היי. שאלה

היי. שאלה

לבעלי, שיחיה, עשיתי קודם לבעלי רייקי בכף רגל (יש לו שם פצע סכרתי), הנחתי כף יד על כף הרגל והיד השניה על גב הרגל. מהר מאוד הרגשתי כי כפות הידיים שלי חמות מאוד עם הרגשה של כמו דופק בידיים שלי. בעלי לעומת זאת אמר כי הוא מרגיש דקירות במקום של הפצע, אבל לא מרגיש את החום של האנרגייה כמו שפעם היה מרגיש. בזמן שעשיתי לו את הרייקי הרגשתי פתאום עייפות וקצת בחילה (לא בטוח שזה קשור אך אציין כי בתקופה האחרונה מצבי הנפשי קצת בירידה). האם יתכן שבגין כך אנרגיית הריקי שעוברת דרכי גם כן מוחלשת?
. תודה

נועיק

New member
עשית בדיוק מה שצריך

ונשמע שאפילו יותר נכון ממה שאת רגילה, אבל הסבר מחר, עכשיו לישון ZZZZZZZZZZ ליל מנוחה.

נועיק

New member
עכשיו יותר בפירוט

אנרגית הרייקי תמיד באותה עוצמה, אבל איכות הזרימה שלה משתנה בהתאם למה שאנחנו מעבירים. התחושות של בעלך משתנות, זה לא משמעותי בעיני לטיפול, את הרייקי יכולים להרגיש בכל מיני צורות בהתאם למרכיבי הטיפול השונים. אבל התגובה שלך חשובה - כאשר יש בחילה בזמן טיפול - צריך להפסיק מיד את הטיפול. הגוף שלך מודיע לך שמשהו שאת עושה מזיק לך, ולכן לא להמשיך בטיפול לפני שאת בודקת את עצמך. זה יכול להיות דאגה, משהו פיזי לא מאוזן, מצב נפשי חלש כמו שכתבת או סתם זמן טיפול לא מתאים. בכל מקרה, לא להמשיך טיפול אם את כמעבירה את הרייקי לא מרגישה טוב.

תודה נועיק. זה ברור לי שזו דאגה

כל פעם שהרגל של בעלי מתחילה להתנפח והוא מתלונן על כאבים זה מכניס אותי לרמה מסויימת של סטרס. ובכלליות, אני חייבת ללמוד איך לתת לדברים לעבור לידי ולא להיכנס לתוכי, כי אחרת התוצאה לא מאחרת להגיע, אנרגיות מוחלשות, ואני בהחלט לא אוהבת להיות במצב כזה.

דגנית

New member
הגנות לעצמך...

בועת אור / מגן דוד / משפט מקדים.. "מה ששלי שלי מה ששלך שלך" - בעיניי מאוד עוצמתי. אל תטפלי אם ההשפעה עליך לא טובה או אם הגוף שלך מגיב בסטרס כלשהו, זה סימן בשבילך לעצור. נסי את ההגנות. הרבה בריאות לבעלך

לא מעיזה להתחיל בטיפול רייקי ללא הגנה קודם.

אני בונה סביבי הגנה כדי להגן על גופי נפשי ונשמתי, שכל הטוב ייכנס פנימה וכל הרע ייצא החוצה אל האין. ואח"כ עוטפת עצמי או בסמל הראשון או במגן דוד (עם משפט עוצמתי נוסף). זו בטח לא הפעם הראשונה שטיפלתי ברייקי וזה לא קרה לי קודם.

דגנית

New member
אז אולי תעשי קצת הפסקה מלטפל בבעלך

יכול להיות שהטיפול הכל כך קרוב מעמיס עלייך רגשית / אנרגטית / נפשית .. הרבה בריאות

נועיק

New member
רק היום לא אדאג - משפט אזהרה

מעבר לעובדה שזה משפט שכדאי לחזור עליו, זהו משפט שנותן גבול ברור. אם יש דאגה- הטיפול לוקה בחסר, ובעיקר כלפיך. לא משנה כמה תטפלי בו או לא, זה חלק הטיפול שקשור בך, בדאגה שלך, בחוסר האונים, בפחדים שלך, בכל מה שקשור אליך ובכלל לא אליו.

eitanreder

New member
אם את אמורה להיות צינור

להעברת רייקי בצורה הנקיה ביותר. ובכל זאת כלפי בעל יש לנו רגשות,סביר שאכן לא היית במיטבך בזמן הטיפול. אשמח בפרטי לקבל הסר על הסכרת של בעלך. תודה איתן

למעלה