היי.. שאלה של חדשים :)

אולי לא ירדתי לסוף דעתך

אבל אם כן אז אני לא מסכים עם מה שאמרת. אתן את עצמי כדוגמא- אני יודע שאני אוכל להתאהב רק בגבר, וגברים מושכים אותי הרבה יותר, אבל קרה ויקרה שאני אמשך לנשים ואהנה מסקס איתן, לא בגלל ש"כל חור בחושך שחור" אלא בגלל שזה פשוט כיף. ואני לא מגדיר את עצמי דו או לא יודע מה אלא פשוט עושה מה שנראה לי טוב לי באותו הרגע. אני לא מרגיש יותר קול אלא פשוט מרשה לעצמי. זה לא שאני 'חי את שני העולמות' ומתהולל על ימין ועל שמאל עם גברים ונשים (אין לי נסיון מטורף או משהו, אני רק אומר את זה כעיקרון), אני בהחלט הומו, אבל לא פוסל את האופציה השניה ונראה לי טיפשי להיות כבולים להגדרות- גם בעד וגם נגד (גם הגדרה כהומו וגם הגדרה כדו)

GrimBoy

New member
לא ירדת לסוף דעתי.

בעיקר מכיוון ואתה נותן לי את עצמך כדוגמא בזמן שאני לא אמרתי שאין אנשים כמוך, לא טענתי שאין דבר כזה "דו" וגם לא פסלתי את האפשרות שיש אנשים שנהנים משני העולמות. מה שאני כן אמרתי זה שיש הומואים שהם לא כאלה שלמים עם עצמם כמו שהם היו רוצים שאחרים יחשבו, בעיקר כאלה שטוענים שהם דו בזמן שברור שהם לא. לי יצא להיות עם דו במשך שלושה חודשים ולדעת איך נשמע "דו" בכל הנוגע לבחורות. הוא באמת היה דו. במקביל אליו אחד אחר, לא משנה מי (חי חי) טען במשך הרבה זמן שהוא דו עד שיום אחד יצאתי עליו והוכחתי לו כמה הוא אפס שהוא לא מוכן להודות שהוא הומו... פשוט הומו... והוא הודה שהוא אומר את זה כי קל לא להתמודד עם זה כשזה נשמע ככה..

אוקיי

פשוט לפי הניסוח שלך היה נראה שאתה מכליל את כל מי שלא נוקט צד אחד ספציפי

white star

New member
../images/Emo54.gif כל אחד והאופי שלו

נתחיל בזה שאין בדיוק קודים שכל הומו צריך לדעת, יש מה שנקרא "שפת אוחצ'ות" שזה בעיקר לסוג מאוד מסויים של הומואים בגיל מאוד מסויים וצעיר. לרוב זה עובר בשלב זה או אחר. ולגבי המראה - כל אדם בוחר מה שנוח לו. יש את האנשים שבא להם הכי טבעי שיא הגבריות ויש אנשים שבכלל לא צריכים לצאת מהארון כי ברור לכולם באיזה צד של המיטה הן צורחות

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני לא ידבר פה על אף אחד, רק על עצמי.

אני הומו שמתנהג כסטרייט על כל רמ"ח איבריו, ושום דבר בעולם לא יגרום לי להתנהג אחרת, כי ככה אני. לגבי השאר....יש לי דעות מוצקות בנושא, אבל אני יחסוך אותם מהפורום.

GrimBoy

New member
אנ'לא מבין למה להיות יפה נפש.

זה שאתה מתנהג בצורה מסויימת לא אומר שצריכה להיות לך אוטומטית דעה שלילית על מי שלא מתנהג כמוך. תלמד לא לשפוט אנשים. ולפני שאתה מספר לי עד כמה אתה לא שופט עצם המשפט "יש לי דעות מוצקות ואני אחסוך אותן מהפורום" היא הבעת דעה שמספיק לקרוא אותה כדי להבין למה אפילו אנחנו לא יכולים להתלונן על זה שבארץ הזאת עדיין שופטים אותנו, כי מסתבר שיש מספיק משלנו ששופטים אותנו בשביל כולם.

starfield

New member
../images/Emo45.gifנאלץ להסכים עם דיויד

זה היה קצת שחצני... נניח שאתה באמת הומו שמתנהג כמו סטרייט לגמרי.. נניח. זה לא מושא לגאווה גדולה כמו שאתה מציין את זה... זתומרת איגור... בלי להעליב או משהו אתה לא י-ו-ת-ר מידי מעורב עם הקהילה וכבר יש לך דעות שליליות ו"מוצקות" עליה בלי להכיר אותה עד עומקה ככה שאתה מנסה להפריד אותה(משהו שאתה לא בטוח באמת מכיר) ממך. יש דברים שלא צריך לשפוט כשלא יודעים...

ויש עוד דבר שאני לא מבין....

למה הומואים מסויימים לא אוהבים כשקוראים להם "אחי" או "גבר"??? מה רע בזה?? אני משתמש בזה תמיד.. זה מן כינויי חיבה וסאחבקות כזאת חח

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo45.gif

יוני גבר, תתכונן לקטילה. עוד מעט ירצחו אותנו...

