היי שאלה

bamboliina

New member
היי שאלה

(מקווה שלא עוברת על חוקי הפורום)

מישהי יודעת אולי איפה יש סניף / חנות שמוכרים בה הוויאנס בעיר באזל (שוויץ) ?
ניסיתי לחפש אולי באתר אבל לא הצלחתי כ"כ ...
אבא שלי פשוט שם עד מחר ואני רוצה שיביא לי משם :)

תודה ושבת שלום

Aניס

New member
תגידו את האמת איך הג'ינס?

מצאתי את דגם לונדון במנגו (המוצלח כ"כ על אביגיל), אך אני לא שלמה איתו. האגן שלי ענק לעומת שאר הגוף ואם שמתן לב, אני תמיד לובשת חולצת אוברסייז מעל סקיני, אבל, לג'ינס הזה יש גזרה גבוהה ותהיתי אם יפה לי להכניס חולצה בפנים (טי פשוטה מהבוקר, לא מתכוונת לשילוב הזה ספציפי).
אז תהיו כנות בבקשה

אני מבינה מה את אומרת

ואני חושבת שבמקרה שלך, גזרה ישרה ולא סקיני תחמיא הרבה יותר. זה לא שהאגן שלך ענק, הוא פשוט באמת הנקודה הכי רחבה בגופך הצר והמקסים, ולכן את צריכה קו שימשיך אותו, ולא שידגיש את זה.

תראי המונות שלך מצולמות מזוית גבוהה מאד ורב

האנשים לא רואים אותך מכזה גובה.
תוכלי לצלם מזוית של מי שמסתכל עלייך ממולך פחות או יותר בגובה שלך?

התמונה הימנית נראיית מעולה והשמאלית פחות מוצלחת אבל אני חושבת שהבעיה היא עם זוית הצילום .
מהצד זה נראה ממש מעולה

michali278

New member
אני דווקא אוהבת את הגזרה ככה

אני אוהבת שהאגן כן טיפה גדול משאר הגוף החטוב שלך, כפי שבד"כ קיים אצל מבית האנשים, לא?
לטעמי יש בזה משהו יפה ונשי מאוד. ואפילו סקסי במראה כזה צמוד הדוק ושלא מתבייש בטוסיק

בקיצור מאוד אוהבת מראה כזה.

efrato1

New member
Aניס

בכנות, זה נראה מצוין. ממש ממש חתיכי.
כמוני, יש לך קצת ירכיים לעומת רגליים רזות אבל אין לך אגן ענק ואת ממש פרופורציונאלית.

מבטיחה שאם לא לא נראה טוב הייתי אומרת!

איילה א

New member
יש לי מבנה גוף דומה לשלך,

ולכן אני לא הולכת עם סקיני. בכלל. לטעמי זה לא מחמיא לנשים כמונו, זה רק מדגיש את הנקודה הרחבה ביותר בגוף.
לטעמי הגזרות הכי מחמיאות לנו הן ישרה ובוט-קאט. בקונסטלציות מסוימות גם גזרת סיגר לא צמודה יכולה להתאים, בתנאי שהיא גבוהה.

michali278

New member
חייבת לא להסכים איתך

חייבת לתת דוגמא דווקא מכאן את זוריקית עם הגוף השופע והסקסי שלה

כמה יפה לה סקיני! ויש לך חתיכת אגן!
אני חושבת שזה דווקא יפה להבליט אגן. אולי לא בכל מקרה.
ולטעמי במקרה הנוכחי של Aניס זה בהחלט יפה.
ללבוש גזרה ישרה רק כדי לא להבליט את האגן זו מחשבה לא נכונה לטעמי.

