מה צריך לעשות אדם שמלאו לו 75 שנים, כדי להשיג פטור מתשלום בתח"צ?
מ ש ה 53 Well-known member 17/3/23 #1 מה צריך לעשות אדם שמלאו לו 75 שנים, כדי להשיג פטור מתשלום בתח"צ?
דיברגנט חדש Well-known member 17/3/23 #2 נכתב ע"י מ ש ה 53: מה צריך לעשות אדם שמלאו לו 75 שנים, כדי להשיג פטור מתשלום בתח"צ? לחץ כדי להרחיב... ללכת להוציא רב קו זהב, עושים זאת בתחנה מרכזית בעירך.
נכתב ע"י מ ש ה 53: מה צריך לעשות אדם שמלאו לו 75 שנים, כדי להשיג פטור מתשלום בתח"צ? לחץ כדי להרחיב... ללכת להוציא רב קו זהב, עושים זאת בתחנה מרכזית בעירך.
מ ש ה 53 Well-known member 18/3/23 #3 נכתב ע"י דיברגנט חדש: ללכת להוציא רב קו זהב, עושים זאת בתחנה מרכזית בעירך. לחץ כדי להרחיב... תודה דיבי
נכתב ע"י דיברגנט חדש: ללכת להוציא רב קו זהב, עושים זאת בתחנה מרכזית בעירך. לחץ כדי להרחיב... תודה דיבי
raya Well-known member 18/3/23 #5 נכתב ע"י מ ש ה 53: מה צריך לעשות אדם שמלאו לו 75 שנים, כדי להשיג פטור מתשלום בתח"צ? לחץ כדי להרחיב... או להגדיר במחשב או באפליקציה . אני נכנסתי לאתר רב קו, עם קורא הכרטיסים שלי וזה הוגדר מיידית. כדי לקבל את שארית הערך הצבור - צריך ללכת לעמדת על הקו, מקבלים במזומן. שבת שלום!!
נכתב ע"י מ ש ה 53: מה צריך לעשות אדם שמלאו לו 75 שנים, כדי להשיג פטור מתשלום בתח"צ? לחץ כדי להרחיב... או להגדיר במחשב או באפליקציה . אני נכנסתי לאתר רב קו, עם קורא הכרטיסים שלי וזה הוגדר מיידית. כדי לקבל את שארית הערך הצבור - צריך ללכת לעמדת על הקו, מקבלים במזומן. שבת שלום!!