היי :) שאלה!!

AngelGirl11

New member
היי :) שאלה!!

לאור העובדה שפורום הערפדים לא מדבר כמעט בכלל על ערפדים אלא על האח הגדול לצערי אני לא אתעקב.. אני רוצה לעשות ניבים, ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה ויכול להמליץ על רופא שיניים שעושה. אני המון זמן מחפשת ועד שהגעתי למישהו גיליתי שהוא לא עושה יותר.
help!!

קרניjack

New member
איזו גישה לא דיפלומטית

מצד אחד את מבקרת את ה-משחק של הפורום בלי להניד עפעף (ובטח גם בלי לקרוא יותר מדיי) ומצד שני את רוצה נואשות המלצה? I don't think so...

AngelGirl11

New member
מממ....צודקת

תראי, יש לי אנטי מטורף נגד האח הגדול אני חושבת שזו סטייה, לשבת ולצפות על אנשים אחרים 24/7 זה חולני לפי דעתי, ואני לא אוהבת את האובססיה שנוצרה סביב זה.. האמת היא ששיניתי את דעתי כשכן נכנסתי וקראתי.. ואז יצאתי מהר כי את מריק לא סיימתי לקרוא ונראה לי שנחשפו בפני כמה סודות מספר שאני ממש לא רוצה לדעת. בקיצור, דווקא אהבתי את האח הגדול בפורום :) אני מצטערת ששללתי מראש. לרגע חשבתי שנכנסתי לאיזה פורום טיפשי שמדבר על האח הגדול עד שקלטתי את השמות ומה הולך שם. אז אני לוקחת את מה שאמרתי. מצטערת אם פגעתי כי האמת שבאמת אהבתי את הרעיון :)

קרניjack

New member
טוב לא צריך כ"כ להתנצל../images/Emo6.gif

ובקשר לניבים ורופאי שיניים- אין לי שמץ.

AngelGirl11

New member
מממ..

זה כן חשוב כי לא היית פה ולא היית משחקת אם לא היה לך כייף, ולא הייתי צריכה להגיד שום דבר בלי לקרוא קודם :) תודה בכל מקרה :) את יודעת אולי על מישהו שיש לו? פשוט אף אחד אחר חוץ ממך לא הגיב לי..

קרניjack

New member
אני לא יודעת לגביי אחרים

מהודעת עבר ששאלו כמוך גם לא היו לנו כ"כ תשובות...

למעלה