היי, שאלה מוזרה לי אולי מישהו פה יודע למה חלק מהמודעות ב-Madas מודגשות בצבע ירוק ?
U UrbanMan New member 27/4/06 #1 היי, שאלה מוזרה לי אולי מישהו פה יודע למה חלק מהמודעות ב-Madas מודגשות בצבע ירוק ?
N NightElf New member 27/4/06 #2 נכנסתי לבדוק, אבל לא ראיתי מודעות מודגשות, תוכל אולי להעלות צילום מסך שנוכל לראות? ייתכן אולי שאלה מודעות בתשלום, בדומה למה שעושים בהומלייס, ולכן הן מודגשות?
נכנסתי לבדוק, אבל לא ראיתי מודעות מודגשות, תוכל אולי להעלות צילום מסך שנוכל לראות? ייתכן אולי שאלה מודעות בתשלום, בדומה למה שעושים בהומלייס, ולכן הן מודגשות?
Jazz Singer New member 27/4/06 #3 האם הכוונה היא לזה? (ראה תמונה מצורפת) אם כן, אז אני מניחה שזה באמת כמו בהומלס. יש למפרסמי ההודעה אפשרות לשלם יותר ולהדגיש את ההודעה על מנת שתהיה יותר בולטת.
האם הכוונה היא לזה? (ראה תמונה מצורפת) אם כן, אז אני מניחה שזה באמת כמו בהומלס. יש למפרסמי ההודעה אפשרות לשלם יותר ולהדגיש את ההודעה על מנת שתהיה יותר בולטת.
U UrbanMan New member 27/4/06 #4 כן, התכוונתי לזה. תיארתי לעצמי שזו הכוונה, אבל לא הייתי בטוח. לא מצאתי אזכור באתר ולכן שאלתי. תודה לך ולנאור על התשובה.
כן, התכוונתי לזה. תיארתי לעצמי שזו הכוונה, אבל לא הייתי בטוח. לא מצאתי אזכור באתר ולכן שאלתי. תודה לך ולנאור על התשובה.