היי! שאלה!

yegger

New member
היי! שאלה!

אתם מכירים את הדבר הזה? פה יש סרטון ביוטיוב על איך זה עובד... אף פעם ההורים לא הסכימו לקנו לי תופים בגלל רעש ומקום וכאלה, אולי עכשיו זו ההזדמנות שלי. מישהו יכול לתת לי פרטים על זה?

yegger

New member
זה יקרה אולי רק שיהיה לי דירה משלי....

בנוגע למכשיר הזה, אתה אישית ניסית?

drums123

New member
רד מזה...אתה מבזבז זמן, תתמקד בלהביא מערכת

אלקטרונית.

The Sandman

New member
חמוווד

נראה כמו גימיק חמוד. אממ אני חושב שצריך להרגיש את זה כדיי לדעת אם זה באמת טוב אבל אם אתה חושב שתוכל ללמוד על זה לנגן אני בספק. הבעיה היא אני חושב היא בזה שאין לך פה את הפגיעה עצמה של המקל עם התוף ככה שהתחושה תהיה שונה לגמריי ולא יהיה אפשר לפתח טכניקה ככה. אבל קצת לשחק עם זה ואולי לפתח קורדינציה אז אולי.. אבל אני לא רואה בזה יותר מאשר משחק

kfirshap

New member
ז מוכר כגימיק זול

לא ניסיתי אבל אני מניח שהרבה לא תוכל להשיג מזה האם יש לך מורה? מה הוא אומר על זה?

kologo

New member
אני ניסיתי ..

ניסיתי את המכשיר הזה בארה"ב לפני שנתיים בערך ובכלל לא התרשמתי מזה .. קודם כל קשה לנגן על זה מקצבים כי בעצם גם הצליל של הבאס הוא ע"י הזזת המקל .. בנוסף הטכניקה לגמרי שונה ..לקח לי איזה 10 דק' כדי לתת מכה שתשמיע צליל...לעומת זאת חבר שלי שהוא לא מתופף בכלל הצליח בשניה לגרום לזה להשמיע צליל ..( אם אתה משתמש בטכניקה של להזיז את פרק כף היד זה לא יעבוד!! ) כל אופן בתור שעשוע לנגן עם האייפוד או סתם בשביל הכיף זה סבבה אבל ביננו עדיף באותו כסף לקנות פד ומקלות ..חח...

למעלה