היי.. שאלה של חדשים :)

היי.. שאלה של חדשים :)

הי, קודם כל אבהיר, אני לא מכיר, לא מחובר ולא יודע כלום על קהילת הגייז ומכאן שאלתי. אני תמיד רואה הומואים המתהגים כססטרייטים לכל דבר (אני מניח שיש לזה איזה כינוי בעגה ההומואית..) והומואים שמתנהגים כמו הומואים למהדרין (ובטח גם לזה יש איזה כינוי..) עם כל ההליכה, הדיבור ותנועות הידיים. תמיד עניין אותי איך זה מגיע למצב שכזה? האם מחיבור מוקדם כנערים לקהילה לאט לאט החלו לחקות את סביבתם? ומה קורה עם מבוגרים שנראים סטרייטים? הם משתנים? והאם יש כאלה שמתנהגים ככה מבלי חיבור לקהילה אלא כחיבור לצד הנשי שבהם? איך זה בדיוק עובד? אשמח אם מישהו יעזור לי בנבכי הנושא.. ואני מניח שללמוד את הסלנג זה יהיה רק כשאסתובב עם חבר'ה בסגנון..

D a r k S u n

New member
זה פשוט ככה...

יש כאלה יותר גבריים, ויש כאלה יותר נשיים... זה לא משהו נרכש, זה לא משהו שנדבק לך, זה חלק מהאישיות שלך, אם אתה בן אדם מוחצן אתה גם תחצין את המיניות שלך, כמו שערסים מחצינים את המיניות שלהם, פשוט אצל הומואים זה יוצא אחרת...

ומה לגבי אנשים ששנים היו התנהגו

כסטרייטים? והיום הם פתאום מוחצנים? משמע זה כן נרכש

גם גולש

New member
אולי

אולי הם פשוט הסתירו את ה"התנהגות האמיתית" שלהם, שאיתה הם מרגישים הכי נוח, בעבר?

GrimBoy

New member
זה גם יכול להיות עניין של מצב רוח, של תקופה..

לדעתי... יש אנשים שבמשך שנים חיו בדיכאון ובהפנמה של המיניות שלהם מכיוון והחבר'ה והסביבה שבה הם גדלו, דיכאה אותם ואת הנטיות שלהם (אם ביודעין ואם בלא ביודעין). בסופו של דבר הם פרחו וצמחו אל מחוץ לחבר'ה הזאת ודווקא אצלהם היה הצורך כן לאמץ מחדש את האישיות הקיצונית כאות הצהרה על מה שעבר עליהם ועל הסיבות שבגללן הם לא יכול להתבטא או להיות "גאים" עד עכשיו. אגב, יש גם מי שאצלו זה קרה ההפך. אנשים משתנים. הם לא נשארים אותו דבר. מניסיון הדברים האלה בדרך כלל באים יותר מבפנים. כמו דבורה שנמשכת לדבש שכזה.

M KO

New member
../images/Emo15.gif עניין של סטריאוטיפ!!

אני רוצה לצאת חוצץ כנגד הדברים הדי מרגיזים שאתה משמיע כאן... לא צריך להיות 'מעורבב' בקהילה על מנת לדעת ביטויים, פשוט יש הומואים שמתלהבים מכל העניין של ביטויים והגדרות. העניין של לשייך תפוס התנהגות מסויימת ליחיד שהוא חלק מקבוצה, לדעתי, זה פסול. אין דבר כזה התנהגות של סטרייט או התנהגות של גיי! יש סטרייטים שעושים פדיקור ולייזר בכל הגוף ויש הומואים שמריחים כמו גופה התהליך ריקבון מתקדם. בכל קבוצה יש תפוסי התנהגות שונים כמו שיש גברים סטרייטים שמטפחים את עצמם ו/או נוטים להתנהג בנשיות או שהם מדברים עם תנועות ידיים ו'קופצניים' ולעומת זאת יש הומואים שמתנהגים בצורה נורמטיבית לחלוטין ולא 'תראה עליהם' שהם הומואים... הבנת ת'עניין. נק' למחשבה!

זה עניין פסיכולוגי לרוב (ואין על זה מחלוקות

יש מספר גורמים פסיכולוגים שגורמים לגבר לשנות את התנהגותו מ-"נורמלית", "רגילה" למוחצנת לכיוון אחד כלפי סביבתו לחץ חברתי, הסתרת המניות, (במקרה הזה) ועוד מספר סיבות שגורמות לאדם שנות התנהגות ולא מדובר בגברים עדינים מטבעם אלה באנשים שמחצינים עצמם בכוונה תחילה וכמובן יש כגם את האנשים שעושים את זה מתוך חיים של משחק על במה ויש סתם אנשים שכיף להםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזה משנה העיקר שטוב להםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ויש גם כאלה שהם מאוד מוחצנים ומתלבשים כך>

אומנם מוקצנים חיצונית, ביגוד וכאלה, אך לא איפור לא שעווה בקושי גילוח ועל הגבריות שלהם אין מחלוקת בטוח דוגמא להומו גנסטר מוחצן

GrimBoy

New member
ליאור, אני אכבס אותך../images/Emo70.gif

אני מקווה שזאת לא תמונה של מישהו ישראלי מהקהילה.... לא יפה...

