היי. שאלה...

0RainGirl0

New member
היי. שאלה...

טוב ממ זה לא שאלה בקשר ליאס סטרים אבל זה הפורום היחידי שאיכשהו קשור ליאס שמצאתי בתפוז בכל אופן, הערוץ FOX שיש בארה"ב, יש אותו אולי גם לנו ? אני יודעת שיש FOX NEWS .. זה אותו ערוץ או שיש פוקס, ופוקס ניוז ולנו יש רק את הניוז? ואם כן יש לנו את ערוץ פוקס הרגיל [לא ניוז] יש לכם מושג איזה ערוץ זה? ואם משודרות שם אותן התוכניות שמשודרות בארה"ב? מקווה שהבנתם..

slayer510

New member
חחחחח../images/Emo6.gif נראה לך?!

גם בהוט וגם ביס משודר הערוץ FOX NEWS, אבל ערוץ פוקס הרגיל(עם התכניות והסדרות) לא משודר בישראל, מכייון שזאת רשת ששייכת רק לארה"ב ואת התכנים שלה רק תושבי ארה"ב יכולים לראות(אפילו באינטרנט, באתר של רשת "פוקס" צופי ארה"ב יכולים לצפות בפרקים, אבל לא למדינות אחרות אין גישה והם לא יכולים לצפות בפרקים) מקווה שהבנת!!

0RainGirl0

New member
אה הבנתי.. תודה

איזה באסה. מה באתר שלהם רק האמריקאים יכולים לראות? איזה חארות >_> חחח

slayer510

New member
לא רק רשת פוקס

אלא גם ברשתות NBC, ABC, CBS, THE CW האמריקאיות אין גישה לצפייה בפרקים באתרים שלהם, רק לאלה שבארה"ב!

0RainGirl0

New member
אה בגלל זה תמיד נתקעו לי הפרקים!../images/Emo69.gif

איזה מעצבנים

slayer510

New member
גם לי!

ניסיתי פעם לצפות ב"אבודים" דרך האתר של רשת ABC וזה מה שהיה רשום: "Only viewers within the United States can watch these full-length episodes" רק צופי ארה"ב מורשים לצפות בפרקים מלאים אלה אבל בתכלס, יש איזושהי דרך לעקוף את ההגדרות של האתרים האלה, כל שתהיה גישה לצפייה בפרקים גם ממדינות אחרות, אבל זה די מסובך!

0RainGirl0

New member
ברור שיש דרך לעקוף, תמיד יש דרך חחח

אבל אני ודברים מסובכים זה לא הולך

TheLost

New member
אממ

בשבילנו בארץ כן, מורידים, אבל האמת היא שאם הייתה את האופציה של לראות דרך האינטרנט היא עדיפה בהרבה. בארה"ב בגלל שאין להם טעם להוריד כי זה בטלוויזיה- משתמשים בזה הרבה אם מפספסים פרק ואין טיבו. והאמת שזה מאוד טוב, האיכות מעולה בדיוק כמו של הורדה וזה עובד ממש טוב.

דווקא יש להם, אאל"ט.../images/Emo129.gif

כי כשראו את הבן הלא הומו אבלהוא נראה ונשמע ככה בטלוויזיה, מייק כזה אמר "איזה מזל שיש לנו טיבו, אפשר לצפות בזה שוב בהילוך איטי." או משהו כזה.XD

TheLost

New member
להרבה אנשים

בגלל שברוב ארה"ב המון אנשים גרים בקומפלקסים, אז יש חלק גדול מהקומפלקסים לא מרשה שיהיה לדיירים את שירות הטיבו.

TheLost

New member
כי איכפת להם מזה

זה קשור לעלות בכל-מקרה, אני לא זוכר את הסיבה הספציפית

למעלה