היי! שאלה חשובה!

noah levy

New member
היי! שאלה חשובה!

טוב, אז השאלה היא: איך אפשר לגרום לכפתור להביא אותי לקובץ exe שמותקן במחשב? ועוד משהו: ראיתםאת העיצוב היפה (החדש) של חלונות xp? אם לא, תכנסו ל- www.baboom.co.il ותכנסו למגזין, איזשהי כתבה על חלונות xp, הכי למעטה יש קישורים לתמונות, תראו איזה יופי! תודה מראש, נעה

ניסיתי זאת פעם

ונפתח חלון ושאל אותי אם אני רוצה להוריד את הקובץ למחשב שלי. ניסיתי להפעיל את הכתובת גם כ expression אבל לא עבד. אני חושב כי Geturl מיועד לפתיחת דפי אינטרנט בלבד ואיננו מסוגל להפעיל קבצי EXE כמו הסייר. אם בכל אופן קיימת אפשרות כזו אז ניתן יהיה לפתח באמצעות פלאש תפריטי הפעלת תוכניות במחשב (רעיון מצויין). מה דעתך?

solution

New member
כמובן

אם אתה מייצר מהסרט שלך קובץ exe להרצה על מחשב משתמש - לא דרך האינטרנט , ניתן יהיה לפתוח קבצי exe מהמחשב שלו . אם לא - זה בלתי אפשרי מטעמי בטיחות תחשוב שאתה תוכל להריץ כל קובץ מהמחשב של המשתמש - למחוק לו דברים מהמחשב , להריץ וירוסים וכו´ , לכן זה בלתי אפשרי . אגב , ב-shockwave player (לא פלאש) זה אפשרי . -גדי

הסבר

לא הייתה כל כוונה שבהרצת הדף שלי (למשל) ניתן יהיה להפעיל אחד מקבצי ה EXE של המשתמש. אני מדבר על משהו הרבה יותר פשוט: מה שאני שואל אם אני יכול לבנות אצלי במחשב תפריט שיפעיל אצלי במחשב קבצי EXE הנמצאים בספריות שונות (מבלי בכלל לעלות זאת ברשת). אם זה אפשרי אז יש בזה פוטנציאל גדול. קיימים סקריפטים בגאווה המספקים תפריטים עם אנימציה מאוד מוגבלת. בפלאש ניתן יהיה לבנות דברים הרבה יותר מרשימים.

solution

New member
כמובן שאפשר

יש שתי תוכנות שאני מכיר שעושות את הדברים האלה לפרוגקטורים (קבצים שנמצאים על המחשב-exe ) 1. swiftcanvas של swift-tools 2. flashjester . אתה יכול למצוא את הלינקים ב-flashx.co.il אני פשוט לא זוכר כרגע . חוץ מזה הפעלת קבצי exe מקובץ פלאש שהפכת אותו ל-exe , יכולה להתבצע על ידי פקודת fscommand שנקראת exec . הפרודה הזאת נמצאת באזור ה- fscommand for stand alone בפקודת fscommand והיא פעילה רק אם הקובץ הוא exe (הקובץ הפותח , לא הנפתח ) . הארגומנט שאתה צריך להכניס הוא שם הקובץ והנתיב שלו במחשב . -גדי

למעלה