היי שאלה לי

soulbird

New member
לא אני לא התלוננתי

מכמה סיבות # הייתי די צעירה # אני לא בקיע בצורת הטיפול . טיפול במגע כן כולל מגע, לא? אז אולי זה סוג של טיפול? איך אני אמורה לדעת? כמו שמו כך הוא טיפול במגע כולל מגע אינטימי

מעניין

הייתדיי צעירה, בת כמה היית? איזה טיפול קיבלת? אצל איזה מטפל? ידוע לכל כי מגע אינטימי הוא לא חלק משום טיפול בשום צורה בכל חדר טיפולים מוכר וידוע היום יש שלט ענק שהזכות להכניס עוד אדם לחדר בעת בדיקה כדי למנוע מצבים מהסוג הזה לא נשמע רציני מה שאת אומרת צר לי בעיקר על אחרות שיבואו במגע עם אותו מטפל ניפלא

רק ממקומי

אוי לאדם שלא מדווח על מקרים מסוג זה זו עבירה על החוק היום הידעת?????? שמעת על חובת הדיווח????? אם היתה זו מישהי ממשפחתך שלך? האם היית אומרת את אותן דברים???? ראי נא יקירה המודעות היום והפרסום בכל מקום אפשרי, רדיו, טלויזיה, עיתונים, כל מרפאה שמכבדת את עצמה מציבה שלטים שמטופל יכול להכניס עוד אדם איתו לצורך בדיקה או טיפול גופני, וזה לשם מה???? ליופי????????????????????? שופטת?? לא מקומי??? זה ממש לא חשוב עכשיו לצורך העניין. ועכשיו, כשציפור הנפש קראה את הודעתי, מן הראוי שתלך להתלונן ולספר על מעשיו של המטפל ברבים, ותחשוף את מעשיו ולו על מנת שלא תפגענה אחרות אם היא לא מוצאת עניין לעשות מעשה זה, אני רואה כאן 2 דברים בלבד 1 חוסר אמת בדבריה, 2 חוסר איכפתיות ואחריות כלפי עצמה וכלפי אחרים. האם אני צריכהלהתנצל שאני היחידה כאן שחושבת כך בינתיים? לא!!! הגיע הזמן שתתעוררו!!!

אדומה2

New member
לא צריך לצעוק

תרגעי קצת בת חן, את לא היחידה שרגישה לנושא של תקיפות מיניות. אני יודעת על ענייני טראומות מיניות קצת יותר ממה שאת חושבת אז תרגעי בבקשה, בסדר? אני גם יודעת לעומת זאת, שאם מתקשרים למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית- *אף אחד שם לא ידרוש ממך לדווח על מה שעברת זה משהו שאת מחליטה עבור עצמך*. למה? כי לא ממקומך להחליט בשביל המטופלת שלך, ממקומך לייעץ את העיצה שאת רואה לנכון אבל לעולם לא ממקום של שפיטה ולעולם לא ממקום שאת חושבת שאת יודעת יותר טוב ממנה משהו על החיים *שלה*. את יודעת הכי טוב על החיים שלך בלבד, לא של המטופלים שלך. גם אם זו המומחיות שלך ואת משוכנעת שהיא טועה- כל עוד היא מחליטה לא להתלונן, זו ההחלטה שלה. ולהתחיל להציף אותה ברגשות אשמה זה לעשות עוד עוול. לא, את לא צריכה להתנצל על שאת חושבת ככה, ממש לא. אבל בתור מטפלת לא נראה לי שמקומך לשפוט מישהו, וגם לזכור שיש סיכוי שאת טועה בגישה שלך, מה שיכול להוביל לפעולות שייעשו שלא בעיתן- ואני יותר מתייחסת פה למקרים כמו אונס, גילוי עריות, התעללויות וכדומה. גישה מוטעית ודחיקה באדם שעבר טראומה שכזו יכול לגרום לנזק נוסף.

אני מציעה אדומה 2 שתקראי את שכתבתי

לטליה. לצעוק??? אני לא צועקת אני זועקת למשהו טוב ואנושי. ואני באמת רוצה לדעת, ממתי היא הפכה להיות מטופלת שלי? וגם אותך אשאל תרגום מעברית לעברית שיפוט? ביקורת? שלא משתמע לשני פנים? הסבירי בבקשה רובכם כאן משתמשים במילים היפות האלה כמה מכם באמת מבינים את השפה של עצמם??? ודרך אגב, אם דבר מה עלה לפני השטח, זה אומר כי הזמן הגיע, אין כאן שום האצה של הדברים. חשבי לפני שאת שולפת חיצי מוברנג כי כאלה הם החיים

soulbird

New member
אולי זו כן חוסר אחריות אינני יודעת

אינני יודעת גם מה מותר או אסור בטיפול במגע האם יש נגיעות אסורות בטיפול במגע? איך אדם פשוט מהישוב אמור לדעת?

למעלה