היי, שאלה לי (Toshiba)

s m i l e 4 u

New member
היי, שאלה לי (Toshiba)

היי, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ושאוכל למצוא כאן תשובה מספקת
קיבלתי הצעה לקניית מחשב נייד מדגם Toshiba Protege R100 במחיר ממש זול. למחשב יש זיכרון של 20GB (ויש לי פתרון - יש לי זיכרון חיצוני של 80GB), מעבר לזה אני לא יודעת עליו הרבה (חוץ מזה שהוא קל נורא) הזהירו אותי מזה שהוא עובד לאט, יש דרך לגרום לו לעבוד מהר יותר? יש למישהו הערות ו/או הארות לגביו? אני מודעת לעובדה שהוא לא מחשב מושלם, אבל בהתחשב במחיר... זה מאד מפתה תודה על כל התייחסות מצדכם
לילה טוב

bar666xp

New member
תעלי מפרט מלא.. אבל כבר מראש דיסק קשיח 20G זה

ממש כלום.... לדוגמה מערכת הפעלה WINDOWS VISTA + OFFICE + עוד איזה תוכמה או 2 ניגמר המקום בדיסק הקשיח... איזה מעבד כמה זיכרון {RAM}? מצד שני אם יש בו 512M זיכרון מערכת הפעלה XP זה יכול להיות פיטרון טוב לניידות גבוה אם הוא באמת קל משקל... כמה קל הוא ביכלל?

s m i l e 4 u

New member
המפרט...

בכל מקום באינטרנט כתוב שיש לו 40GB, ובעל המחשב אמר שהוא לא זוכר אבל הוא חושב שיש 20-30GB... (ההצעה נעשתה בע"פ, קרוב משפחה... ככה שאין את העניין של 'אולי הוא לא רציני') מקווה שאני מצרפת את הדבר הנכון • Brand: Toshiba • Processor: Intel Pentium M - 1000 • Hard Drive: 40GB • Memory: 512MB • Screen Size: 12.1" TFT • Resolution: XGA • Operating System: Windows XP COA, ready for your installation, no media included • Primary Drive: • Floppy Drive: no floppy drive • Keyboard and Pointing Devices: 84 key keyboard with TouchPad • Modem: Integrated V.92 56K modem • Sound: 16-bit stereo; Built-in stereo speakers, Built-in microphone • PC Card Slots: 1 PC Card slot supports 1 Type II PC card • Ports: 2 USB ports, 10/100 ethernet, integrated 802.11B wireless • Battery: Extended Li-Ion, tested, good. We do not warranty battery life. • Weight: Approx 2.3 Lbs. • Dimensions: Approx. 11.26 x 9.02 x 0.78" • Video Card: והמשקל - קילו מאה תודה על התשובה, מחכה להמשך

bar666xp

New member
כמו שאמרתי קודם..

הוא יכול לתת מענה לנידות גבוה... מדובר במפרט חלש.. לאינטרנט אופיס עם WINDOWS XP {ועדיף במקרה הזה לא להתקין SP2 ולנקות את כל סיפריות ה$ וכו' וכו'}. מדובר בדיסק קשיח מעוד מעוד מעוד קטנטן. מעבד מסדרת פנטיום-M הדור הקודם של מעבדי הניידים מבית אינטל.. סביר כי הסוללה כבר גמרה את חייה מזמן = חידוש/החלפת סוללה {צריך לקחת בחשבון זאת הוצא נוספת}.

s m i l e 4 u

New member
ממ תודה על התשובה,

הוא לא היה בשימוש יום יומי קבוע, ככה שזה יכול להשפיע על חיי הסוללה - לא? ונניח וצריך לחדש/להחליף - באיזה סכום מדובר?

למעלה