היי - שאלה

artemisia

New member
היי - שאלה../images/Emo54.gif

אני נמצאת בקשר זוגי כבר 3 חודשים, ויוצא לנו לשכב פעם- פעמיים בשבוע באופן קבוע. אני רוצה שהסקס שלנו יהיה יותר חושני ומעניין וגם לצאת טיפה מהשגרה, לכן אני רוצה לדעת האם זה יועיל לתשוקה - אם לא נעשה סקס פרק זמן מסוים אולי שבועיים או 3 שבועות. החבר שלי אומר שאנחנו לא עושים סקס כל יום אלא רק פעם בשבוע, אז מה יועיל עוד לדחות את זה, אבל אני רוצה שישתוקק אליי. אבל מצד שני הוא תמיד מחרמן אותי... אז קשה לחשוב שאני אוכל להחזיק ככה.. מהנסיון שלכם...ההתאפקות טובה לקשר המיני? תודה

artemisia

New member
חחחח

כן יש אומנית איטלקיה בשם ארטמיסיה מתקופת הרנסאנס.

artemisia

New member
מממ טבע פראי עשית לי חשק...

אבל אני דוגלת בהתאפקות...... זה שווה ( עיין בשאלה שאלה)?

אם גם ככה אתם שוכבים רק פעם בשבוע,

מה שיוסיף קצת פילפל לסקס בינכם, יהיה להוסיף כל מיני דברים - למשל, אני מדי פעם מפתיעה את החבר שלי עם כל מיני תחתונים סקסיים. פעם באתי אליו לבושה סתם בטריינינג וסוודר, אבל מתחת היתה לי גופיית תחרה מפתה ותחתוני חוטיני תואמים. אמרתי לו שאני צריכה לשירותים, ושכשאני אצא תהייה לי הפתעה בשבילו.... בזמן שהייתי בשירותים הוא כבר כיבה את האורות והדליק נרות, וכשיצאתי הייתי לבושה בגופייה ובתחתונים. באותו ערב היה לנו סקס מדהים... מאז אני מדי פעם מפתיעה אותו עם איזו חצאית או גופייה או תחתונים סקסיים (חוטיני ממש עושה את זה להם), והוא ממש מתלהב מזה. תני לו גם מדי פעם להפשיט אותך, או שתעשי לו מופע סטרפטיז קטן... עוד דבר שאפשר לעשות - זה לשלוח לו במהלך היום כל מיני הודעות מחרמנות, ככה שעד שהוא יראה אותך בערב הוא כבר יהיה מוכן לקפוץ עליך
עוד דבר זה ללכת לכל מיני מקומות לא שיגרתיים.... כמו לחוף הים, או לאיזה יער ולעשות את זה שם.

סליחה...

אני רואה שלא יצא קשר טוב בין מה שכתבתי בכותרת... שכחתי להוסיף משפט אחרי הכותרת: שאם גם ככה אתם שוכבים רק פעם בשבוע, אז זה לא יעזור לך לחכות עוד, זה סתם יטרף את שניכם, ואולי יעשה להיפך - יוציא לכם את החשק לגמרי.

עוד רעיונות:

להכניס את המטבח למיטה: קצפת, תותים, שוקולד (יש מיוחד למריחה על הגוף - ראיתי שמוכרים בהפנינג!) סירופ שוקולד. יין תמיד מוסיף לאווירה. אביזרים כמו נוצות ואזיקים... המשקיענים יכולים לקנות כל מיני אביזרים מיוחדים בחנות סקס (בזה אני מבינה פחות).

invisible touch

New member
אזהרה!!!

במקרה שתלכו רחוק עם רעיונות ותוסיפו שעווה של נר... ר-ק נ-ר-ו-ת ש-ב-ת!!!!!!! אחרת תקבלו כויה יפה כמו שלי:)

מוזר לי

שאחרי 3 חודשים אתם כבר צריכים משהו שיעורר ויעשיר וכו' וכו'. אולי הזיכרון מתעתע בי (הגי, הגיל) אבל אני יכולה להישבע שהצורך הזה עלה אצלנו אחרי שנים, לא חודשים...

artemisia

New member
לא פשוט שמעתי

שההתאפקות דווקא יכולה להביא את הקשר המיני לשיאים חדשים.. אבל אני כבר לא בטוחה מה כדאי..

נסי פעם ככה ופעם ככה

לפעמים כשאני לא רואה את החבר שלי שבוע עקב איזו נסיעה או משהו כזה, אנחנו ממש קופצים אחד על השני....

מה? :-O

אצלנו אנחנו כל הזמן משקיעים ומנסים לגוון ולחדש,ואנחנו סך הכל חודשיים ביחד.... זה מה ששומר מלהשתעמם אחרי כמה שנים ביחד. חוץ מזה שזה כייף להשקיע אחד בשני, ולהביא כל מיני דברים מעניינים - פעם אזיקים, פעם קצפת, פעם באיזה מקום רומנטי....

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כדי שהסקס שלכם יהיה חושני ומעניין, נסי לתקשר עם הפרטנר שלך טוב יותר, נסי להרגיש אותו ולפנק אותו ולהסעיר אותו, פשוט דרך זה שתהיי קשובה. נסי לאהוב את עצמך יותר, את הגוף שלך יותר, נסי להסעיר את עצמך, לגלות בעצמך מקומות חדשים, להעז ולחקור. הפתרון שאת מתארת מיועד למקרים של יחסים ארוכי טווח שהשחיקה בהם רבה. זה לא נשמע המקרה כלל. לכן, לא ברור למה להשתמש בזה בעצם... עונג

למעלה