../images/Emo5.gif

זה שאני לא רוצה שיקראו לי 'גבר' או 'אחי' זה לא בגלל שאני "הומו מסויים" אלא בגלל שאני בן אדם נורמלי! תעברו את השלב הזה כבר, זה מזעזע...ואם מישהו קורא לי 'גבר' אני פשוט מתעלם ממנו לחלוטין. על אחי לפעמים אני מתפשר מפאת המקום שאני נמצא בו, למרות שזה גם עושה לי רצון לרצץ את ראש הקורא. ועוד יש את המגזימים: "אחי, מה המצב, אחי?, הולכים, אחי, לים, אחי?"

GrimBoy

New member
אגב, בפסיכולוגיה השימוש במילים האלה מעיד...

על שלב בגרותי. אתה תשים לב שאנשים שקוראים לך "ידידי" או "חברי", אם כי צליל החנוניות עולה מהכינויים, הם תמיד אנשים מאוד בוגרים וחכמים באופי שלהם. "אחי" או "גבר" או "בחור" בעייתיים מהסיבה הפשוטה שאנחנו משתמשים בהם הרבה פעמים כדי לפנות לכל אדם ברחוב שלא בהכרח גם מרגיש צורך להרגיש שהוא אח שלנו. מעבר לכך, אם כי לא תמיד במודע, הרושם הכי טוב שסמכות או אדם חדש בחיים שלנו יכול לעשות עלינו הוא בליזכור את השם שלנו ולהשתמש בו... אחת הסיבות שבאופן מפליא תשים לב שבצבא המפקדים שלך כאילו ידעו את השם שלך עוד לפני שהגעת ובחיים לא יישאלו אותך מה הוא... (לפחות הטובים שבניהם) קצת מסובך להסביר ואין לי כוח חחח...

starfield

New member
אין לי בעיה לשמוע את המילה,

כל עוד זה מתאים לבנאדם שאומר את זה להגיד את זה... אם אני שומע בנאדם שזה ממש לא מתאים לו להגיד את זה, זה סתם נשמע לי מצחיק...

טוב שלפחות אצלך זה נישמע מצחיק

יש כאלה ניסחפים ועושים מזה סיפור כאילו קיללתי את ההורים הסבים והסבתות שלהם וכאילו איימתי עליהם ברצח !!! כולה "אחי" או "גבר".. מה הדרמה.. ביג דיל...

white star

New member
../images/Emo54.gif גם חלק מהסטרייטים לא אוהבים

כי זאת מילה דוחה שמנציחה את אותה תרבות ישראלית של ה"סמוך". לא כל עם ישראל חברים, בטח לא אחים. מבחינתי אם מישו קורא לי אחי, הוא לא יודע את השם שלי וגם הוא מנסה לגרום לי לסמוך עליו בצורה הישראלית הידועה. יש לי אח אחד, אני לא צריך יותר מזה. וזאת הדיעה שלי ושל עוד הרבה אחרים, בלי קשר אם במיטה שוכב לידי גבר או אישה

GrimBoy

New member
עונה כדי להרגיע את הקריז על חלק מהתגובות...

העניין עם הומואים ולסביות (שגם אצלהן יש מי שמוגדרת כגברית ומי שמוגדרת כנשית) הוא שמאוד קשה לנתח את הסיבות שבגללן הדברים נראים כמו שהם. למצוא את הפתרון המלא והברור לסיבות שבגללם חלק מההומואים מאוד נשיים (כמו מיקי בוגנים למשל) זה מאוד קשה מכיוון וכן, סביר להניח שהם "מחקים" את הסביבה אבל עוד יותר סביר להניח שזה בא אצלהם מבפנים מכיוון ויש מספיק הומואים שלא "חיקו" את הסביבה ועדיין מתנהגים כסטרייטים (כמו עברי לידר למשל). אני מניח שאם מצאת את התשובה הטכנית, סוג של מצאת את כל הפתרון למשוואה של "למה יש הומואים". אני הייתי עם מישהו בקשר ממש כשהוא התחיל להיכנס לקהילה. הוא היה גברי ושנים אחרי שהתחלנו לצאת גיליתי שהוא הפך ממש לנשי. בעיקר, לדעתי, כי הוא הסתובב עם הרבה חבר'ה כאלה. בעייני זה סוג של לא רלוונטי. ה-"קיצוניים" שבקהילה הם קיצוניים כי ככה הכתיב להם האופי הרגיל שלהם. אם הם לא היו "קיצוניים" כהומואים, הם היו פנקטיסטים או ערסים או לא יודע מה. כל השאר מחוברים "לצד הנשי" שלהם או איך שלא תרצה לקרוא לזה. העיקרון הוא שמנקודת המבט שלי זה ממש לא משנה. כל אחד מתנהג כמו שנראה לו מתאים ובדרך שגורמת לו להרגיש שהוא מביע את עצמו בה הכי טוב.

למעלה