היי,שאלה לי...

היי,שאלה לי...

חדשה יחסית בתחום :)
אובחנתי רשמית רשמית כמישהי בעלת קשב וריכוז רק לאחרונה אבל יודעת על כך כבר מילדות. ורק לאחרונה התחלתי לנטול קונצרטה (כמובן עם ניסיון לריטלין LA שאותו ממש לא אהבתי )

לוקחת קונצרטה כחודש וחצי במינון מסויים ואחרי הביקורת אצל הפסיכיאטרית היא החליטה אולי לנסות להעלות לי טיפונת את המינון, אבל הדבר המוזר שקרה זה שבהעלאה הזאת ישנתי מצויין,התאבון היה גבוה יותר (הצלחתי לסיים לאפה עם פרגית), לא הייתי מרוכזת ומאופסת על עצמי
ובמינון הרגיל שלי שהיה לפני העלאת המינון אני מרוכזת, יכולה לדבר בטלפון כשיש מסביביבי עוד 3 אנשים שמדברים. אוכלת הרבה הרבה פחות, שותה המווווון מיים - בסביבות 2 ליטר ביום,אולי יותר.
אז איפה ההגיון שעם העלאת המינון הכדור לא משפיע ובעצם במינון שלפני הוא מתפקדת ומרוכזת?

עוד שאלה, יש מאכלים שמתנגשים עם הקונצרטה ולא כדאי לאכול אותם? או שתייה?
ואני באמת לא מצליחה להבין מה אני אמורה להרגיש כשלוקחים קונצרטה. חוץ מריכוז ופיקוס בעבודה (עוד לא התחלתי ללמוד-התכנון באוקטובר אבל אני בספק אם אתחיל בכלל...)

תודה :)

just4add

New member
מינון יתר יכול להיות לא יעיל

איזה עוד דבר אנחנו בעיקר צריכים מעבר לריכוז בעבודה? איך הריכוז אחרי/לפני העבודה?

הריכוז סביר...

אבל אני גם לא בטוחה שאני לגמרי מרוכזת במהלך העבודה עם המינון הנוכחי...אני אמורה להיות אצלה בביקורת שוב בעוד כחודש.

אחרי העבודה הריכוז סביר...הקונצרטה משפיעה ל12 שעות, ככה שעד 8-9 בערב אני עוד בהשפעת הכדור.

הומלץ לי גם על טיפול CBT איך בוחרים מטפל? יש מישהו מומלץ?

אבישי ק

New member
נשמע כמו מינון יתר

כמובן שיש להתייעץ שוב עם הפסיכיאטרית
מינון יתר מתוך ניסיון הוא לא מועיל בכלל
כנראה שאת כמוני והמינון הנמוך עושה את העבודה
אמנם לא מושלם אבל עובד

למעלה