היי, שאלה

BeatlesRulz

New member
היי, שאלה

היי, אני די חדש פה (לא בתפוז אלא פה באי) ורציתי לשאול אם מישהו שם לב לשני דברים די מוזרים ששמתי לב אליהם: בפרק הראשון לטומי יש חולצה ירוקה. כאשר אדי, סילביה והילדים נכנסים למחסן בו נמצאת המנהרה לאי, לטומי פתאום יש חולצה כחולה. בפרק בו הילדים גילו לראשונה את המטבח, לאחר שיצאו ממנו, פדידה נשאר במטבח. סול בטעות נכנס לחדר הירוק עם הטלוויזיה, אבל פדידה לא היה שם, הוא נשאר במטבח. אחרי כמה פרקים, זואי רצתה לאכול בזמן שאנה התקלחה. זואי החליפה מהמקלחת למטבח, אבל אנה עברה למטבח ולא נשארה במקלחת כמו שפדידה נשאר במטבח ולא עבר לחדר הירוק. מישהו שם לב לזה? יודע למה זה...? נ"ב, בפרק לפרק הראשון למי שיש VOD יכול לבדוק, זה נכון.

לגבי הבעיה הראשונה ../images/Emo185.gif

זה התברר נראלי בפרק מאחורי הקלעים: את הסצינה שהם נוסעים ברכבת צילמו על גבי מסך ירוק ורק במחשב הוסיפו את הרקע של רכבת הרים כזאת, אז המסך הוא ירוק ושמישהו לובש ירוק ומצלם עליו אז זה מיד הופך את האובייקט שהבן אדם צילם לשקוף, ככה היה יוצא שהיינו רואים את טומי עם חולצת פסים שפס אחד ממנה כל הזמן שקוף..כמובן שזה לא היה טוב לעין, אז שינו לכחול רק לסצינה הזאת כי בשאר הסיפור הוא ירוק וזה חשוב. לגבי השני..היו עוד כמה בעיות כאלה בסדרה..זה בעיקרון מדע בדיוני, צפה ותהנה, אל תחפש פרטים קטנים =]

BeatlesRulz

New member
אבל זה לפני שהם התחילו לסוע

זה כשהם עוד היו במחסן הזה והם עוד לא התיישבו בכלל

פיגמיסט

New member
היי אתה מפורום הביטלס נכון?

מה קורה?

Yarinv

New member
זה לא ממש קריטי, רק פאשלה קטנה של ההפקה

בנוגע לחילופי החדרים - נכון, זה לא היה אמור לקרות, אולי פדידה התחבא לו מאחורי הטלוויזיה או שאולי המבצר מפתח לעצמו אישיות משל עצמו ומחליט מה יופיע בחדרים ומה לו
או משהו כזה
בכל מקרה, אלו דברים ממש שוליים...

8דושנקה8

New member
יכול להיות שגם המחסן לא אמיתי... לא יבנו סט

שלם בשביל חצי סצנה נכון?

BeatlesRulz

New member
מה עם הסצנה עם צ'יף ומקס?

זה יוצא סצנה וחצי XD ופיגמיסט, כן זה אני מפורום ביטלס, הכל סבבה

8דושנקה8

New member
זה עדיין מעט... וזה לא סט מושקע יותר מידי

בטח חלק אמיתי והחלק שממנו יוצאת המנהרה לא אמיתי ובגלל שזה מחובר אז גם שם הוא עם חולצה כחולה....

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה כי האנגר הוא סט עם מסך ירוק

ומאחוריהם מוקרנת המסילה.

yonatan samiya

New member
אתה צודק. יש עוד מלא טעויות וזה קצת מעצבן!

