היי, שאלה..

Eman11

New member
היי, שאלה.. ../images/Emo35.gif

אז ככה, לפניי שבועיים היינו במסיבת חנוכת בית של חברה טובה ואחד האורחים הביא פטריות ממולאות - ללא מילים! פשוט גורמה! היה נראה כאילו מינימום שף ברמה עולמית הכין! פשוט טעם נפלא ומרקם נפלא! ניסינו "לשחד" אותו ולתת לו מתכונים תמורת המתכון אך הוא לא הסכים בעדינות.. מאז עשינו נסיונות עם מתכונים שהיו לנו בבית- נחמד אבל לא באותה רמה.. הדברים היחידים זאני זוכרת הם שהיו במתכון קצת צנוברים, גבינה ( לא זכרת איזה- נראה לי פרמזן ), וזה היה כמו עיסה סמיכה בתוכו ( שזה למען האמת יש בכל פטריות ממולאות.. ). האם מישהי שמעה, ראתה, יודעת, על מתכון דומה? אני ממש אשמח לעזרה כאן..
תודה מראש! יעל

נירהמ1

New member
היי איתי - הנה לך כמה מתכוני פטריות

ממולאות בגבינה - אולי תמצא שם את המתכון שאתה מחפש.

RUTHIE1

New member
שלום יעל, מצ"ב מתכון למשהו כזה

מקור המתכון-אם החיטה מפורום מתכונים. מתכון: פטריות ממולאות בפיסטוקים וקשקבל רכיבים: 3 סלסלות של פטריות שמפיניון גדולות מאוד. (סה"כ היו 20 פטריות) 1 בצל בינוני קצוץ דק. 2 כפות גבינת קצ'קבל או פרמזן מגוררת. 1/3 כוס פירורי לחם, (לכבוד הפסח הומרו בקמח מצה והטעם לא נפגם...). 1/4 כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים. 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק. 1/4 כפית מיורן יבש 100 גר' חמאה מומסת. אופן הכנה: לתלוש את רגלי הפטריות ולקצוץ דק. ב 25 גר' חמאה לטגן בצל עד לשקיפות ולהוסיף את רגלי הפטריות עד לריכוך. לערבב את יתר המצרכים ולהוסיף מלח אם נחוץ (הגבינה מלוחה ולכן בדרך כלל אין צורך. למלא את הפטריות בתערובת ולהניח אותן בתבנית חסינת חום. עד לשלב זה ניתן להכין מראש... לשפוך את שארית החמאה על הפטריות ולאפות 7 דקות עד לחימום. (אני מטגנת 15 דקות. אוהבת אותן אפויות יותר). מקור המתכון: פסטו הערות: מקור המתכון: אם החיטה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

פטריות ממולאות

מתכון: פטריות ממולאות ומצופות רכיבים: לפטריות והמילוי חבילת פטריות שמפניון 50 גרם גבינת עיזים 50 גרם גבינת שמנת לציפוי (3 קערות ) קמח ביצה פירורי לחם לטיגון -שמן עמוק לרוטב חבילת שמנת מתוקה קורט אגוז מוסקט שן שום כתושה קורט כורכום חופן עלים מענף ריחן טרי מלח פלפל שחור טחון טרי 40 גרם חמאה אופן הכנה: מורידים מהפטריה את הרגל ,מערבבים את הגבינות וממלאים את חלל הפטריה. טובלים בקמח ומנערים,טובלים בביצה. טובלים בפירורי לחם ומכניסים לקרור ל-10 דקות. מטגנים לאחר שהרוטב מוכן. להכנת הרוטב ממיסים 40 גרם חמאה,מטגנים את השום הפלפל והכורכום דקה . מוסיפים את השמנת,מתבלים באגוז מוסקט ,מצמצמים ומסמיכים את הרוטב בודקים ומתקנים מלח לפי הצורך. מורידים מהבישול ומוסיפים את הריחן הקצוץ שמים מעט מהרוטב על צלחת מחוממת מניחים מעל את הפטריות המטוגנות ומגישים מיד הערות: מקור המתכון: פורום תפוז-eingedi הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

Eman11

New member
תודה רבה רבה לכולן! ../images/Emo24.gif

אני אנסה את המתכונים ואראה אם אחד ייקלע למתכון שאכלתי
תודה על העזרה וחג שמח לכווולן!
יעל

למעלה