היי, שאלה...

Eye Of Ra

New member
היי, שאלה...

אני הולכת לשחק Drow בהרפתקה של ידיד שלי, ורציתי לדעת אם יש למישו מידע שאני צריכה לדעת בשביל לשחק אחת... תודה מראש

Gilgam69

New member
את התשובה לשאלה זו...

את צריכה לקבל מהמנחה שלך. רק הוא/היא יכולים לספק לך את המידע המדויק והנכון ביותר, בהתאם לדרך שהוא/היא רואה את גזע ה-Drow בכלל ואת הדמות שלך בפרט. מה שאנחנו יכולים לתת לך הוא מידע קאנוני, אשר יכול להיות מדויק מאוד או לא מדויק בכלל. היוועצי במנחה שלך, ומעל הכל, תהני.

רמץ

New member
ואת טרילוגיית האלף האפל כבר קראת?

אם כן, והשה"מ שלך מסתמך בערך על אותו רעיון (מו"ד3 מסתמכת עליו - זה בטוח) הרי שאת יודעת מעל ומעבר לדרוש. אם לא, מאוד מומלץ לקרוא. בכל אופן מה שאני יכול לספר עליהם בקצרה הוא: - הם אלפים, וכמו אחייניהם הנעימים יותר, גם הם מעריכים אומנות, יופי ותחכום. - הם מעט יותר נמוכים מהאלפים הגבוהים (המצויים) ומבנה גופם דק, גוון עורם הוא בין חום כהה לשחור ובחלק מהעולמות אף סגול שזיף, סגול או כחול כהה. שיערם בד"כ חלק וצבעו לבן, כסוף או שחור (בד"כ לבן). עיניהם בד"כ שחורות אבל יכולות גם להיות בהירות (נדמה לי שאפילו בצבע ענבר לפעמים) - הם בד"כ מרושעים סדריים - כמו האלה שלהם: לולת', אלת העכביש של התככים והמזימות. - הם ניחנים ביכולות קסומות טבעיות של ריחוף, אש-פיות ועלטה. - הם רגישים מאוד לאור. - הם משתמשים הרבה ברעלים ומושחים את הנשקים שלהם בהם. - החברה שלהם הינה מטריאכלית (שלטון האם) כאשר בראש כל בית עומדת אלפית אפלה וקיימת הירארכיה ברורה בין הבתים. קיימת חלוקת מעמדות פנימית נוספת של כהונה (רק כוהנות), קסם ולוחמה. מעמדן של הכוהנות הוא הגבוה ביותר. - שפתם תת-מדוברת (Undercommon) אך הם דוברים גם בשפת סימנים מורכבת. - הם נוטים להעסיק צבאות של אורקים ככח משחיט או כבשר תותחים ונושאים ונותנים עם הגזעים התת קרקעיים האחרים כמו הדוארגרים ומצליפי המוח. - רוב הגזעים שוכני הקרקע מתעבים או לכל הפחות חוששים מהדרו (זהו מוניטין שזכו לו בכבוד). משחק מהנה וכתבי חוויות

Illithid

New member
מידע ל-drow

כל מה שצריך נמצא ב-Monster Manual (כל מה שנוגע ליכולות מיוחדות וכו'), ופרטים על ההיסטוריה של הגזע, אישיות, ועוד המון דברים מועילים אפשר למצוא ב-Races Of Fearun (בפרק על האלפים). אה, וצריך לדבר עם ה-DM בקשר ל-daylight adaption. בעקרון drow לא יכולים להסתובב באור יום בלי מינוסים נוראים לכל היכולות, אז צריך לבזבז feat במיוחד בשביל זה. נסי להמנע מאלפים רגילים... הם לא מעריצים גדולים...

למעלה