בבקשה אל תרצחו אותי שאני אומר את זה- אבל שימו לב: בפרק בו אנה, ליבי, סול וג'יני יצאו לחפש את טומי, יום לאחר הגעתם לחושה, ליבי באה לשים קופסת שימורים בתיק. שנייה אחר כך ראואותה שוב היא הניסה בקבוק לתיק במקום קופסת שימורים. הדלת של המבצר יכולה להיפתח, נגיד כשסול הבהיל את הבנות כשהוא הוציא את פדידה מהדלת, או שזואי הביאה למייקי בגדים למקלחת. אם תשימו לב, בפרק בו מקס יורה בליבי, הוא לא מצליח לפתוח את דלת המבצר כדי לתפוס את טומי. אם קראתם את הספר "הטיימר מאטלנטיס", תראו שלטיימרים יש גם יכולת תזוזה ממקום למקום חוץ מהנסיעה בזמן. אם יש להם את היכולת הזו, לשם מה מקס והלנה היו צריכים את מיילו? לזה שאמר שהפסים בחולצה של טומי היו נראים שקופים, זה לא נכון, החולצה שלו הייתה כחולה עוד בסצנה בהאנגר. אם תשימו לב, בכל הפרק הראשון ליבי לובשת חולצה ירוקה. בסצנה בהאנגר היא לובשת חולצה ורודה. במהלך הפרק האחרון, בוטומי חוזר ל-09.09, השיער של דילן פעם ארוך ופעם קצר. מוזר לא? בפרק האחרון דילן מיירט את האסטרואיד. ממתי נער בן 17 יודע ליירט אסטרואיד? אז מה אם יש לו את הנקודה בה הוא נמצא? מאיפה הוא צריך לדעת לתפעל את המכשירים המסובכים האלו? יש לו עוד מלאאאאאאן פאשלות, פשוט אין לי כוח לכתוב. טעות, שתיים, שלו זה בסדר, אבל זה קצת יותר מדי. העורך והבמאי לא מבצעים את תפקידם כראוי. זו סדרה עם שם לא?

yonatan samiya

New member
ההודעה המתוקנת, בלי שגיאות ועם הסברים.

בבקשה אל תרצחו אותי שאני אומר את זה- אבל שימו לב: בפרק בו אנה, ליבי, סול וג'יני יצאו לחפש את טומי, יום לאחר הגעתם לחושה, ליבי באה לשים קופסת שימורים בתיק. שנייה אחר כך ראו אותה שוב מכניסה בקבוק לתיק במקום קופסת שימורים. הדלת של המבצר יכולה להיפתח (החלק העליון, הקטן הזה, לא כל הדלת), נגיד כשסול הבהיל את הבנות כשהוא הוציא את פדידה מהדלת, או שזואי הביאה למייקי בגדים למקלחת. אם תשימו לב, בפרק בו מקס יורה בליבי, הוא לא מצליח לפתוח את דלת המבצר כדי לתפוס את טומי. אם קראתם את הספר "הטיימר מאטלנטיס", תראו שלטיימרים יש גם יכולת תזוזה ממקום למקום חוץ מהנסיעה בזמן. אם יש להם את היכולת הזו, לשם מה מקס והלנה היו צריכים את מיילו? לזה שאמר שהפסים בחולצה של טומי היו נראים שקופים, זה לא נכון, החולצה שלו הייתה כחולה עוד בסצנה בהאנגר. אם תשימו לב, בכל הפרק הראשון ליבי לובשת חולצה ירוקה. בסצנה בהאנגר היא לובשת חולצה ורודה. במהלך הפרק האחרון, בוטומי חוזר ל-09.09, השיער של דילן פעם ארוך ופעם קצר. מוזר לא? בפרק האחרון דילן מיירט את האסטרואיד. ממתי נער בן 17 יודע ליירט אסטרואיד? אז מה אם יש לו את הנקודה בה הוא נמצא? מאיפה הוא צריך לדעת לתפעל את המכשירים המסובכים האלו? יש שם עוד מלאאאאאאן פאשלות, פשוט אין לי כוח לכתוב. טעות, שתיים, שלוש זה בסדר, אבל זה קצת יותר מדי. העורך והבמאי לא מבצעים את תפקידם כראוי. זו סדרה עם שם לא?

dar dahan

Member
לגבי הטיימרים...

