היי ..... שאלה דחופה !!!!!!

היי ..... שאלה דחופה !!!!!!

אם למישהו מכם יש מושג מתי תחזור התוכנית למרקע אני מאוד אשמח אם תוכלו לענות לי במהרה בתודה הכי גאה שיש

ayaliar

Well-known member
מה דחוף בזה?../images/Emo12.gif

הסדרה ככל הנראה, לא תשוב למרקע בישראל. אולי יהיו שידורים חוזרים של 2 העונות הראשונות אבל אין תאריך

jDaNiELLE

New member
סלחו לי על כל הנ"יצלושים

כנסו ותעשו, זה ממש נחמד...וממש נכון אגב.

tulchi

New member
אולי פשוט תמשיכי לנצל"ש בשירשור

הראשון שניצל"שת בו? לא שמשנה לי אבל אני באה מבית בו אם השלט נמצא בפינה הימנית של השולחן במקום בפינה השמאלית מתכנסת ועדה לדיון בנושא. יש לי בלגן בעיניים.

wicked witch

New member
ועוד נצל"שון: מצאתי קליפ ישן מושלם!

זאת פרסומת לעונה הראשונה ואני אף פעם לא ראיתי את זה (רב הסיכויים שאתן כן...) אבל וואו! איזה יפה! הוא ממש ריגש אותי! ראיתי אותו עכשיו איזה 15 פעמים ברצף..

jDaNiELLE

New member
צודקת,

אבל אם אני אנצלש הכל בשרשור אחד 90% שיפספסו וחבל.... חוצמזה הכל בא מתחת לחארטות של תפוז, אז אני גורמת לחארטות להיות אפקטיביות.

jDaNiELLE

New member
נשבר לי

אני הולכת לראות את "תא הטלפון" עם קולין, שלא מבין שסיימתי איתו..... הסברתי לו יפה דווקא...
ושיעמם לי במשך שעה כאן שלא הייתה כאן אפחת!!!!!!
אז יאללה- סאלאמת.

lolly1

New member
|כוכב|נצל"ש|כוכב|

חזרררררתי
אני די בטוחה שאף אחד לא שם לב שעזבתי..אבל הנה אני פה, קצת מתה קצת הרבה עייפה.. הייתי בטיול שנתי <אחרווון> מיום ב' וחזרתי בערך לפני שעה.. נורא נורא התגעגעתי לפורום! במיוחד עם כל העדכונים החדשים <שקיבלתי יומ-יומית מנטע
> ונורראאא רציתי לבוא כבר ולראות.. עכשיו תגובות על הכל: התמונות: OMFG!!!!!!!! הם מדהימים! כולם! פיטר וגייל ורנדי ואפילו סקוט
האתר: הגיע הזמן
DVD: עוד לא ראיתי..כנראה מחר או מחרתיים.. מתי שאוכל.. ובנימה קצת מתבכיינת: כמה הלכתי~!! כמה טיפסתי!! אין לי רגליים!!! הרים ועוד הרים ועוד קצת חול ואבק ובלעעע! ואני צריכה בהונות! אם מישהו יכול לתרום...אני אשמח
אבל..נממ..היה ..כיף
It's good to be back

למעלה