איילה א

New member
מותר לא להסכים

לזוריקית יש מבנה אגן שונה משלי, ובכלל הבעיה היא לא באגן. האגן שלי קטן ומהמם, ואין לי שום בעיה להדגיש אותו. הבעיה שלי היא הירכיים, שהן, ולא האגן, החלק הכי רחב בגוף ורחבות משמעותית מהאגן.
הלכתי לצלם במיוחד כדי להמחיש. אלה המכנסיים הכי צרים שיש לי בארון, הם בגזרת סיגר ולא סקיני.
כמובן שהכל עניין של טעם, אני חושבת שסקיני לא מחמיא לנשים שהאגן אצלן צר יותר מהירכיים. לטעמי ללבוש גזרות אחרות כדי *לא להדגיש* את החלק הרחב בגוף זו פשוט מחשבה על מה יותר יחמיא לי. לא כולן חייבות ללבוש כל גזרה... אני יודעת שאני במיעוט עם האמירה הזו, אבל לדעתי סקיני ממש לא מחמיא לכולן.

אתן סולחות לכישורי הצילום המדהימים שלי, נכון? השקעתי והלכתי להתלבש במיוחד!

efrato1

New member
אני מבינה עכשיו למה

את מתכוונת ובאמת לך פחות מתאים סקיני והרבה יותר יפה מכנסי סיגר או לחילופין מתרחבים ובוט קאט. בכל אופן, בטח לא מכנסיים שהולכים ונעשים צרים בקרסול.
אבל לAניס ולי יש גוף מאוד שונה משלך. גם לזוריקית גוף שונה, אם כבר קרוב יותר אל שלי ושל Aניס (רק שלה, בניגוד אלינו יש מותן
) לכן לדעתי ההשוואה שלך לא נכונה

Zorikit

New member
זה ממש נכון.

הגוף שלי הרבה יותר קרוב אליכן מבחינת הצורה הכללית רק שאצלי הרגליים ממש לא רזות ביחס לאגן (או לכלום...)

איילה - אני מסכימה איתך ורואה את מה שמפריע לך. גם לדעתי גזרה ישרה ובוטקאט יחמיאו לך יותר.

איילה א

New member
בחיי שאין לי מושג על מה את מדברת,

הסתכלתי על התמונה של Aניס וללא ספק יש לה מותניים שחבל"ז. אני בטוחה שגם את סתם מכחישה

אבל ברצינות רגע - את כנראה צודקת. שוין, כל מי שבורכה ברגליים דקיקות מחבבת פחות את החלק העליון שלה ולהפך. חוץ מטלטול, אבל היא כל כך לא דוגמא לשום דבר

efrato1

New member
Aניס מימין ואני משמאל

באמת שאני לא רואה הבדלים משמעותיים.
אז או שאני צריכה להפסיק עם סקיני או שAניס ואולי גם את צריכות להתחיל.
למען הסדר הטוב, מעולם לא קיבלתי פידבק שלילי על המראה שלי בסקיני.

איילה א

New member
הרגליים של שתיכן יותר רזות משלי...

מה אגיד לך, זה עניין של טעם. תראי את התמונות שהעליתי, גם גזרת סיגר היא גבולית עבורי (על אף שהמצלמה מוסיפה 5 קילו וכו
), ובכל פעם שאני מדדתי סקיני לא אהבתי את התוצאה בכלל.

אבל כאמור לAניס ולך יש רגליים יותר יפות משלי, אז אצלכן זה נראה יותר טוב. בכל זאת, אני חושבת שגזרות אחרות יחמיאו לה יותר.

Zorikit

New member
אני מסכימה איתך. אתן אותו הדבר

ושתיכן נראות מדהים בסקיני.
בעייני סקיני (ובמיוחד כזה, גבוה) נראה הרבה יותר טוב על בחורות רזות עם אגן רחב וקצת ישבן.
על בחורות עם ישבן שטוח או אגן צר זה סתמי לחלוטין.

nowonder

New member
מקדימה זה נראה מעולה

את כמובן צריכה חולצה הדוקה יותר.
אבל הבעיה שלי עם הג'ינס הזה היא דווקא בתמונה של צילום הצד. לדעתי הכיסים יושבים נמוך מידי על הישבן שלך.

למעלה