לדעתי מקס והלנה לא רצו לשהתמש בכוח שלהם, ולכן הם זזו דווקא עם מיילו, אבל יש הרבה טעיות בסדרה, וזה לא מה שהופך את הסדרה לפחות טובה, כי כל המנטרה בסדרות טלווזיה, הן לא לשים לב לטעיות בסדרה, אלא לצפות בסדרה, נכון שיש טעיות מוזרות, כמו שממתי נער בן 16 יודע להפעיל לוח מקשים להפעלת טיל, אבל אלא דברים שוליים, כי המטרה היא שהוא יפעיל את הטיל, וזה לא משנה איך... אני מקווה שבעונה הבאה יהיו פחות טעיות... ד"א יש עוד טעות אחת שהיא בעיקר נושא אחד שלם, והוא אם טומי/דילן משמיד את האסטרואיד (העלו את זה אחריי שהסתיימה העונה הראשונה הרבה פעמים...) ומשמיד את עצמו (בגלל שאם הוא משמיד את האסטרואיד אז הוא לא אמור להיוולד...) אז מי השמיד את האסטרואיד, הריי הוא השמיד את עצמו, וזה כמו איזה לולאה, שחוזרת חלילה, ולמרות זאת זאת רק סדרת טלוויזיה, וגם בסדרות טלוויזיה ובסרטים יש טעיות, והם לא אמורים להיות מושלמים, כי אם הייתה סדרת טלווזיה מושלמת בלי טעיות אז לא היה טעם לצפות בא כי היא הייתה משעממת גם...

yonatan samiya

New member
אתה צודק... אבל

טעויות בסדרה הן לא מה שהופכות אותה למעניינת. מה... אם כל הטעויות הקטנות האלו לא היו, זה היה הופך אותה למשעממת (את "האי")? הרי... בכל זאת, רוב הטעויות שם אלו סך הכול טעויות של עריכה\השחקנים לא מעבירים את העלילה בצורה מושלמת. אלו דברים שלא יגרעו מהעלילה אם הם לא יהיו. אתה לא חושב ככה?!

dar dahan

Member
אני התכוונתי ש...

בסדרה כזאת, לא יכולה שלא יהיו לה טעיות, כי בכל זאת אם תחשוב על זה העלילה עצמה הזויה, אז ברור שיהיו בעלילה כזאת איזשהם טעיות, ומה שהתכוונתי שסדרות משעממות, גם קל להפיק ועלרוך אותן, כי אין בהן שו אקשן, ולמרות זאת גיורא חמיצר ושאר האנשים מסביבו יכלו להמנה ממספר טעיות, אבל זה לא מה שגורע מהסדרה הזאת (זאת הדעה שלי...).

yonatan samiya

New member
סבבה,

אני מכבד את הדעה שלך. אני חושב שלמעט הטעות של ה"לולאה" השו שחוזרת על עצמה, בנוגע לדילן, שזה לא הגינוי- צבעי חולצות, רמת השחקנים ועריכה גרועה בהחלט היו מיותרים.

8דושנקה8

New member
עונה:

בקשר לקופסת שימורים- לא הבנתי מה הבעיה היא בטח שמה גם וגם לא? בקשר לדלת- נפתחת רק מבפנים? או שהיא אוטמת את עצמה לאוייבים כמו שהאוכל נעלם שג'יני נכנסה והאזעקה שפעלה... בקשר לחולצה כבר עניתי למעלה... בקשר לליבי... אותו הדבר: הרקע עליו "מלבישים" את המנהרה הוא ירוק.... ובטח את המחסן הם צילמו חצי בסט וחצי על הרקע הירוק... ובגלל זה החולצות שונות גם כאן וגם כאן... השער של טומי- הסצנות לא מצולמות לפי סדר התרחשותם אלא לפי סדר שהם קובעים שמתאים לסדר הזמנים של הצוות... ולכן השער של יון ארך בין צילום הסצנה הזאת לסצנה השנייה.... בקשר למיילו- יש לו כוחות יותר חזקים מהם לפי הבנתי... הם למשל לא יכולים להיכנס לתוך המבצר והוא כן... (שהוא פתח לג'יני את הדלת שהיא גנבה את הספר....) והוא גם יכול להעביר איתו אחרים מה שנדמה לי שהם לא יכולים............... בפרק האחרון... עם הטיל - בטח הוא למד או שההורים שלו הכינו אותו.... עם כול הדיבורים האלה על דילן הם בטח לקחו אותו לשם מתישהו לא? וזה גם לא העניין למה אתה צריך להיתפס לכול דבר קטן....? וחוץ מזה- גם אם יש פאשלות אז? זה לא אמור להרוס אם לא מייחסים לזה חשיבות.... אתה סתם הורס לעצמך ולא נותן לעצמך להנות מהסדרה........ הצוות שם הם גם בני אדם לא? הם לא קוסמים, מותר להם לטעות... ולא צריך לעשות עניים מכול טעות קטנה...

yonatan samiya

New member
אני ממש חולק על דעתך.

את ממש ממש טועה. לגבי הקופסת שימורים, יכול להיות שהיא הכניסה את שניהם, אבל ראו נשהיא מכניסה את שניהם ביחד, באותה יד, כאילו היה איזה קסם שהחליף את הקופסה לבקבוק. בקשר לחולצה של טומי, הסצינה בהאנגר צולמה במקום שונה לגמרי מהמסך הירוק, אלו שני מקומות לא קשורים כלל וכלל, זו פשוט טעות חובבנית. הכוחות של מיילו לא יותר חזקים משל הטיימרים. אם תשימי לב, בפרק בו חטפו את נעמי- האנשים מהקונגרס הצליחו להיכנס למבצר ולחטוף אותה, ללא כל עזרה של מיילו. לגבי דלת המבצר- אם לא כותבים במכונת כתיבה את אחד השמות של האנשים שהם אל דיירי המבצר, ויש את האזעקה "זהירות, פולש", דלת המבצר לא יכולה לזהות מי אוייב ומי לא. לגבי החולצה של ליבי- זה גם כן לא קשור... הסצנה בהאנגר צולמה במקום שונה לגמרי מהמסך הירוק. זה גם לא קשור למסך הירוק הזה- במשך כל הפרק הראשון היא הייתה עם חולצה ירוקה! ורק בהאנגר ורודה! אני מאוד נהניתי מהסדרה, וניסיתי שלא לייחס חשיבות רבה לפאקים האלו, אני פשוט מציין עובדות שאפשר היה לשנות אותן עם קצת יותר מקצוענות. זו דעתי, ואתם לא חייבים להסכים איתי, אבל אל תכעסו כי אין לכם זכות!

8דושנקה8

New member
אתה לא שם לב שאתה מחפש את הטעויות?!

מסבירים לך ואתה עדיין ממשיך..... וחוץ מזה הם בני אדם למה אתה בדיוק מצפה לצוות מושלם שלא עושה שום טעויות? עם סדרה בסדר גודל כזה זה לא יהיה הגיוני אם לא יהיו טעויות מידי פעם.........

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifדיי להיות קטנוני

לחפש פאשלות ובעיות זה רק גורם לאיבוד הטעם מהצפייה. זה עד כדי כך הרס לך/עיצבן אותך שליבי עמדה להכניס קופסאת שימורים ושניה אח''כ היא הכניסה בקבוק? נו באמת

yonatan samiya

New member
חחחח אני שוב חוזר על זה, בפעם ה-100:

זה לא הרס לי את חווית הצפייה, אני פשוט אומר שאלו טעויות שאפשר היה להימנע מהן. כך או כך, זו סדרה נפלאה :)

למעלה