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא היה פעם חבר פורום

נראה לי היו לך יותר מדיי חיסולים היום...

אני דווקא

נהנה לראות טוב לי שכיף להם (ואולי אני שואל כי בתוך תוכי הייתי רוצה להיות כזה..)

להיות מה?

להיות הומו בעל גינונים מיניים מוחצנים נשיים? או בעל גינונים רגילים? בקיצור תהיה מה שמרגיש לך נכון

כמה דברים

א - אינני מכליל ואינני מדביק סטריאוטיפים. ב - אני בהחלט מבין את העניין של לא להדביק סטריאוטיפים ואני מניח שהרצון העז שלך והכן לא להדביק ולהכליל לא נתן לך לקרא נכון את דברי. ג - כמו ששמת לב בהודעה שלי אני מציין כי יש התנהגות של הומואים שמתנהגים כסטרייטים ויש הומואים שמתנהגים כהומואים, כך שאני לא ק ו ב ע כפי שטעית לחשוב שהומואים מתהגים כהומואים נקודה. ד - מה לעשות שיש התנהגויות מסויימות שמאפיינות קבוצה, אין זה אומר כמובן שכל חברי הקבוצה נוהגים כך אך בהחלט ניתן לאפיין קבוצות על פי התנהגות של רוב חברי הקבוצה. כמו שאתה מסכים איתי בעצמך "הומואים שמתנהגים בצורה נורמטיבית לחלוטין ולא 'תראה עליהם' שהם הומואים" משמע יש הגדרה של התנהגות "הומואית" ואין זה הגיוני להתעלם ממנה בתואנה של סטריאוטיפ. ה - שים לב שוב שאני לא קובע סטריאוטיפ שבו כל הומו מתנהג בצורה מוחצנת ונשית אלא אני טוען שהתנהגות מוחצנת ונשית מאפיינת ב ד " כ הומואים ושאלתי הייתה האם זה נרכש? ואיך?

תכלס זה חלק מהאישיות של הבנאדם !

אני למשל בעיקרון אפשר לומר שדו, ואני מתנהג כסטרייט לכל דבר. גם בגלל האישיות שלי, וגם בגלל כל הסביבה בה אני חי ! כולם סביבי סטרייטים. וזה איכשהו משפיע על הבנאדם כי הוא מתאים את עצמו לסביבה. אבל עדיין, הכל תלוי באישיות של הבנאדם. כי יש גם סטרייטים שהם נשיים מידיי ואנשים זרים יכולים לחשוב שהם גייז בגלל התנהגותם, אבל הם בסה"כ נשיים כזה, או במילים אחרות, צפוניים כאלה
עניין של אישיות פנימית !

GrimBoy

New member
ביטוי...

העוסק בעיקר בנטייה של רוב ההומואים לרצות לגרום לאנשים לחשוב שהם דו. זה עושה את זה יותר "COOL" או יותר מקובל או יותר רגוע מבחינתם... "כן כן אני כזה ואני גאה בזה... אבל אתם יודעים.. לא לגמרי... כאילו אני קצת יותר כמוכם מאשר הם... הם הומואים... אני דו..." זה כמו הסיבה למשל שבגללה גברים לא יירצו שיחשבו שהם אוהבים טלנובלות... או שהם רואים סדרות... ואז מתפלקים להם משפטים כמו "אני רואה את זה בגלל שהיא רואה" ... אוו.... "סתם כי היה לי משעמם ואין מה לראות"... אתה לא הומו... אתה דו... סתם כי אתה "נהנה משני העולמות"... או כי "כל חור בחושך שחור"... כמובן שסתם זרקתי את הביטוי... לא כי זה מופנה דווקא אליך... למרות שאתה "למשל", "בעיקרון"... דו..... תחשוב על זה...

הבנתי תראש שלך..

אבל לא, אני לא כמו שאתה חושב. ולא איכפת לי מה אתה חושב גם. בסופו של דבר אלה חיי האישיים. מי יישנה לי אותם? אה? מי? רק אני ! ואני לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר לגביי, לא אם אני הומו דו או סטרייט. כי אני זה אני ! ובסופו של דבר רק אני נישאר לעצמי מכל צורה שלא תסתכל על זה.

למעלה