היי, שאלה לגבי חתולים...

היי, שאלה לגבי חתולים...

הפנו אותי לכאן מפורום חתולים. השאלה היא, האם חתול חייב לאכול בשר
(בבשר אני מתכוון לכל סוג של חי כמו בקר, עוף או דגים)

לפחות מרכיבים מהחי

אני לא בטוח שהבנתי לחלוטין את כוונת המשורר. אם הכוונה בשר ממש - זאת אומרת לבשל לו בשר, אז לא. אבל חתול כחיה שהיא טורף בלבד (הכוונה שמשפחת החתוליים בטבע ניזונים רק מטריפה ולא מאכילת כל כמו כלביים) חייב מרכיבים שונים שקיימים בבשר, ולכן במזון חתולים תמיד יש מרכיבים כאלה. מה הסיבה לשאלה?

יש מזון צמחוני לכלבים...

השאלה היא האם הוא חייב (תרתי משמע) לקבל בשר (לא קשור למבושל), בין אם באוכל לחתולים, בין אם בצורה אחרת
הסיבה היא, שאני רוצה לדעת אם זה הכרחי

Silly LoveSong

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חתול אינו זקוק לבשר, הוא זקוק למרכיבים שבתוך הבשר. החתולים בטבע אינם יכולים ללכת לסופר ולקנות אוכל טבעוני שיספק להם את כל צרכיהם, אז הם צדים. יש כיום אוכל טבעוני (ללא מרכיבים מהחי) יבש לחתולים, אך לא ניתן להשיגו בארץ (אפשר להזמין מחו"ל).

כמה שאלות...

האם האוכל הזה בטוח לחתולים, או יותר נכון אני יכול לתת אותו לחתול בלב שלם
האם יש לך שמות של מוצרים, ו/או היכן ניתן להזמינם באינטרנט

Silly LoveSong

New member
אם לא היה בטוח

היו מייצרים אותם תחת פיקוח וטרינרי? יש המון בעלי חיים שחיים על מזון צמחי, כי כמו שאמרתי - הם זקוקים למרכיבים המסויימים שבבשר, ובמזון הטבעוני הם מקבלים את כל מה שהם צריכים. זה בטוח לגמרי, יש מלא סוגים ואיכויות, והכל בפיקוח וטרינרי כמובן. יש המון אתרים שאפשר להזמין מהם, אפשר גם להשתמש בגוגל למצוא עוד מידע.
www.vegancats.com www.veggiepets.com www.downbound.com/category_s/1.htm http://happypets.addr.com/vegpets.htm

למעלה