היי, שאלה בקשר למתיחות

WeAreTheBorg

New member
היי, שאלה בקשר למתיחות

אוקייי אז רציתי לדעת על מתיחות. אני בנאדם שיכול להגיע לביצועים בספורט אבל המתיחות שלי ממש על הפנים, ז"א התנועות שלי ממש ממש מוגבלות, אני רואה אנשים שמצליחים לעשות תנועות שאני לא יכול לחלום אפילו עליהם, עכשיו רציתי לשאול, האם כדאי לי להתחיל לעשות מתיחות , באופן סדיר יענו , כל יום , כדי לשפר את היכולות התנועתיות שלי. האם זה חשוב ? (האם יש לזה השלכות בריאותיות חיוביות?, מלבד פחות סיכוי להפצע) האם למתיחות כל יום , כמה פעמים ביום וכו´ יכול להיות השפעות שליליות? תודה מראש.

m70

New member
../images/Emo12.gifמתיחות

גוף אלסטי נוטה פחות להיפע,ומכאן מניעת הפציעות. בנוסף-גמישות תאריך טווח תנועה ומכאן עשויה לשפר ביצוע גופני. גמישות בסוף אימן יכולה לזרז התאוששות לפני אימון הבא. ואחרון-הגמישות הינה מרכיב כושר גופני שיורד עם השנים. כדי לא לאבדו,יש לעבוד על מרכיב כושר זה.

מתיחות, ולא של יגאל שילון

שלום רב, ברצוני לתרום מידע נוסף לדיון שהתפתח כאן. מצ"ב קישור מעניין בנושא. בברכה, מולי

tamarklei

New member
איך הצלחת לקרוא את המאמרים באתר?

או שסתם הקשת מס´ רשיון? רק שאיני יודעת כמה ספרות להקיש ובאלו ספרות להתחיל... חבח, כי זה נראה אתר מספק. ואל מנהל הפורום היקר, אולי תוכל בבקשה לצרף את הקישור - בכתובת לכתבה הספציפית.

tamarklei

New member
עדיין איני מצליחה לראות את הכתבה.

כנראה שבשל הפיקוח וסינון הנכנסים לאתר (המיועד לרופאים) הגישה לאתר כבדה ואורכת זמן רב, יהיה אפשר לקצר זאת ע"י הוספת הכתובת (הארוכה) של דף המאמר לשורת הקישור. תודה.

למעלה