היי, שאלה ליאיר..

פלורה24

New member
היי, שאלה ליאיר..

רציתי לשאול לגבי התאמה אסטרולוגית..תמיד שמעתי שלירח ישנו תפקיד חשוב בקביעת הרמוניה בין זוגות, האם אם שני הירחים של שני בני הזוג הם מאותו אלמנט (למשל מימיים) זה תורם להצלחת מערכת היחסים?
שאלה שניה היא האם אם ונוס ומרס אצל גבר ואישה הם באותו מזל, זה תורם למשיכה הדדית ביניהם או שלחלופין זה עושה את המערכת לרגילה מדי ( במיוחד כשמדובר בזה שמרס ווינוס אצלהם במזל בתולה)?

הממ..

לגבי הירחים, בגדול - זה בהחלט עשוי לתרום, אבל תלוי בזויות הפעולה שכל ירח עושה עם כוכבים אחרים ועם הירח השני. לגבי מרס וונוס - אם הם באותו מזל - אם את מתכוונת לונוס שלו או מרס שלה או להיפך - זה בהחלט תורם, ואם הם צמודים בכלל טוב..

אני מכיר

2 בחורות ובחור שונוס שלהם צמודה לירח שלי והם הקסימו אותי ממש מהרגע הראשון שפגשתי אותם, מאד התחברתי להתנהלות שלהם ואני חושב שהייתה גם משיכה מינית. ירח זה איך שאתה מרגיש וונוס זה איך אתה מתייחס לאחרים כך כשהם צמודים יש להם השפעה חזקה. בשילובים טובים עם מארס זה מביא גם לתוצאות בשטח...

עוד דוגמא

אחותי ובעלה יש להן ונוס באותה מעלה (אני לא יודע את שעת הלידה שלו אבל באותו יום הייתה לה חזרת ונוס ביום הולדת שלו ובכל מקרה יש צמידות גבוהה) אחותי השנייה יש לה ונוס ב12 דגים (מושפע מסרטן) והוא ב25 סרטן (מושפע מדגים), בנוסף השמש שלו בצמידות לירח שלה (שלישון שני באריה) ומרקורי שלו בדיוק 180 מעלות לשמש שלה (3 בתולה ו-3 דגים בהתאמה) . זה מה שאני זוכר בינתיים - הסתכלתי על המפה שלהם מזמן

למעלה