היי,שאלה

dinaaaa

New member
היי,שאלה../images/Emo13.gif

כשאני מאוננת לבד, לוקח לי זמן לגמור, בדרך כלל כחצי שעה, אבל לבסוף אני גומרת. כשהחבר שלי מאונן לי, אני ממש לא מצליחה לגמור. למשל אתמול הוא אונן לי, ולא גמרתי. לא הרגשתי שאני מתקרבת לגמירה אפילו. ניסיתי לאונן לבד כשהוא לידי אבל גם לא הצלחתי. יכול להיות שאני לא גומרת מהלחץ? כשאני לבד אני מצליחה לגמור, אומנם עם הרבה מאוד זמן, אבל אני יכולה להגיע למצב של גמירה. למה אני לא מצליחה לגמור כשהוא צופה, או כשהוא מאונן לי? ומדוע לוקח לי כל כך הרבה זמן לגמור כשאני לבד בחדר?
? זה טבעי?
איך מטפלים בבעיה? הייתי רוצה לגמור ע"י זה שהוא יאונן לי. תודה מראש

שגיתא

New member
קשה לשים על זה את האצבע ../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

האמת יקירה שלחץ לא עוזר לכלום בחיים, להוציא אולי בישול בסיר לחץ
גם לי לקח הרבה זמן להנות ממישהו שמאונן לי, אם זה גירוי הוגינה אז אני מעדיפה עזרה של הבן זוג ובד"כ נהנית יותר כשמחדירים לי אצבע או שתיים מאשר גירוי עצמי. לעיתים פחדתי שיחשוב שהוא מיותר שם וכו' אבל גיליתי שחלק ניכר לפחות מאלה שהיו איתי שהגירוי העצמי הוביל אותנו לחוויות מטריפות. נסי להפוך את זה לחלק מגירוי אחר כמו ריקוד סטרפטיז שזה חלק שמתפתחת ממנו אוננות אפילו בעמידה
במקום להלחץ מהגמירה, נסי להתמקד בתחושות שהוא מעביר בך, נסי לגרות אותו במקביל אני נהנית מלגרות את הבן זוג שאני יכולה לגמור רק מזה
אבל בגירוי הדגדגן כאן למרות שאני נהנית אבל עדיין מעטים הצליחו להפיג ממני בגירוי כזה (שלא הוסיפו לעניין טירוף לשוני
)עדיין בהרבה מקרים ההנאה שלי מגירוי עצמי של הדגדגן לצערי עדיין מוצלח יותר אולי זה כמו סגירת מעגל חשמלי
את גם המפעילה וגם המופעלת אז כל התחושות הן הרבה יותר מכוונות. ידיד שלי פעם הסביר לי שרק אם הבן זוג שלך יישב מאחורייך כשאת שעונה על החזה שלו ויאונן לך התחושה תהיה קרובה יותר למה שאת מפיקה מעצמך (טרם יישמתי הייתי עסוקה בפעילויות שונות ומגוונות
) אבל כשאני נמצאת עם בן זוג מרגש במיוחד שמספק גירוי כמעט לכל חוש בגופי, מישוש, טעם, ריח, שמיעה, מנטלי ורגשי, לעיתים אני כל כך מגורה אז או שאני גומרת אפילו פעמיים מהגירוי הדדי ולעיתים לא מצליחה אבל עדיין נהנית כל כך מהליטוף שאני לא עושה מזה עניין עוברת הלאה לשלב הבא במעשה האהבה כלומר אני לא מזייפת אורגזמות או מזייפת הנאה, זה כאילו שאני נמצאת בגמירה אחת גדולה רק בלי הרגיעה הטוטאלית בסוף (טוב יש לי יזיז קבוע אבל לא שנגיש יום יום לא מאותה עיר שאנחנו לא רואים בעיניים מרוב חרמנות כך שהאקט הראשון בד"כ פחות טוב אינטימית אבל הפורקן בו הוא טוטאלי) מקווה שתגיעו לזה אבל גם אם לא נסי גירוי הדגדגן תוך כדי חדירה להזיק זה בטח לא יזיק
בהצלחה שגיתא

זמן...

היי דינה, הקצב שבו אנחנו מתגרים וההצלחה שלנו בלהתגרות עד לשיא תלוי בכל מיני גורמים. כמה שאלות שעשויות לכוון אותך לכיוון המתאים: האם את מרגישה פתוחה ובטוחה עם הפרטנר שלך? האם את מתביישת באוננות שלך מאיזו סיבה? האם את מתביישת בגוף שלך? האם את מתגרה לפני שאת מתחילה לאונן בצורה כלשהי או שאת פשוט מתחילה לגעת בעצמך? איך את מאוננת? טכנית כלומר? האם הדרכת את הפרטנר שלך באיך לגעת בך כדי שכן תגמרי, או שהוא עשה מה שבא לו? יש עוד, אבל נתחיל מאלה...

למעלה