היי, שאלה לי אליכם

ReGisTeR

New member
היי, שאלה לי אליכם

סבא שלי נפטר לפני חודשיים. הוא נפטר בבית. מאז אמא שלי מבקרת שם הרבה את סבתא שלי ופעמיים קרו לה מקרים מוזרים: היא הרגישה קור פתאומי במשך כמה דקות ורוח קרה שנושבת עליה. היא הלכה ובדקה את כל החלונות וכולם היו סגורים ככה שלא יכול להיות שהרוח נכנסה דרכם. גם הוילונות לא זזו. כל מי שהיה בחדר הרגיש את הקור והרוח. הפעם השנייה הייתה ביום רביעי האחרון בצהריים ואם אני לא טועה היה די חם ביום רביעי. שמעתי פעם שזה סימן לנוכחות רוח רפאים בחדר... זה נכון? ייתכן שזה סבא שלי שבא לביקור?

ReGisTeR

New member
חשוב לציין

שהקור והרוח נעלמו לגמרי אחרי כמה דקות...

Dark faith

New member
עפ"י האמונה היהודית,

ובקטע הזה אין לי מושג איך זה הולך במסורות של דתות אחרות.....רוח הנפטר מתהלכת בבית במשך קרוב לשנה. בנוסף, רוח קרירה, וקור פתאומי זה בהחלט יכול להיות סימן לרוח בסביבה....

הסיבה לקור שחש האדם החי היא בגלל

שהאנרגיה שהרוח צריכה היא גדולה יותר, ואכן כמו שציינה רותם רוח הנפטר באין אם הוא נפטר בבית ובין אם לוא מסתובבת בקרב האוהבים והאהובים במשך שנה עד שהיא רואה שזמן ההתגברות של האדם מספיק והשלימו עם מותה

ReGisTeR

New member
תודה רבה לכם

אני מאוד מקווה שזה הוא.. כי אמא שלי וסבתא שלי לא כ"כ מאמינות ברוחות ולכן מאוד קשה להם להתמודד עם מותו של סבא שלי. הן מרגישות (בעיקר סבתא שלי) שהוא פשוט איננו וזהו, אין מעבר לזה. לי לעומת זאת הרבה יותר קל כי אני כן מאמינה ברוחות. עכשיו אחרי שסיפרתי לה שקור ורוח קרה פתאומיים זה סימן לרוח רפאים בחדר גרמתי לה להתעודד קצת, כי היא גם מתחילה להאמין שהוא מגיע לראות אותה. אבל סבתא שלי.. אותה אני צריכה להציל, אני באמת מפחדת שהיא תמות משברון לב, כי היא כ"כ שבורה וכ"כ סקפטית לגבי דברים כאלה.. ואני יודעת שיהיה נורא קשה לשכנע אותה, אבל אני אנסה.

למעלה