם קיימת בעברית המילה "שופטן" , לתאור אדם שנוהג לשפוט אנשים, לא כמקצוע, אלא כבעל דעות שיפוטיות? שופטן, שופטנית, שופטני? קיים בעברית? תודה

יו איזו הצטרפות מקרים :)))

לא, אני לא רומניה, למה אתה כזה שופטן?????? דרך אגב ========= אם קיימת מילה כזאת, אז בשביל הפרוטוקול אני טענתי שזה תיקני אם לא קיימת מילה כזאת, אז אני מודיעה שטענתי שזה לא תיקני :)

תרשי לי לתקן אותך

צירוף מקרים, לא הצטרפות מקרים
חחחחחח שופטנית - יש כזו מילה לדעתי... שאלתי אותך אם את רומנייה? את גונבת לי שאלות

פחחחחחחח

לפני שאתה מתקן אותי, זה הרשי לי ולא תרשי לי תודה :) אני יוצאת חוצץ על רמיזותיך הלא ראויות באשר למוצאם האותנטי של הוריי הצפון אפריקאים יא רומני!

אני מקבל בהבנה את תיקונך ../images/Emo8.gif

אני יוצא חוצץ כנגד קביעתך הנמהרת באשר למוצאי האשכנזי

תראה

רק אשכנזים ותימנים גרים באיזור השרון אתה לא יכול להיות תימני, כי אתה לא מדבר ב-ח' ו-ע' וגם כי איך תימני "נושק לשמיים" עם הגובה שלו? אז אתה אשכנזי :)

שקרן

הוא פוחד להתחתן עם מרוקאית כדי שאני לא אטביע אותו במטבוחה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Yuvalenko

New member
האמת שבאתי לשאול "מי קורה פה"...

3 משתמשים חדשים במכה, ושלושתם מנהלים "תלת-שיח" ביניהם כשאף אחד מוותיקי הפורום לא מגיב...
אבל בכל מקרה - ברוכים הבאים לפורום!

dorgad

New member
הלו, זה פורום זה?

זה מה שקורה פה בלילות כשהגננת לא נמצאת להשגיח? דור

Yuvalenko

New member
הגננת! תגידי להם!...

דני בא לגננת ואמר לה "הגננת, דנה לקחה לי את הבובה שלי!!" אמרה לו הגננת "דני, חמוד שלי, בגן אין שלי, הכל שלנו.." יום למחרת דני לא הרגיש טוב אז הוא פנה לגננת ואמר לה "הגננת, כואבת לי הבטן שלנו..." סליחה שהענשתי אתכם בבדיחה ישנה זו, פשוט זו בדיחה מהילדות שלי.. ילדות עשוקה ככל הנראה..

לא רוצים לישון, רוצים להשתגע ../images/Emo3.gif

חחחח חזק "כואבת לי הבטן שלנו" ואתם, תישתקו ת'פה שלכם
(זו עברית תיקנית, נכון?) היתה שאלה הגענו לפורום מצאנו תשובה ואנו מלאי תודה יש למישהו בעיה???????? תארתי לי שלא.. :) אתם חמודים אתם

Yuvalenko

New member
זה לא תיקני!! רק אם תקני אותי בשוחד

אנחנו חמודים תמיד. תזכרי את זה. איפה ג'ודי!?

עולה עולה עולה לנו

כמה זה עולה לנו??? אני מוכנה לשלם שתי אותיות אהו"י .... קניתי אותן פעם בגלגל המזל, ואין לי מה לעשות איתן

ואם כבר אנחנו בעברית

אז לא יודעת אם שמת לב לזה שאם אלף זה לא בית וגימל זה לא דלת אז הא זה לו וו וזין זה לא חטא :))

Yuvalenko

New member
כולם יודעים...

שזין זה לא חטא....
זין זה זין. הלו הלו! יש כאן ילדים קטנים! טוב אין כאן. את רואה, רק בפורום שפה עברית אפשר באמת לרשום "זין" בלי להתבייש או לפחד שימחקו לך את ההודעה..

למעלה