היי שאלה...

T o M a 1

New member
היי שאלה...

הציעו לי את המחשב הזה במחיר ממש טוב [כמעט 50% הנחה] איך הוא? שווה? מה שחשוב לי שתהיה תמונה טובה שאני אוכל לראות סרטים, שיהיה מהיר וקיצר כל הדברים הרגילים למשתמש בייתי...

kobi 23

New member
תשים לב

מדובר באחלה מחשב , השאלה היא למה מציעים לך אותו בכזה מחיר ? המחיר המינימלי של הסדרה הזו הוא בסביבות ה7500 ש"ח. מדובר ב"נפל ממשאית" ? יד שניה ?

bar666xp

New member
T61 לשימושי אינטרנט אופיס ושות?!

תהיה בריא. ומה זה 50% העלות שלו קצת פחות מ8Kש"ח עם 3 שנות אחריות! אלה אם יש לך צורך מיוחד בעמידות מטורפת זה ביזבוז! ב8Kש"ח אפשר בעל חומרה הרבה יותר חזקה לא שהשימושים שהזכרת ממש מצריכים חומרה חזקה. ואיך ב50% אלה אם זה נפל ממשאית
שאז אין אחריות ואין אבא ואמא וכבר עדיף שתקנה אינפיניטי או אפילו MSI {באאאא אני אמרתי את זה?} בקיצור השאלה הראשונה היא למה שימכרו אותו ב50%?!

T o M a 1

New member
למה כולכם יצאתם מנק' הנחה שאני בחור?

אני לא מבינה בדברים האלה, בגלל זה אני שואלת אני קונה את המחשב דרך החברה שמייבאת את המחשבים של לנובו, עם קומבינות של אבא שלי :]

kobi 23

New member
כי לא נתת שום רמז

לכך שאת בחורה ..... אם יש לך קומבינות כאלה ,שהם לא חשודות למה לא . בכל מקרה תבדקי לגבי האחריות

bar666xp

New member
כי לא קראתי את החתימה חחח

וגם לא הסתקלתי ברכטיס האישי... ולא נתת שום רמז ;-P בכל מקרה לעיניין... המחשב עצמו מציע עמידות פיזית! מעבר לכך הוא בחומרה כמו כל אילו הנימכרים היום במחירים של 4Kש"ח~... אז אם יש לך אפשרות לרכוש אותו במחיר הזה והוא עונה לצרכים {אינטרנט אופיס ושות} שנגיד לך לא? למה לא? כמוון לבדוק שיש אחריות ולכמה זמן ולהשוות אם מחשבים אחרים בשוק.

kobi 23

New member
למה להגיד גנוב ?

אמור "נפל ממשאית" , "יבוא אישי" וכו'

sayar3

New member
למה מחשב בינוני כזה עולה כפול

מכל מחשב אחר בעל אותם הביצועים? מה כלכך מיוחד בו?עברתי על המפרט ולא נראה לי שיש שם שום דבר מיוחד שיצדיק מחיר של 8000 שח. מעבד 1.83 CORE2 הארדיסק120 זיכרון של ג'יגה(!!! סה"כ) כרטיס מסך X3100.לא משהו מיוחד בכלל מצטער. יש HP יותר טובים בחצי מחיר בדיוק-אותו דבר DELL.

kobi 23

New member
תשובה

קודם כל , המחשב משתייך לסדרה עיסקית שתמיד תמיד תהיה יקרה יותר ממחשב מסדרה ביתית מקביל לו. המחשבים העיסקיים של טינקפאד וגם של HP יקרים יותר גם מהסדרות העיסקיות של חברות אחרות.

sayar3

New member
זו בדיוק השאלה שלי-למה מחשב עסקי

שנראה אותו דבר,שוקל אותו דבר ומתפקד אותו דבר בדיוק כמו דגם שאינו עסקי ,צריך לעלות כפול. הרי לא מדובר על הפרש של כמה מאות שקלים.!!! חשבתי שייתכן שקיימים נתונים בנייד הזה T61 שאינני מכיר אבל אף אחד לא העלה פה משהו מיוחד לגביו.

RoyBO

New member
הוא עמיד פיזית יותר ממחשבים מסדרות אחרות

של שאר החברות עשוי מחומרים איכותיים יותר

bar666xp

New member
כי זה בין המחשבים שעשויים לצאת שלמים...

מנפילה משולחן ואפילו עשוי להידלק חזרה אחרי תאונת דרכים כשכולו שבור.. או בקיצור העמידות המטורפת של THINKPAD מהסדרות T וX... אני באופן אישי כבר הייתי מעדיף את PRECISION של DELL אולי לא אותה רמת עמידות {גם לא בטוח} אבל בדר"כ החומרה תהיה טיפה יותר חזקה אם לא הרבה. הPRECISION של דל מתחילים בכ8.3Kש"ח... אבל זה כבר יהיה עם כ.מסך QUADRO וכדומה אאל"ט. והכל שאלה של צרכים ורצונות במקרה של הדגם הספציפי לדעתי הוא סתם יקר ואם אין צורך בעמידות מטורפת למה להוציא על כך כסף?

יאיר B

New member
מחשב נייד זה לא רק חומרה, זה גם עמידות ,

ניידות (כלומר כמה זמן הסוללה שלו תחזיק? - ב-T61 היא תחזיק יותר מאשר בניידים הזולים מסדרה ביתית) וגם בתכנון של המארז שלו (מתחמם פחות למשל). כמובן גם באחריות (3 שנים, בעוד גרסראות ביתיות באות עם שנה אחת בדרך כלל). אגב, הוא יותר קל מאשר בדרך כלל במחשבים הביתיים.

למעלה